Drage moje evo mene jos sam u komadu isla sam u bolnicu gdje me je doktor detaljno pregledao i vaginalno i stomak i CTG i sve je u redu nisam otvorena bebac je u redu ali mu nije jasno kako me moja ginekologica u 9.mjesecu trudnoce ne naruciva cesce na pregled s obzirom da mi je rizicna trudnoca ali.mi je rekao da dodem opet za 7 dana u bolnicu na pregled jer me moja doktorica narucila tek 12.3...uglavnom ja sam trebala ici na obilazak te iste bolnice 1.3.ali eto danas sam tamo provela pola dana i stvarno su ljubazni bili i da pitala sam sta trebam ponijeti jer ja sam naravno svoj kofer spremila ima mjesec dana i sve kupila kao sta u HR se kupuje ali eto ovdje mi je reklo da nista to netreba osim moje higijene i pidame..
Marina 25 drago mi je da je sve ok i pod nadzorom.. Minamarina drago mi je da ti se sviđa bolnica odmah ti je lakše kad znas gdje ides :)
Joj ja se jos nisam raspitala za babicu.. baš sam sva zaboravna u ovoj trudnoci ...
Marina 25 drago mi je da je sve ok i pod nadzorom.. Minamarina drago mi je da ti se sviđa bolnica odmah ti je lakše kad znas gdje ides :)
Joj ja se jos nisam raspitala za babicu.. baš sam sva zaboravna u ovoj trudnoci …
Hajde stignes jos nebrini..bolnica je stvarno lijepa kao da sam u hotel neki dosla i suprug smije bit na porodu..ali pisem ja jos kad sve prode nisam zaboravila 😀
Mira2007 stignes jos nac Hebamme.
Ako smijem pitat u kojem ste gradu mame? Procitala sam sve od pocetka do kraja ali previse informacija pa nisam uspjela zapamtit.
Ja sam u Pfaffenhofen an der Ilm. To je izmedu München i Ingolstadt.
Ja nisam uspjela dogovorit hebamme.. zvala njih 20 u 20 tjednu trudnoce i vec sve imale popunjenu godinu.. od mojih poznanica nigko je nije ni imao al cise manje nisu prve trudnoce pa tak da nesto i znamo... vagu imam za pracenje kilaze a za sve ostalo reko pedijatar da uvijek mogu doc... nadam se da nece bit nikakvih problema...
Ma nece biti problema. Ja znam dosta njih koje su imale ali im jednostavno nsu trebale ili su se snalazile same ili su imale mamu pored sebe pa su im nakon 2 puta sto su dosle rekle da vise ne dolaze. Tako da ponekad i nema neke koristi.
Pozdrav svima, evo jos jedne trudnice :)
Prva trudnoca, trenutno sam u 26 tj i eto googlam na svim stranam di i kako... sve mi novo.
Zivim u Georgensgmünd, 40 km od Nürnberga :)
Pozdrav svima, evo jos jedne trudnice :)
Prva trudnoca, trenutno sam u 26 tj i eto googlam na svim stranam di i kako… sve mi novo.
Zivim u Georgensgmünd, 40 km od Nürnberga :)
Pozdrav
Mira2007 stignes jos nac Hebamme.
Ako smijem pitat u kojem ste gradu mame? Procitala sam sve od pocetka do kraja ali previse informacija pa nisam uspjela zapamtit.
Ja sam u Pfaffenhofen an der Ilm. To je izmedu München i Ingolstad
Ja sam u Oberstaufenu izmedu Lindau i Kemptena
Sortiraj odgovore
Najstariji