Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Minamarina1313
    26. Veljača 2018. 23:00

Drage moje evo mene jos sam u komadu isla sam u bolnicu gdje me je doktor detaljno pregledao i vaginalno i stomak i CTG i sve je u redu nisam otvorena bebac je u redu ali mu nije jasno kako me moja ginekologica u 9.mjesecu trudnoce ne naruciva cesce na pregled s obzirom da mi je rizicna trudnoca ali.mi je rekao da dodem opet za 7 dana u bolnicu na pregled jer me moja doktorica narucila tek 12.3...uglavnom ja sam trebala ici na obilazak te iste bolnice 1.3.ali eto danas sam tamo provela pola dana i stvarno su ljubazni bili i da pitala sam sta trebam ponijeti jer ja sam naravno svoj kofer spremila ima mjesec dana i sve kupila kao sta u HR se kupuje ali eto ovdje mi je reklo da nista to netreba osim moje higijene i pidame..

Mira2007
    26. Veljača 2018. 23:15

Marina 25 drago mi je da je sve ok i pod nadzorom.. Minamarina drago mi je da ti se sviđa bolnica odmah ti je lakše kad znas gdje ides :)
    Joj ja se jos nisam raspitala za babicu.. baš sam sva zaboravna u ovoj trudnoci ...

• Minamarina1313
    26. Veljača 2018. 23:41

Mira2007

Marina 25 drago mi je da je sve ok i pod nadzorom.. Minamarina drago mi je da ti se sviđa bolnica odmah ti je lakše kad znas gdje ides :)
    Joj ja se jos nisam raspitala za babicu.. baš sam sva zaboravna u ovoj trudnoci …

Hajde stignes jos nebrini..bolnica je stvarno lijepa kao da sam u hotel neki dosla i suprug smije bit na porodu..ali pisem ja jos kad sve prode nisam zaboravila 😀

• marina25
    27. Veljača 2018. 08:50

Mira2007 stignes jos nac Hebamme. 

Ako smijem pitat u kojem ste gradu mame? Procitala sam sve od pocetka do kraja ali previse informacija pa nisam uspjela zapamtit.

Ja sam u Pfaffenhofen an der Ilm. To je izmedu München i Ingolstadt.

• ivaanaaa
    27. Veljača 2018. 09:02

Ja nisam uspjela dogovorit hebamme.. zvala njih 20 u 20 tjednu trudnoce i vec sve imale popunjenu godinu.. od mojih poznanica nigko je nije ni imao al cise manje nisu prve trudnoce pa tak da nesto i znamo... vagu imam za pracenje kilaze a za sve ostalo reko pedijatar da uvijek mogu doc... nadam se da nece bit nikakvih problema...

• ivaanaaa
    27. Veljača 2018. 09:02

Ja sam u Münchenu

• marina25
    27. Veljača 2018. 09:05

Ma nece biti problema. Ja znam dosta njih koje su imale ali im jednostavno nsu trebale ili su se snalazile same ili su imale mamu pored sebe pa su im nakon 2 puta sto su dosle rekle da vise ne dolaze. Tako da ponekad i nema neke koristi.

• petra1906
    27. Veljača 2018. 14:33

Pozdrav svima, evo jos jedne trudnice :) 
    Prva trudnoca, trenutno sam u 26 tj i eto googlam na svim stranam di i kako... sve mi novo.
    Zivim u Georgensgmünd, 40 km od Nürnberga :) 

• ivaanaaa
    27. Veljača 2018. 15:11

Petra Breber

Pozdrav svima, evo jos jedne trudnice :)
    Prva trudnoca, trenutno sam u 26 tj i eto googlam na svim stranam di i kako… sve mi novo.
    Zivim u Georgensgmünd, 40 km od Nürnberga :)

Pozdrav 

• Minamarina1313
    27. Veljača 2018. 16:26

marina25

Mira2007 stignes jos nac Hebamme.

Ako smijem pitat u kojem ste gradu mame? Procitala sam sve od pocetka do kraja ali previse informacija pa nisam uspjela zapamtit.

Ja sam u Pfaffenhofen an der Ilm. To je izmedu München i Ingolstad

Ja sam u Oberstaufenu izmedu Lindau i Kemptena

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.