Trudnice i mame u Njemačkoj

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Mamicaaa

Broj poruka: 654

Prijavi adminu

Obozavam pitu pogotovo od krumpira ili mjesana sa mljevenim mesom i krumpirom :)
    Ma radila sam drugu kremu haha..
    Jutro Pandice pa gdje si ti poranila??

Broj poruka: 870

Prijavi adminu

Jutro cure, evo me iz druge runde spavanja haha 
    Ma muz ide raditi ujutro pa se probudim ali brzo ja nastavim spavati :D Joj, nista od hrane mi u trudnoći nije smetalo onako posebno nesto kao sto zna trudnicama ali mljeveno meso joooj.. par puta sam pokušala jest i nema sanse, mislim da mi se zgadilo.. :/ Kako smo danas? :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Mamicaaa

Prijavi adminu

Joj tak i ja mogu bez problema opet zaspat,a ovog mog ak je nes probudilo nema sanse da opet zaspe hah..A mora valjda biti nesto i da ti ne pase..Evo ja gotova s pregledom..al nisam saznala sto je sad kao tek poslije 18tj..cekala sam 45min na pregled i tak je nekak brzo obavio.. vjerovatno je zadnji radni dan pa idu na godisnji pa ono tek toliko da odradi   :/

Prijavi adminu

Uh, tako sam i ja bila naručena u 13:45 a na kraju cekala do nekih 15h.. ali sve se to isplati kad vidiš bebaca :) 
    Kada ti je idući pregled? Sta kaze jel' sve ok ovako?

Mamicaaa

Prijavi adminu

Ma normalno da se isplati,al mi je malo bebu i pokazao cak ni slikicu nisam dobila,a uvijek dobijem...
    Ma slj za mj dana od 16.1. A rekao je da je sve super i da bebi odlicno srce radi kao ujednaceno, nema preskakanja.bitno mi je da je sve okej 

Prijavi adminu

Sad pred godišnji se svima sve manje da radit :/ 
    Ti uvijek imas termin nekako tjedan dana nakon mene :D 
    Ajde bitno da je sve super :)) 
    Sad mozes skuhati kavu/caj i malo uzivat :)

Mamicaaa

Prijavi adminu

Ma bas to..sad jos mjesec dana cekati u neizvjesnosti :)
    Ma prvo mi je sestrica stavila termin 4.1 pa kao to je prerano pa mi je premjestila haha..
    Da da,jos se beba mice namjesta se heh stavila je rukicu ko muski kad misice pokazuju 💪😀
    Sad zasluzeni odmor..
    Gdje nam je sad nestala 2410?

Prijavi adminu

Ne znam od kojeg mjeseca trudnoce tj tjedna cemo početi ici ono cesce na preglede? Znam da je meni rekla da cu ici prvo jednom mjesečno, pa dva puta mjesečno i onda pred kraj svaki tjedan ..A ne znam od kad to počinje .. 
    Ho ho, pa to mora da je decko :P ;) Ne znam gdje je nestala, možda je uhvatila malo sna ;) 
    A nema ni ove nove cure da vidimo sta se desava hmmm

Mamicaaa

Prijavi adminu

A tam negdje pred kraj,mozda zadnja 2mjeseca nisam sigurna..
    Haha da da preslatko mi je to bilo :))
    E al zato smo ti i ja non stop aktivne hahah..dezurne smo na temi :P

Prijavi adminu

Joj bas sam se nadala da to nekako prije krece pa da mogu cesce ic :D 
    Sad Ce nama 2410 to pojasniti :) Haha bome smo aktivne .. a sta cu jadna, dok muz radi ja samo refresham stranicu hahaha
    Onda malo pospremam nesto pa opet malo na forum hahah

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.