Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kristina_icanovic
    05. Svibanj 2018. 15:32

Pozdrav dame, nemate pojma koliko mi je drago sto sam pronasla ovu temu. Naime, zivim s muzem pola godine u Stuttgartu, jucer smo saznali da sam trudna. Zivjela sam u Minhenu 2 godine i tamo radila, a ovdje jos uvijek ne radim. Zanima me sve, vidim da vas ima par koje zivite u Stuttgartu. Kojeg ginekologa preporucujete, koliko sve kosta, o cemu jos trebam razmisljati? Hvala unaprijed! ♥️

• Nikoll
    07. Svibanj 2018. 22:26

Dragana555

Zrinka Ćorić

Da li netko od mama ima u Regensburgu

Lijep pozdrav, evo ja sam trudnica iz Regensburga!

Ja sam takodjer iz Regensburga ,trudnica ;)

• brunette.92
    08. Svibanj 2018. 15:20

Hallo moje dame.
    Mene za sad vise iz znatizelje zanima sta sve treba ponijet u bolnicu nego zato sto se mora.
    Haha. Ja sam tek saznala da sam napokon trudna. Pa eto.. ako koja moze reci.
    Ispricavam se ako je pitanje vec bilo postavljeno! :)

• ivaanaaa
    08. Svibanj 2018. 15:45

brunette.92

Hallo moje dame.
    Mene za sad vise iz znatizelje zanima sta sve treba ponijet u bolnicu nego zato sto se mora.
    Haha. Ja sam tek saznala da sam napokon trudna. Pa eto.. ako koja moze reci.
    Ispricavam se ako je pitanje vec bilo postavljeno! :)

Spavacicu i osobnu higijenu. I odjecu za izlazak  tebe i bebe. Ja sam sve drugo imala od bolnice ( uloske,jednokratne gacice, kremu za bradavice,sesirice za dojenje,izdajalicu itd..)

• Dragana555
    08. Svibanj 2018. 16:06

MonyS0510

Dragana555

Zrinka Ćorić

Super!! Drago mi je da nekoga jos ima ☺ kad ti je termin za porod?

Marijana12345
    08. Svibanj 2018. 17:34

Kristina_icanovic

Pozdrav dame, nemate pojma koliko mi je drago sto sam pronasla ovu temu. Naime, zivim s muzem pola godine u Stuttgartu, jucer smo saznali da sam trudna. Zivjela sam u Minhenu 2 godine i tamo radila, a ovdje jos uvijek ne radim. Zanima me sve, vidim da vas ima par koje zivite u Stuttgartu. Kojeg ginekologa preporucujete, koliko sve kosta, o cemu jos trebam razmisljati? Hvala unaprijed! ♥️

Bok Kristina. Ja sam trudnocu vodila kod Dr.Kincle na 3.katu St.Anna Klinik, a tamo sam i rodila. Ta je ginekologinja ok, zapravo svi na tom katu su gore dobri. Tamo radi nekoliko ginekologa pa koji god da te primi super! To velim jer mnogi u ovo vrijeme godine vise ni ne primaju, evo primjerice ja sam tu godinu i pol i sad mi je trebao kucni doktor, jedva sam ga nasla. Ugl, dosta toga se ovdje placa ata je u HR besplatno tak da se na to pripremis. Ali ja sam uredno racune slala na AOK i za nesto dobila nazad lovu. Pandica je isla nasoj ginekologici pored klinike St.Anna ali kolko sam skuzila nije joj za puno toga davala racun pa nije mogla ni trazit povrat. Npr ovdje su 3 uzv u trudnoci dzabe, drugi se placaju osim ako Dr ne smatra da je potrebno. Ja sam platila 120eur paket uzv, dakle da mi ga radi svaki put, poslala racun u AOK i vratili mi 110€. Gdje zivis? Koji si tjedan trudnoce? Imas babicu?

Marijana12345
    08. Svibanj 2018. 17:38

Skocki5

Cure muke po dojenju smo svi ili bas vecina prosle…nemam vam drugih rijecina nego da treba vremena i da ce proc iako van, vjerojatno to vec ide na zivce :)
    Marijana zelim vam sto prije sekicu:)

Hahaha hvala na lijepim zeljama evo menga je dosla jucer nakon 7mj aktivnog dojenja, taman kako sam uvela malenom 2.obrok. Nadam se da ce se skoro primiti, ne zelim vise biti pred porod u ljeto!!!

• Nikoll
    09. Svibanj 2018. 16:21

Dragana555

MonyS0510

Dragana555

Zrinka Ćorić

Jos je sve svjeze ,2 .1.2019.  :) a tebi?

• Nikoll
    09. Svibanj 2018. 16:22

U kojem si djelu Regensburga?;)

• Dragana555
    09. Svibanj 2018. 19:09

MonyS0510

Dragana555

MonyS0510

Dragana555

Zrinka Ćorić

Jos je sve svjeze ,2 .1.2019. :) a tebi?

Lijepo. Moj je 25.8 😁 i bas sam se razveselila kad si se javila jer jako slabo znam tu u Regensburgu koja je bolnica najbolja za porod. Sta i kako ide. Jesi ti upoznata sa time, imas li kakvih informacija? 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.