Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nikoll
    09. Svibanj 2018. 19:20

Dragana555

MonyS0510

Dragana555

MonyS0510

Dragana555

Zrinka Ćorić

Da li netko od mama ima u Regensburgu

Lijep pozdrav, evo ja sam trudnica iz Regensburga!

Ja sam takodjer iz Regensburga ,trudnica ;)

Super!! Drago mi je da nekoga jos ima ☺ kad ti je termin za porod?

Jos je sve svjeze ,2 .1.2019. :) a tebi?

Lijepo. Moj je 25.8 😁 i bas sam se razveselila kad si se javila jer jako slabo znam tu u Regensburgu koja je bolnica najbolja za porod. Sta i kako ide. Jesi ti upoznata sa time, imas li kakvih informacija? 😊

Dragana555

MonyS0510

Dragana555

MonyS0510

Dragana555

Zrinka Ćorić

Lijepo. Moj je 25.8 😁 i bas sam se razveselila kad si se javila jer jako slabo znam tu u Regensburgu koja je bolnica najbolja za porod. Sta i kako ide. Jesi ti upoznata sa time, imas li kakvih informacija? 😊

Uu tebi je ajmo reci jako blizu ;) 
    I meni je drago sto ima netko u "mom kraju" :D
    Jos nista neznam kako sve ide al pomalo sw budem informirala ..ja mislim da cu u se odluciti za bolnicu Josef tako nesto to mi je 5minuta od stana a imam jos jednu al me ne privlaci  :)
    Nisi mi rekla u kojem si djelu Regensburga?

• Dragana555
    09. Svibanj 2018. 19:21

Dragana555

MonyS0510

Dragana555

MonyS0510

Dragana555

Zrinka Ćorić

Dragana555

MonyS0510

Dragana555

MonyS0510

Dragana555

Zrinka Ćorić

Ja sam ti u naselju Harting 

• Nikoll
    09. Svibanj 2018. 19:24

Dragana555

Dragana555

MonyS0510

Dragana555

MonyS0510

Dragana555

Zrinka Ćorić

Dragana555

MonyS0510

Dragana555

MonyS0510

Dragana555

Zrinka Ćorić

Ja sam ti u naselju Harting

Iskreno neznam di je to ,ja sam koDTrgovackog centra Arcada ..koliko si u Regensburgu?

• Dragana555
    09. Svibanj 2018. 20:12

Godinu i pol. A ti? 

• Nikoll
    09. Svibanj 2018. 20:14

Dragana555

Godinu i pol. A ti?

Isto godinu i pol 

• Nikoll
    09. Svibanj 2018. 20:16

MonyS0510

Dragana555

Godinu i pol. A ti?

Isto godinu i pol

Heeh nevjerovatno :) dal imas nekog unRegensburgu  prepostavljam da si kuci da ne radis ? Kako provodos dane?

• Dragana555
    09. Svibanj 2018. 20:47

Nemam nikoga, nazalost. Muž i ja smo sami. Imamo jedino kolege iz naseg grada iz Hrvatske, al ja kolegice nemam 😌 da kuci sam, ja sam od samog pocetka trudnoce pod zabranom pa neidem na posao. Kako si ti? Kako podnosis pocetak trudnoce? 

• Nikoll
    09. Svibanj 2018. 21:06

Dragana555

Nemam nikoga, nazalost. Muž i ja smo sami. Imamo jedino kolege iz naseg grada iz Hrvatske, al ja kolegice nemam 😌 da kuci sam, ja sam od samog pocetka trudnoce pod zabranom pa neidem na posao. Kako si ti? Kako podnosis pocetak trudnoce?

