Ninche
Cestitam na malome decku! Uzivaj koliko mozes u Elternzeitu…ni meni se nezuri na posao:)))
Sve si super opisala novim curama. Tu se dobije sve i stvarno treba malo ponijeti. Ja sam prije prvog poroda isla da vidim bolnicu pa sam otvoreno pitala babicu sta da donesem,tako da sam imala minimum stvari i bilo mi je ivise nego dosta.
Ivaanaa i ti si dobro opisala ovo s dojenjem. Imala sam dojam da me cak i ona moja babica (s kojom ionako nisam bila bas zadovoljna)nekako sumnjicavo gledala kad su poceli problemi s dojenjem,kao da je u meni problem.
To smo rijesili. Beban pije AD od Nestle i sve super. Izdajalicu cu bas staviti na E-bay da je vise ne gledam;)))
Te vaginalne vene se povuku nakon poroda istina isto kao i hemeroidi. Ovi su jos gori jer vise peku,ali sestre imaju na odjelu super mast za to. Daju i za doma.
I moj prvi bebac je bio na AD i sad evo jos malo 5 godina ce navrsit i nefali mu nista... vezan za mene, maza, nije nesto pretjerano bolestan... ja sam stvarno bila izvan sebe zbog tog dojenja, plakala dan i noc, baby bluse me prao opako, da bi mi onda jos te "super- mame dojilje" bacile u toliku depru da nisam dijete mogla pogledat...nisam naisla ni na jednu rjeci podrske.. na kraju zavrsila u bolnici..ma uzas nezelim stvarno mislit o tome.. imate pravo treba se okrenut buducnosti a proslost zaboravit...
A sto se tice tih vaginalnih vena znam ja da ce se one povuc, al kako da prezivim jos 8 tjedana? Nemogu hodat niti sjedit.. uzasno koliko su bolne..
Ninche9
Ja sam pitala za klistiranje ajde bas dobro da nema ja jos malo brojim do susreta jos uvijek se uspijem obrijat nekako..sta se tice dojenja ja se opce nezelim zamarat tim.voljela bih dojit i dat cu sve od sebe ali ako neide neide nije ni mene mama dojila jer nije imala.mlijeka pa evo me ziva i zdrava brojim 28.
..
Ninche citam redovno ali kad nemam sta pisat onda i ne pisem. Dobro sam,ja i moja djevojcica svaki dan zajedno,svaki isti ali opet i nesto novo bude od nje uvijek,,znas kako je....oni su u par dana razlike....sad mi je nekako najgore,najaktivnija je . Ne smijem je ni na sekundu pustit,penje se uz namjestaj i pomalo hoda pa je uvijek na oku. Kako si ti? Cujes li se sa starim curama, kako njima ide?
Kad je malena rodena? Stalno zaboravim a nesto mi govori kraj svibnja ili tu negdje
I mi smo tako dosta sami doma i da ti iskreno kazem lijepo mi je to. Kad smo na godisnjem u Hrv pa ga svi maze i paze, djed baka striko ujko i sve familije bas mi nedostaje nasa rutina i mama&beba vrijeme, kao da mi ga malo "ukradu" pa ga ljubim cijelo vece i mazim i tepam mu.
Onda se vratim u Njemacku pa mi fale ovi dolje i netko samo da ga na sat vremena pricuva jer mi ovdje nemamo familije. I tako u krug.
Ja ti se cujem s Mamicom i Pandicom i cure su dobro, malisani jos bolje - zdravi i veseli.
Moj seceric je propuzao neki dan. Sad je jos u fazi "trudim se" pa malo puza i stane odmorit. Inace je hvala Bogu zdrav i zaigran. Jedva cekam proljece i lijepo vrijeme.
Mira dalje samo opusteno i pozitivno, bit ce ti lijep porod i babinje da ces uskoro pozeljeti i trece
Ivana cula sam za te vene al pojma nisam imala da to tako boli. Huh s Gospođom uvijek neka dogadanja nema M al eto ti tih vena
Kad je malena rodena? Stalno zaboravim a nesto mi govori kraj svibnja ili tu negdje
I mi smo tako dosta sami doma i da ti iskreno kazem lijepo mi je to. Kad smo na godisnjem u Hrv pa ga svi maze i paze, djed baka striko ujko i sve familije bas mi nedostaje nasa rutina i mama&beba vrijeme, kao da mi ga malo "ukradu" pa ga ljubim cijelo vece i mazim i tepam mu.
Onda se vratim u Njemacku pa mi fale ovi dolje i netko samo da ga na sat vremena pricuva jer mi ovdje nemamo familije. I tako u krug.
Ja ti se cujem s Mamicom i Pandicom i cure su dobro, malisani jos bolje - zdravi i veseli.
Moj seceric je propuzao neki dan. Sad je jos u fazi "trudim se" pa malo puza i stane odmorit. Inace je hvala Bogu zdrav i zaigran. Jedva cekam proljece i lijepo vrijeme.
Rodjena je 1.6.a potpuno te razumijem i sto se tice dole kad si,a pogotpvo ovdje,jer smo i mi ovdje sami bez ikog od obitelji u blizini.
Pozdrav mame. Evo mene sa prvim pitanjem. Prije 2-3 dana me pocelo nesto boljet ispod pazuha. Boli na dodir ili kad dignem ruku i nekad i odjeca smeta. Gledala sam nije nikakva kvrzica nego je malo oteklo to podrucje. Dali je to nela zlijezda za proizvodnju mlijeka. Pitam ako se neka mama susrela s tim u trudnoci. Idem sutra na pregled ali sam htjela vas pitati da vidim imam li brige ili je samo neka upala zlijezde.
Pozdrav mame. Evo mene sa prvim pitanjem. Prije 2-3 dana me pocelo nesto boljet ispod pazuha. Boli na dodir ili kad dignem ruku i nekad i odjeca smeta. Gledala sam nije nikakva kvrzica nego je malo oteklo to podrucje. Dali je to nela zlijezda za proizvodnju mlijeka. Pitam ako se neka mama susrela s tim u trudnoci. Idem sutra na pregled ali sam htjela vas pitati da vidim imam li brige ili je samo neka upala zlijezde.
Ja imam ogromnu oteklinu bila na ultrazvuku i kazu da je sve puno mlijeka da nema brige...
Mira dalje samo opusteno i pozitivno, bit ce ti lijep porod i babinje da ces uskoro pozeljeti i trece
Ivana cula sam za te vene al pojma nisam imala da to tako boli. Huh s Gospođom uvijek neka dogadanjanema M al eto ti tih vena
Hvala draga :)
.. Marina25 jel već imaš bebu koju dojis? Moguce da se koja zastopala.. boli i kosa na glavi kad se cica upali :/
Držim fige da nije ništa opasno ali svakako pregledaj
Sad vidim da si napisala da si friska trudnica pa mi je cudno da ti se već upalila žlijezda.. sretno sutra na pregledu
Sortiraj odgovore
Najstariji