Hvala ti, i ja se nadam da ce sve dobro biti i da nece biti problema također i tebi i svim trudnicama to zelim! 😊 super, bas cu pogledati sta ima tamo. Da, jedva cekam! 😁😉 jesi cula mozda koja je tu bolnica najbolja za porod?
Hvala ti, i ja se nadam da ce sve dobro biti i da nece biti problema također i tebi i svim trudnicama to zelim! 😊 super, bas cu pogledati sta ima tamo. Da, jedva cekam! 😁😉 jesi cula mozda koja je tu bolnica najbolja za porod?
Hvala ,takodjer!!
Pa znam da je za zene i djecu Clinic St. Hedwig i ima St.Josef ja cu pokusat da idem u tu St.Josef roditi jer u St.Hedwig necu iz osobnih razloga :)
Obje bolnice nisu lose i mogu ti reci blizu su mozda nekih 5-10min autom ..koliko znam ova St.Josef tebi je bliza nego meni.sve jw u krugu nwkih 10km
Koliko sam citala moras si sama nac babicu koja ce te poroditi i ostalo sto ide uz to sad necu napamet pisat jer nisam ni ja nesto pretjerano informirana..najbolje da se raspitas kod svog ginekologa ...
Dobro, onda cu otici u te dvije pa vidjeti kako i sta dalje. Pa cu ti javiti sta sam odlucila 😉 Hvala ti puno! Nemam puno od koga sta cuti, jedino je mom muzu jedan covjek sa posla rekao da mu je zena rodila u toj St. Hedwig i da je bila jako zadoboljna sa svime. Mada ja nemam nikakve specijalne prohtjeve, jer znam da idem u bolnicu a ne u hotel 😉 samo zelim i nadam se dobrom osoblju jer mislim da je to najbitnije od svega. Da se odnose dobro prema meni i bebici 😊
Dobro, onda cu otici u te dvije pa vidjeti kako i sta dalje. Pa cu ti javiti sta sam odlucila 😉 Hvala ti puno! Nemam puno od koga sta cuti, jedino je mom muzu jedan covjek sa posla rekao da mu je zena rodila u toj St. Hedwig i da je bila jako zadoboljna sa svime. Mada ja nemam nikakve specijalne prohtjeve, jer znam da idem u bolnicu a ne u hotel 😉 samo zelim i nadam se dobrom osoblju jer mislim da je to najbitnije od svega. Da se odnose dobro prema meni i bebici 😊
Koju god odlucis neces pogrijesiti ja vjerujem da su obje bolnice koje sam navela na visokom nivou za razliku od Hr bolnica ;)zelim ti stvarno da izaberes nabolje a svakako mi javi sto si odlucila i kako ide sav proces oko poroda nemam ni ja bas od koga cuti neke zene koje poznam nisu tu rodile tako da ono ..ako sto cujem nekw inf. svakako ti javim ;) kako god rodit cemo svakako hehehe ..ne mozemo se predomisliti ;) laku noc ti zelim ;)cujemo se
Naravno, javim ti za sve. I ja ako bilo sta saznam javim. Hehehh da, istina. Laku noc i tebi i cujemo se! 😊
Cure drage koje ocekujete prve bebe i jos nemate kolica, moram podijeliti svoje odusevjenje s vama. Naime mi imamo Joolz Geo kolica, i to mi je ljubav na prvi pogled, medjutim jako su skupa bila a kupili smo ih na popustu u Outletu Princess u Metzingenu. Naime, na stranu to... sad smo kupili druga kolica za Hrvatsku da ne moramo tegliti stalno avionom ova Joolz. Trazila sam buggy Concord jer imamo dole vec Concord airSafe jaje, znaci trazih buggy koji ide u lezeci polozaj a naisla na fenomenalnu akciju 3u1, i najbolje je to sta to nije 3u1 nego 7u1!!! Dobije se konstrukcija, sportski dio, kosara koja je fenomenalno sklopiva, jaje (ja sam uzela jedan set bez jajeta), torba i unutar nje podloga za presvlacenje, termo torbica i kozmeticka torbica za pelene ili sto vec, navlaka za kisu i zastitnu navlaku protiv sunca. Dakle radi se o Concord Neo Mobility Set. Mom odusevljenju nema kraja! Lijepa, lagana, njemacki inzenjering, sve se skida i pere, amortizeri na kotacima. Moja ocjena 10/10. Ma zakon! Puno stranica ima sad popust. Ja uzela kricavo zuta jer su bila najjeftinija. Boja diktira cijenu... ima cijeli set vec od 369€. Isplati se, evo ja sam ostala paf!
Btw, ta Babyschale (jaje) je ocjenjena na StiftungWarentestu jednom od najsigurnijih i najboljih u kategoriji u Europi. Zato ju je mm kupio, a sad smo ajmoreci bili prisiljeni kupiti Concord buggy jer s malo drugih proizvodjaca je Concord upariv. Ali i dobro da jesmo ber za tu cifru dobiti tako nesto dobro i kvlitetno ne znam da bih igdje dobila...
Ima jos Concord Wanderer i Concord Camino. Male su razlike. Ima sve na YT
Lijep pozdrav svima :) ima li mama iz okolice Heilbronna?
Ima, ta sam :)
Miro, cestitam :) Kako ide dojenje? Ma super zvucis, bas opusteno! Nadam se da uzivas. Ja sam to tek pocela :D
Naravno, javim ti za sve. I ja ako bilo sta saznam javim. Hehehh da, istina. Laku noc i tebi i cujemo se! 😊
Hej bok zaboravila sam te pitat da li si ti na pocetku trudnoce ista placala od kontrola ?:)
Sortiraj odgovore
Najstariji