Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mira2007
    21. Veljača 2018. 22:52

Joj ja sam rak po horoskopu, rođena depresivna :) .. ja sam tek ovdje pročitala da trebam babicu naći a doktorica je samo rekla da pretpostavlja da ću ovdje u bolnicu.. ja sam imala u Merkuru prvi porod i smrtno se bojim što će biti sada. Imala sam zadak i veliku bebu a oni su jedva pristali na carski na kraju su me zbog RODA ubili u pojam jer nisam mogla dojiti niti je mali htio.. tri mjeseca sam bila u depresiji.. ma strasno .. sad opet ne znam dal' da molim carski ili normalan porod ne znam što je gore. Čitala sam ovdje da ne klistiraju niti briju kao kod nas.. isto tako već sam završila u bolnici na tj dana jer je nešto bilo sa posteljicom pa sam vidjela da cure na termin dođu u bolnicu i tamo ostaju dok ne rode ali tako je bilo u Heilbronn u.. za ovdje doktorica kaže nije obavezno pa sad ne znam što će biti.. ako ti nije problem molila bih te da mi pišeš kako to izgleda ovdje se poroditi. Kad to sve prodes i ako ćeš uopće stići pisati :) a moja sestra je rođena kad i ti 13.3. :D .. zaboravih te pitati što nosis? Kod mene je opet dečko i luda sam jer ne znam kako ga nazvati :)))  Muž bi Lukas ali meni nikako da sjedne :/ .. naši ljudi su jako cudni ovdje.. prebace se na njemački ako čuju da i ja pričam naš .. to mi je nevjerojatno žalosno.. 

• Minamarina1313
    22. Veljača 2018. 00:06

Mira2007

Joj ja sam rak po horoskopu, rođena depresivna :) .. ja sam tek ovdje pročitala da trebam babicu naći a doktorica je samo rekla da pretpostavlja da ću ovdje u bolnicu.. ja sam imala u Merkuru prvi porod i smrtno se bojim što će biti sada. Imala sam zadak i veliku bebu a oni su jedva pristali na carski na kraju su me zbog RODA ubili u pojam jer nisam mogla dojiti niti je mali htio.. tri mjeseca sam bila u depresiji.. ma strasno .. sad opet ne znam dal' da molim carski ili normalan porod ne znam što je gore. Čitala sam ovdje da ne klistiraju niti briju kao kod nas.. isto tako već sam završila u bolnici na tj dana jer je nešto bilo sa posteljicom pa sam vidjela da cure na termin dođu u bolnicu i tamo ostaju dok ne rode ali tako je bilo u Heilbronn u.. za ovdje doktorica kaže nije obavezno pa sad ne znam što će biti.. ako ti nije problem molila bih te da mi pišeš kako to izgleda ovdje se poroditi. Kad to sve prodes i ako ćeš uopće stići pisati :) a moja sestra je rođena kad i ti 13.3. :D .. zaboravih te pitati što nosis? Kod mene je opet dečko i luda sam jer ne znam kako ga nazvati :))) Muž bi Lukas ali meni nikako da sjedne :/ .. naši ljudi su jako cudni ovdje.. prebace se na njemački ako čuju da i ja pričam naš .. to mi je nevjerojatno žalosno..

A jojjj meni je beba bila zadak sve do sad tj okrenila se sad u 36.tjednu i hvala Bogu jer me bilo strah carskog ..jojj mi nismo htjeli znat spol tako da cekamo iznenadenje..to sam i ja cula da nema klistiranja a za brijanje ev nekako jos sama uspijem..mislim ako si vec na carski i zadak bio nigdi veze da su te htjeli normalno porodit to je opasno mislim da ce oni ovdje ako je zadak il postoji neka opasnost sami carski napravit jer je mene zapisala na carski ali evo bebac se okrenio ili la tako da nadam se da ce bit u redu..naravno pisat cu ti necu zaboravit..a ti se cuvaj koliko got mozes..a joj ja sam skontala da ode svaka pokrajina ima svoje zakone et u NRW u su trazili da sama trazim babicu i bolnicu ode smo dosli ima mjesec dana i oni sami su mi pomogli u roku 2 dana sve sam rijesila ko ce to razumit..a ljudi a sta reci svi pokupili neki sistem kao al ajde nek im bude..

