Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Travanj 2018. 11:02

Aaa bas lijepo, toga u rh nema, ni blizu!
    Evo mail lozicmarina26@gmail.com
    Tnx 

• Skocki5
    17. Travanj 2018. 15:34

Ja kad sam rodila bila san sat i pol u sobi gdje su svi poslije operacije, pod nadzorom anesteziologa. Za to vrijeme je beba bila s muzem, omotana u rucnik i on bez majice onako na prsima je drzao. Dok sam cekala dobila sam 3 slike,ona dok je mjere , njih dvoje kako lezi na njemu i sisa prst i jos ispisane one njene podatke, tezina,duzina, vrijeme poroda itd. To mi je posebno drago bilo....i jedna zanimljivost kad su me dovezli njima ona je mirovala na njemu kao spavala,,cim sam ja progovorila pocela je plakat. Dali su mi je na prsa i istog trena je prestala. 

Mira2007
    17. Travanj 2018. 18:45

Ajme super.. baš bi voljela da tako i s nama bude

• pandica1805
    17. Travanj 2018. 21:06

E da.. to sam i ja dobila. Kao neka velika cestitka na 3 strane. Cim se rodio slikali su. Na jednom strani je bila njegova prva slika, na drugoj su mu nspravili otiske stopala i napisali "moji prvi koraci u zivot" i na trecoj je bilo njegovi podaci :) 

• 17.12.2018.
    18. Travanj 2018. 03:05

Evo mene kao padobranac ali imam pitanje o zabrani rada u trudnoci.Situacija :radim u hotelu kao sobarica i nedavno samsaznala da sam trudna.posto radim sa 5-6 razlicitih vrsta kemikalija za ciscenje soba i kupatila,isto tako svaki dan moram premjestati krevete i vuci.bas jucer sam nosala madrace iz jedne sobe u drugu i uz to preveliki stres i povracanje.A da ne govorim koliko gosti znaju biti prljavi i ostavljat kupatila u idvratnim stanjima mislite li da je to dovoljan razlog da bi dobila zabranu?jer ja se ne osijecam niti malo sigurno u takvom okruzenju...

18. Travanj 2018. 06:20

Ja sam isto to radila, i sve ti zavisi od gin, meni moj rekao jedno, a kolegici iz iste firme sasvim drugo
    Njoj je rekao da moze nazvati neku firmu koja se bavi kemikalijama, onda oni to provjere steti li to trudnicama, i ako da automatski dobiva zabranu
    Al iskreno neznam koja, probaj prosvrljat po int

• 17.12.2018.
    18. Travanj 2018. 08:42

Jesi li ti dobila zabranu??Danas idem kod ginekologa pa cu sve saznati.ali sa obzirom na stres koji imama na poslu trenutno zbog nekih situacija i kolegica koje nisu bas kolegijalne te samog opsega posla i sta sve uz ciscenje soba jos trebam radit mislim da nebi trebao biti problem da me ostavi doma.

18. Travanj 2018. 10:21

Svi ti se gin.boje da ih ne prijavi firma jer su trudnici dali zabranu rada bez potrebe, taj od kolegice je dobio od odvjetnika i zato njoj ne da, jos uvijek cisti, zato joj rekao da provjeri to u vezi kemikalija, jer joj nema na temelju cega dati, boji se tuzbe
    Ja sam dobila zabranu ranije zbog dizanja teskih stvari, a od pocetka sam imala mucnine, slabost, povracanje al neda na temelju toga... i svaki put kad dodem uvijek znaci uvijek me pita jel sve u redu sa zabranom, da li je netko pravio probleme na poslu, i prije zabrane me gin trazila da najavim poslodavcu i ako se sloze s tim pisat ce mi,jer jednostavno ne zele da im poslodavci prave problem...

• Malaaac
    18. Travanj 2018. 17:25

Zene pomagajtee opet ja upadam sa necim desetim..zanima me u njemackoj sam i na porodiljnom sam do 2.mjeseca..ugovor u firmi mi istice u 7 mj.ove godine i u hotelu di radim kazu da mi nemaju na kontu cega produzit ugovor al kao da me moje radno mjesto ceka kad zavrsi porodiljnji da samo moram odlucit kolko cu sati radit..do sad sam bila na 40 sati i u 7 mj.sam trebala dobit ugovor na neodredeno al nas je bebac malo iznenadio..hvalaaa

• Dragana555
    23. Travanj 2018. 21:58

Zrinka Ćorić

Da li netko od mama ima u Regensburgu

Lijep pozdrav, evo ja sam trudnica iz Regensburga! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.