Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivaanaaa
    22. Veljača 2018. 16:24

Pozdrav novim curama... 
    Dali bi mozda netko znao gdje mogu kupiti obicne vatene higijenske uloske, pamucne bez ikakvog premaza, sloja, filca... gledala u rosmanu i dm-u..

• Minamarina1313
    22. Veljača 2018. 17:48

ivaanaaa

Pozdrav novim curama…
    Dali bi mozda netko znao gdje mogu kupiti obicne vatene higijenske uloske, pamucne bez ikakvog premaza, sloja, filca… gledala u rosmanu i dm-u..

To sam i ja trazila al bezuspjesno 

larimara
    22. Veljača 2018. 20:39

ivaanaaa

Pozdrav novim curama…
    Dali bi mozda netko znao gdje mogu kupiti obicne vatene higijenske uloske, pamucne bez ikakvog premaza, sloja, filca… gledala u rosmanu i dm-u..

Nisam ni ja to nigdje vidjela. Pitaj u apoteci,ako nemaju mozda mogu naruciti negdje. mozes pogledati na amazonu ili e-bayu...Ako sam ja mogla naci pelene uvezene iz Japana,trebalo bi onda i tog sto trazis bit;))))

Ninche9
    22. Veljača 2018. 21:19

Bokic zenice nove i stare, kako ste nam? Sta ima kod vas i sta radite po ovom sasavom vremenu? 
    Ja sam rodila ovdje svoju 1.bebu (i zasad jedinu) i porod mi je bio lijep. Na stranu to sto porod boli, sto je trajalo 13.5h i sto sam popucala do guze ,
    dobila sam sve sto sam si zeljela, PDA i prirodni porod, briznu babicu i doktoricu.
    Boravak na odjelu je takoder bio lijepo iskustvo, imala sam problema sa dojenjem ali su se svi trudili pomoci mi. Nisam se ustrucavala zvoniti i zvati sestru pa makar i 10 puta na dan.
    U bolnici ti bar netko moze pomoci, kuci nemas nikog.  Ako ne zelis / ne mozes dojiti opet u redu. Nema forsiranja.
    Moram ipak iskreno reci da je takvom "kraljevskom" tretmanu pogodovalo to sto smo muz i ja zdr. radnici i sto smo to spomenuli prilikom prijave u bolnicu kad su nas pitali za zanimanje. 
    Sta se ulozaka tice koristila sam Jessa one u bijelo-tamnocrvenom pakiranju i bili su mi dobri. Vidjela sam i one velike Pelzy u DMu, a ima i onih Tena za inkontinenciju. Netko krvari jace netko slabije, ja osobno mogu reci da su mi ti bolnicki ulosci bez bilo kakvog ljepila na sebi i udobne gacice i tajice bili apsolutni zakon. Ponjela sam par komada kuci, a nakon par dana i krvarenje se smirilo.
    Sta se tice bolnica Mira ne brini, moja kolegica s posla je rodila 2tj poslije mene, inace je privat pacijent i bila je uzasno nezadovoljna tretmanom jer je u glavi imala sasim neki drugi pojam privatnog odjela. Sve ovisi s kojim ocekivanjem ides u bolnicu. Ali bit ce sve dobro,  samo da brzo dobijes svoje pile u krilo. U svakom slucaju bez tebe nece proci. 