Tako i mi muz radi ja sam kuci sa curicom od 3g ona krece sad u 9mj u vrtic tako da cu imati jos vise ajmo reci vremena za sebe ,mozda se uhvatim tada da malo podebljam znanje jezika ,,bas mi onako:/  ide jer slabo ima s kim pricat na njemackom  zasad je tako bude bolje  ..ja sam zasad dobro pocele su mi neke mucnine nadam se da nece prerast u nesto intwzivnije jer onda necu moc oko svoje male djevojcice ..u prvoj trudnoci je bilo sve nekako strasnije i previse sam strepila nije da ni sad ne strepim al nekako sam si to poslozila u glavi ajmo to nazvat prosla sam nesto pa znam .. 
    Sto ti ocekujes curicu ili decka? 
    Jesi pocela sa pripremam ?
    Kazu da je ovdje puno bolje roditi nego u Hr ..mene to iskreno jako zanima jer sam svoju curku rodila u Petrovoj i ajmo reci od 1-10dala bi 6ocjenu  .. ne svidja mi se sto je sve zapusteno i moras doslovce paziti da ti nwtko ne mazne wc papir jer toga nema nema ni sapuna za ruke nista za higijenu sto je menw strasno nerviralo sramota ... Ovdje kazu da ne druga prica a u tonsam se cak i uvjerila jer sam nedavno zavrsila s malom na hitnu i kako je sve bilo hitno nisam maloj ponjela pelene i al sam se ugodno iznenadila u prstoru di presvlacis djwdete imas sve moguce papmers brojeve pelena ,pamucne gaze za dojenje ,vlazene maramice ,rukavice itd..toga u hr nema  ...

• Dragana555
    09. Svibanj 2018. 21:27

Blago tebi pa ti je ovo druga trudnoca 😁 meni je prva pa neznam nista sta me čeka. Sa jezikom sam losa, nisam nikad ucila njemacki jezik i prvi put sam se susrela kad sam dosla ovdje. Na poslu sam naucila nesto al to je naravno jos nista, pa sad eto kad imam volje uhvatim se malo. I zbog tog imam i jos veci strah od samog poroda jer mi je jezik slab. Al sam cula da su zene zadovoljne sa doktorima i bolnicama pa me to malo tjesi ☺  nadam se da ce dobro sve proci. Ja cu imati decka 😁 i eto sad bi uskoro trebala otici do bolnica raspitat se za porod i odabrat gdje bi. I polako kupovat malo po malo opremu za bebicu dok se jos mogu kretati🤣 

• Nikoll
    09. Svibanj 2018. 21:52

Dragana555

Blago tebi pa ti je ovo druga trudnoca 😁 meni je prva pa neznam nista sta me čeka. Sa jezikom sam losa, nisam nikad ucila njemacki jezik i prvi put sam se susrela kad sam dosla ovdje. Na poslu sam naucila nesto al to je naravno jos nista, pa sad eto kad imam volje uhvatim se malo. I zbog tog imam i jos veci strah od samog poroda jer mi je jezik slab. Al sam cula da su zene zadovoljne sa doktorima i bolnicama pa me to malo tjesi ☺ nadam se da ce dobro sve proci. Ja cu imati decka 😁 i eto sad bi uskoro trebala otici do bolnica raspitat se za porod i odabrat gdje bi. I polako kupovat malo po malo opremu za bebicu dok se jos mogu kretati🤣

Nemoj da te bude strah zbog jezika jer ovdje najmanje ima njemaca  najvise nasih posebno u bolnicama svaka druga osoba prica nas jezik tako da ono mislim da nema straha ..ako nista drugo budes povela muza na porod ako on zna jezik..nezaam ni ja nesto specjalno iako ja mislim da sama sebe kocim i sram me pricati to je i moj problem ..moj muz prica cita perfektno zato se malo i na njega oslanjam ...cuj neznam sto me ceka ja sam prvi na carski a sad kako tu bude jos neznam ..mogu ti samo reci da se ja nisam ni stigla uplasiti kad je sve krenulo vec jw bilo gotovo .. meni je gore bio oporavak od carskog rez i kad je nadoslo mljeko to mi je sve bilo ko jedna nocna mora ne samo meni nwgo i mom muzu uzas zivi ..sad cemo vidjwti hoce biti ponovni carski ili prirodno iako bi ja voljela prirodno lakse se budem oporavila s obzirom da imama jos jedno djete i bez nekw sam pomoci ..ni sama neznam kako ce to biti sa muzem hocw imat slobodno meni jw to vwca muka nekgo sam porod ...neznam koliko si upucena i sto zelis al ja vu ti reci iz iskustva puno lijepih i doslovce novih stavri mozws kupiti preko ebaya klain.  Sto se ticw kolica krevetica i tako nekih stvari .. nista ti ne brini ako ti je uredna trudnoca nemas brige samo misli pozitivno i sve bude uredu ..bar ti nece biti dosadno imat ces obavezu slatku .. ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.