Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina25
    25. Veljača 2018. 16:25

Pa da i meni je to bilo cudno. Tocnije sam 8+0, sad dali je to vama frisko ili ne ali meni je jer je prva trudnoca i jos nista neznam i onda mislim kao ma tek sam malo trudna. Ali nema crvenila i nije kvrzica koja se moze opipat nego je bas oteklina i tako se vidi i na ogledalu a i osjeti pod rukom. Stavit cu sad jos obloge pa cemo vidjet sutra. Hvala vam :)

• ivaanaaa
    25. Veljača 2018. 17:37

marina25

Pa da i meni je to bilo cudno. Tocnije sam 8+0, sad dali je to vama frisko ili ne ali meni je jer je prva trudnoca i jos nista neznam i onda mislim kao ma tek sam malo trudna. Ali nema crvenila i nije kvrzica koja se moze opipat nego je bas oteklina i tako se vidi i na ogledalu a i osjeti pod rukom. Stavit cu sad jos obloge pa cemo vidjet sutra. Hvala vam :)

Ja sam imala i prije trudnoce skoro pa neprimjetno ispod lijevog ramena laganu oteklinu.. u vrijeme ovulacije i menge je znala bit veca... i odmah napocetku trudnoce mi je to nabujalo i sad dalje ide sve veca.. radila sam ultrazvuk u 12 tjednu trudnoce... poslije poroda moram na kontrolu... isto obloge stavljam kad boli jako... sutra ces bit mirnija kad doktor pogleda...

• marina25
    25. Veljača 2018. 17:50

Da tako je bit cu mirnija. Javit cu vam sta je na kraju. Hvala vam puno na odgovorima

• Minamarina1313
    26. Veljača 2018. 10:42

Cure jeli koja ima problema sa sukrvicom u 9 mjesecu trudnoce??ja sam tocnije sad u 37 tjednu i na gacicama mi se pojavila krv tamne boje kao.zadnji dan menge i isla sam odmah kod svoje doktorice ona mi rekla da je s bebim.sve u redu a ako se opet pojavi da odem u bolnicu???

Ninche9
    26. Veljača 2018. 11:54

Marina kako je proslo kod doktorice, sta kaze?
    Minamarina mozda ce uskoro krenuti porod, polako se blizi termin   beba je dobro tako da ne brini.
    Jel ti radila ultrazvuk ili te je gledala dolje?

• ivaanaaa
    26. Veljača 2018. 12:14

Minamarina u terminu si pa mislim da nema razloga za paniku. Moguce da odlazi onaj sluzni čep.. naravno ako osjetis bolove pravac bolnica... Sretno!!!!

• marina25
    26. Veljača 2018. 19:01

Evo zene da se javim. Radim pa mi je termin bio kasno. Sve je uredu. To je nastavak od cice vjerijatno zljezda neka ali sve uredu. Pratit ce jos tijekom trudnoce stanje ali nema brige. 

• ivaanaaa
    26. Veljača 2018. 20:44

marina25

Evo zene da se javim. Radim pa mi je termin bio kasno. Sve je uredu. To je nastavak od cice vjerijatno zljezda neka ali sve uredu. Pratit ce jos tijekom trudnoce stanje ali nema brige.

Super, tako je i meni...

• marina25
    26. Veljača 2018. 21:25

Ma prva trudnoca i jos nisam bila na pregledu kod ginekologa pa sam se bas prepala. Ali danas je i pregled obavljen i to je pogledo i sve je uredu. Odmah narucena za dalje i sad u potragu za Hebamme jer je reko da ima puno trudnica u nasem manjem gradu da velika potraznja da moram rano to rijesit. 

Ninche9
    26. Veljača 2018. 21:38

Marina tako je, nadi Hebamme sto prije. Ja sam zadnja 2 mjeseca isla na kontrole jednom kod Hebamme a jednom kod ginicke. Hebamme mi je radila ctg, mjerila trbuh i provjerila polozaj bebe, a nakon poroda dolazila vagati ga, njegovati popak, pokazala mi je kako se novorodence kupa i bas mi je puno pomogla.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.