Mira2007
    22. Veljača 2018. 03:14

Ma klasika HR bolnice a porodiliste da ne spominjem.. imam traume za cijeli život.. ovdje se nekako nadam boljem. Doduše kad sam vidjela bolnicu u Hn u mislila sam hotel sad ovdje ne znam što misliti.. Njemice na forumu se žale pa se zbog toga brinem.. sve nešto razmišljam da odem u Ravensburg :/ .. drago mi je da je kod tebe sve pozitivno i da se bebica okrenula. Želim ti bezbolan porod i da budes i dalje pozitivna.. joj ti već brojis dane negdje 😙😄

• Minamarina1313
    22. Veljača 2018. 06:50

Mira2007

Ma klasika HR bolnice a porodiliste da ne spominjem.. imam traume za cijeli život.. ovdje se nekako nadam boljem. Doduše kad sam vidjela bolnicu u Hn u mislila sam hotel sad ovdje ne znam što misliti.. Njemice na forumu se žale pa se zbog toga brinem.. sve nešto razmišljam da odem u Ravensburg :/ .. drago mi je da je kod tebe sve pozitivno i da se bebica okrenula. Želim ti bezbolan porod i da budes i dalje pozitivna.. joj ti već brojis dane negdje 😙😄

Pa raspitaj se za bolnicu kazem ti najbolje da doktorice pitas da ti kaze di imas pravo i nazoves i dog obilazak jer imas jos 3 mjeseca i mozes to..moj ti je moto bice dobro uvik moze gore 😀..a ja mogu kad hocu na porod i bas sam nestrpljiva...

Mira2007
    22. Veljača 2018. 10:26

Već jesam malo internet procackala .. ugl mogibirati sve bolnice u krugu.. imam tri na izbor ali mi je malo bezveze kad je ova odmah ispred nosa.. ma vidjeti cu još a znas li po pitanju tih obilazaka dali da nazovem bolnice jer termin mi je 14.3. kod moje doktorice i čini mi se puno za čekati da nju pitam..
    Ako smijem pitati jesi kupila već kolica, jesi se odlucila za koja

Mira2007
    22. Veljača 2018. 10:28

Kako misliš možeš kad hoćeš na porod? :D

• Minamarina1313
    22. Veljača 2018. 11:55

Mira2007

Već jesam malo internet procackala .. ugl mogibirati sve bolnice u krugu.. imam tri na izbor ali mi je malo bezveze kad je ova odmah ispred nosa.. ma vidjeti cu još a znas li po pitanju tih obilazaka dali da nazovem bolnice jer termin mi je 14.3. kod moje doktorice i čini mi se puno za čekati da nju pitam..
    Ako smijem pitati jesi kupila već kolica, jesi se odlucila za koja

Ma ne naravno da cekam trudove vec sam mislila na to da sam u 9.mjesecu trudnoce pa mogu svaki dan ocekivat..koliko sam ja upucena ovdje moras nazvat bolnicu i najavit se onda oni daju tebi termin za obilazak i da se prestave tebi e sad kazem ti svaka pokrajina drugacije radi pa mislim da je najbolje pitat doktoricu..sta se kolica tice ja sam uzela na Amazonu i zadovoljna dam 3in1 sam uzela nisu ni skupa bila 211 eura snizena i stvarno su ok 

Mira2007
    22. Veljača 2018. 12:06

Da.  Rekla mi je dati iduci put uputnicu pa da zovem.. meni su kolica boli glava cijene.. onda sam naletila na my junior kolica ona su 3u1 400e pa rekoh ajde ali ja sam mala pa se bojim da nisu jako visoka za mene. Jesu tvoja stigla jesi zadovoljna?

• Minamarina1313
    22. Veljača 2018. 13:43

Mira2007

Da. Rekla mi je dati iduci put uputnicu pa da zovem.. meni su kolica boli glava cijene.. onda sam naletila na my junior kolica ona su 3u1 400e pa rekoh ajde ali ja sam mala pa se bojim da nisu jako visoka za mene. Jesu tvoja stigla jesi zadovoljna?

A jesu bas su im cijene strasne sta se kolica tice ja sam te vidili u trgovini xxl al cijena bila 800eura i onda cackala na Amazon nadem ta ista ista marka sve na snizenju za 211eura i dosla mi odmah sutradan ma prezadovoljna sam..ja sam isto malesna al ok su kolica al muz ima 2 metra pa neka voza ahahah😂

Mira2007
    22. Veljača 2018. 15:51

I moj je puno veci naspram mene :)))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani