Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kikica0603
    30. Travanj 2018. 21:02

Lijep pozdrav svima :) ima li mama iz okolice Heilbronna? 

• Kiki23
    01. Svibanj 2018. 13:55

Da li moze neko da mi kaze koja je bolnica u Munchenu najbolja za poroditi se?😁Treba da se porodim krajem osmog mjeseca

• ivaanaaa
    01. Svibanj 2018. 13:57

Ja sam rodila prije 8 dana u Klinikum Großhadern . Nemam primjedbe

• Skocki5
    01. Svibanj 2018. 19:57

Ivaanaa cestitam,nadam sree da je sve redu. uzivajte u navikavanju jedni na druge :)
    Ostale cure kako ste?

• ivaanaaa
    02. Svibanj 2018. 08:55

Skocki5

Ivaanaa cestitam,nadam sree da je sve redu. uzivajte u navikavanju jedni na druge :)
    Ostale cure kako ste?

Hvala! Porod prosao super,bebac super! Jedino imamo muke po dojenju..

• Kiki23
    02. Svibanj 2018. 09:45

ivaanaaa

Ja sam rodila prije 8 dana u Klinikum Großhadern . Nemam primjedbe

Hvala. Cestitam. Uzivajte.☺

Mira2007
    04. Svibanj 2018. 00:15

Evo i mene curke.. Carski je prošao carski. sto da vam kažem igrala sam neki dan badminton sa muzem.. naravno lagano ali igrala sam 😂.. 
    Ustala sam nakon pet šest sati operacije prohodati jer sam znala da je to bolje nego ležati. Drugi dan ujutro izvadili mi kateter i trudila sam se što više ustajati. Svi su bili super i ljubazni. Naravno problemi sa dojenjem. Uvučene bradavice vražji šeširić i izdajanje prilikom čega sam izdajala mililitar do mililitar i po. Naravno da sam se rasplakala. Naravno da se trude da dojis. Ali stoje kraj tebe i po pola sata i pomaže ti. Nitko te ne graba za sisu ko divljak već sve smireno. Trudis se dojiti po 15 minuta na svakoj strani a zatim zoves da ti donesu bočicu jer se dijete ne smije izgladnjivati niti muciti. Ah.. koja razlika od rodilišta prijatelja djece ... Uglavnom, mučimo se i kod kuće sa dojenjem, bebac je pao na kilazi, ali Hebamme je skoro svaki dan kod nas i pomaže puno i uopće nisam pod stresom. Strašno sam se bojala kako će to sve proći ali hvala Bogu na civiliziranoj državi. Sretna sam jer je ovaj porod prošao prekrasno i sad idem dalje u borbu. Sretno svim drugim mamicama i bez straha jer ovdje se stvarno ne moraš bojati

• ivaanaaa
    04. Svibanj 2018. 08:01

Mira2007

Evo i mene curke.. Carski je prošao carski. sto da vam kažem igrala sam neki dan badminton sa muzem.. naravno lagano ali igrala sam 😂..
    Ustala sam nakon pet šest sati operacije prohodati jer sam znala da je to bolje nego ležati. Drugi dan ujutro izvadili mi kateter i trudila sam se što više ustajati. Svi su bili super i ljubazni. Naravno problemi sa dojenjem. Uvučene bradavice vražji šeširić i izdajanje prilikom čega sam izdajala mililitar do mililitar i po. Naravno da sam se rasplakala. Naravno da se trude da dojis. Ali stoje kraj tebe i po pola sata i pomaže ti. Nitko te ne graba za sisu ko divljak već sve smireno. Trudis se dojiti po 15 minuta na svakoj strani a zatim zoves da ti donesu bočicu jer se dijete ne smije izgladnjivati niti muciti. Ah.. koja razlika od rodilišta prijatelja djece … Uglavnom, mučimo se i kod kuće sa dojenjem, bebac je pao na kilazi, ali Hebamme je skoro svaki dan kod nas i pomaže puno i uopće nisam pod stresom. Strašno sam se bojala kako će to sve proći ali hvala Bogu na civiliziranoj državi. Sretna sam jer je ovaj porod prošao prekrasno i sad idem dalje u borbu. Sretno svim drugim mamicama i bez straha jer ovdje se stvarno ne moraš bojati

Cestitam! Nadam se da ce i dojenje krenut! Mene cice ubijaju..toliko pece da pozelim udarat glavom u zid!! 

Marijana12345
    04. Svibanj 2018. 10:14

Pozz cure! Evo leteci sam procitala 40ak stranica otkako nisam bila aktivna. Naime, i ja sam vec "stara" forumasica. Zivim u Stuttgartu godinu i pol. Rodila sam prije 7mj, imam fenomenalno iskustvo sta se tice pristupa osoblja, samo sta je porod trajao 20h. Ugl nisu me rezali, nakon 12h trudova na svake 2-3min sam dobila epiduralnu, a nakon 19h oksitocin jer se nisam otvarala. Sat vremena nakon toga sam rodila. Imala sam hrvatsku babicu no obratila sam joj se u 8tj trudnoce. Bila je jedna tema o flasicama i opremi... dakle, planirala sam dojiti, no pristup sestara u bolnici nije bio srdacan sto se tice pokazivanja, a i mali je bio jako uspavan (pretpostavljam od 3 epiduralne koje sam dobila jednu za drugom), tako da sam treci dan od poroda dobil skoro mastitis. Babica mi je cak dosla u nedjelju prvi put i odmah rekla da je kriticno te da moram istog casa poceti izdajati i davat malom na flasicu jer cu u suprotnom zavrsit na hitnoj zbog upale. To me spasilo, a da nisam imala sve pripremljeno, gdje bih to nabavila u nedjelju? Uglavnom vec 7mj uspjesno dojimo, prebrodili smo refluks i sad smo vec krenuli s dohranom. Pokusavamo vec mjesecima napraviti seku no nije se uhvatilo, pretpostavljam jer dojim, nisam dobila mengu jos. Ugl idem njemackoj ginekologici, kroz trudnocu sam usavrsila malo jezik pa mi je bilo lakse na porodu i poslije u bolnici. Eto, toliko od mene... lijep pozdrav svim starim i novim clanicama!

• Skocki5
    04. Svibanj 2018. 20:47

Cure muke po dojenju smo svi ili bas vecina prosle...nemam vam drugih rijecina nego da treba vremena i da ce proc iako van, vjerojatno to vec ide na zivce :)
    Marijana zelim vam sto prije sekicu:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.