• Minamarina1313
    22. Veljača 2018. 22:43

Ninche9

Bokic zenice nove i stare, kako ste nam? Sta ima kod vas i sta radite po ovom sasavom vremenu?
    Ja sam rodila ovdje svoju 1.bebu (i zasad jedinu) i porod mi je bio lijep. Na stranu to sto porod boli, sto je trajalo 13.5h i sto sam popucala do guze ,
    dobila sam sve sto sam si zeljela, PDA i prirodni porod, briznu babicu i doktoricu.
    Boravak na odjelu je takoder bio lijepo iskustvo, imala sam problema sa dojenjem ali su se svi trudili pomoci mi. Nisam se ustrucavala zvoniti i zvati sestru pa makar i 10 puta na dan.
    U bolnici ti bar netko moze pomoci, kuci nemas nikog. Ako ne zelis / ne mozes dojiti opet u redu. Nema forsiranja.
    Moram ipak iskreno reci da je takvom "kraljevskom" tretmanu pogodovalo to sto smo muz i ja zdr. radnici i sto smo to spomenuli prilikom prijave u bolnicu kad su nas pitali za zanimanje.
    Sta se ulozaka tice koristila sam Jessa one u bijelo-tamnocrvenom pakiranju i bili su mi dobri. Vidjela sam i one velike Pelzy u DMu, a ima i onih Tena za inkontinenciju. Netko krvari jace netko slabije, ja osobno mogu reci da su mi ti bolnicki ulosci bez bilo kakvog ljepila na sebi i udobne gacice i tajice bili apsolutni zakon. Ponjela sam par komada kuci, a nakon par dana i krvarenje se smirilo.
    Sta se tice bolnica Mira ne brini, moja kolegica s posla je rodila 2tj poslije mene, inace je privat pacijent i bila je uzasno nezadovoljna tretmanom jer je u glavi imala sasim neki drugi pojam privatnog odjela. Sve ovisi s kojim ocekivanjem ides u bolnicu. Ali bit ce sve dobro, samo da brzo dobijes svoje pile u krilo. U svakom slucaju bez tebe nece proci.

Cestitam na prinovi i bili nam zivi i zdravi..Cekkk u bolnici isto daju uloske??ilii u kojoj si ti bolnici rodila??ja sam se napremila.tena uloscima i tena onim pelenama jer nisam nasla jednkratne gacice koje opce neznam trebaju li ovdje..i joss jedno koliko se ostaje u bolnici ako.je sve u redu??imam obilazak bolnice u ponediljak 

Mira2007
    22. Veljača 2018. 23:52

Ninche9

U bolnici ti bar netko moze pomoci, kuci nemas nikog. Ako ne zelis / ne mozes dojiti opet u redu. Nema forsiranja.
    Sta se tice bolnica Mira ne brini, moja kolegica s posla je rodila 2tj poslije mene, inace je privat pacijent i bila je uzasno nezadovoljna tretmanom jer je u glavi imala sasim neki drugi pojam privatnog odjela. Sve ovisi s kojim ocekivanjem ides u bolnicu. Ali bit ce sve dobro, samo da brzo dobijes svoje pile u krilo. U svakom slucaju bez tebe nece proci.

Hvala ti puno Ninche.. čitala sam te od početka i znam da ti je bilo isto dosta teško s poslom i trudnoćom. Ja si stalno govorim trudnoća nije bolest ali ne utješim se baš :) 
    Sva pusem dok hodam ko razjareni vol a strašno me boli ožiljak od prve OP.. Hvala ti puno na javljanju.. zapravo hvala svima, svaki savjet puno znači ❤️ 
    Ja iskreno vjerujem da mi ne može biti gore nego je bilo u porodilistu u Merkuru ali strah je strah. Rekli su mi da mogu birati nacin poroda i više razmišljam o carskom ali ne znam jel to ispravno od mene.. hvala još jednom svima na javljanju.. super vas je čitati

Mira2007
    23. Veljača 2018. 00:03

Ninche zaboravih te pitati jeste i dalje tu negdje ili ste uspjeli preseliti za Austriju?

• marina25
    23. Veljača 2018. 08:17

Pozdrav drage mame. Pridruzuje vam se nova friska trudnica. Jos nemam nikakvih pitanja samo sam Vas sve htjela pozdraviti.:)

• ivaanaaa
    23. Veljača 2018. 09:03

marina25

Pozdrav drage mame. Pridruzuje vam se nova friska trudnica. Jos nemam nikakvih pitanja samo sam Vas sve htjela pozdraviti.:)

Pozdrav 

Mira2007
    23. Veljača 2018. 09:15

Dobro jutro curke :) ovdje 30 tjedan, nenaspavana i kukovi bole za poludit ali jutro je dobro ;) pije se nes :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani