Pozdrav mame. Evo mene sa prvim pitanjem. Prije 2-3 dana me pocelo nesto boljet ispod pazuha. Boli na dodir ili kad dignem ruku i nekad i odjeca smeta. Gledala sam nije nikakva kvrzica nego je malo oteklo to podrucje. Dali je to nela zlijezda za proizvodnju mlijeka. Pitam ako se neka mama susrela s tim u trudnoci. Idem sutra na pregled ali sam htjela vas pitati da vidim imam li brige ili je samo neka upala zlijezde.
Pozdrav mame. Evo mene sa prvim pitanjem. Prije 2-3 dana me pocelo nesto boljet ispod pazuha. Boli na dodir ili kad dignem ruku i nekad i odjeca smeta. Gledala sam nije nikakva kvrzica nego je malo oteklo to podrucje. Dali je to nela zlijezda za proizvodnju mlijeka. Pitam ako se neka mama susrela s tim u trudnoci. Idem sutra na pregled ali sam htjela vas pitati da vidim imam li brige ili je samo neka upala zlijezde.
Ja imam ogromnu oteklinu bila na ultrazvuku i kazu da je sve puno mlijeka da nema brige...

Mira dalje samo opusteno i pozitivno, bit ce ti lijep porod i babinje da ces uskoro pozeljeti i trece
Ivana cula sam za te vene al pojma nisam imala da to tako boli. Huh s Gospođom uvijek neka dogadanjanema M al eto ti tih vena
Hvala draga :)
.. Marina25 jel već imaš bebu koju dojis? Moguce da se koja zastopala.. boli i kosa na glavi kad se cica upali :/
Držim fige da nije ništa opasno ali svakako pregledaj
Sad vidim da si napisala da si friska trudnica pa mi je cudno da ti se već upalila žlijezda.. sretno sutra na pregledu
Pa da i meni je to bilo cudno. Tocnije sam 8+0, sad dali je to vama frisko ili ne ali meni je jer je prva trudnoca i jos nista neznam i onda mislim kao ma tek sam malo trudna. Ali nema crvenila i nije kvrzica koja se moze opipat nego je bas oteklina i tako se vidi i na ogledalu a i osjeti pod rukom. Stavit cu sad jos obloge pa cemo vidjet sutra. Hvala vam :)
Pa da i meni je to bilo cudno. Tocnije sam 8+0, sad dali je to vama frisko ili ne ali meni je jer je prva trudnoca i jos nista neznam i onda mislim kao ma tek sam malo trudna. Ali nema crvenila i nije kvrzica koja se moze opipat nego je bas oteklina i tako se vidi i na ogledalu a i osjeti pod rukom. Stavit cu sad jos obloge pa cemo vidjet sutra. Hvala vam :)
Ja sam imala i prije trudnoce skoro pa neprimjetno ispod lijevog ramena laganu oteklinu.. u vrijeme ovulacije i menge je znala bit veca... i odmah napocetku trudnoce mi je to nabujalo i sad dalje ide sve veca.. radila sam ultrazvuk u 12 tjednu trudnoce... poslije poroda moram na kontrolu... isto obloge stavljam kad boli jako... sutra ces bit mirnija kad doktor pogleda...

Da tako je bit cu mirnija. Javit cu vam sta je na kraju. Hvala vam puno na odgovorima
Cure jeli koja ima problema sa sukrvicom u 9 mjesecu trudnoce??ja sam tocnije sad u 37 tjednu i na gacicama mi se pojavila krv tamne boje kao.zadnji dan menge i isla sam odmah kod svoje doktorice ona mi rekla da je s bebim.sve u redu a ako se opet pojavi da odem u bolnicu???
Marina kako je proslo kod doktorice, sta kaze?
Minamarina mozda ce uskoro krenuti porod, polako se blizi termin beba je dobro tako da ne brini.
Jel ti radila ultrazvuk ili te je gledala dolje?

Minamarina u terminu si pa mislim da nema razloga za paniku. Moguce da odlazi onaj sluzni čep.. naravno ako osjetis bolove pravac bolnica... Sretno!!!!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji