Jutro cure :)
Ja sam danas baš nešto veselo, vjerojatno zato što je vikend :)
2410, mogu ti reći da je tijesto ispalo ok, muž me pitao a hoćeš i sutra (danas) pravit pizzu haha
Iskreno tražila sam recept po internetu jer mama nije bila doma kad sam zvala i tu je nastala panika haha i svaki recept koji sam našla pre dugo je trajala priprema, sve mora stajati min po sat vremena i onda slučajno nadem neki brzi recept u koji ide samo jogurt, brasno, ulje i sol. Bila sam malo skeptična kako je to tijesto ali odlučila sam napraviti i baš je fino, mekano. I naravno usput sam našla neki recept za jednostavne Rafaelo kuglice tj recept se zove kokoline, ne znam Jel koja možda cula za to? Pa ću praviti odmah danas :) Kako ste mi vi? :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Jutro curkee
Evo kod mene je radno,al jos malo pa cu doma wuhuu..
Opaaa pandice drago mi je da ti je uspijelo tijesto..hmm jednom sam isla radi kiflice neke sto u tjesto ide sir i nisam bas bila zadovoljna tak da se ja drzim klasicnog recepta nema veze sto tjesto mora stajat pol sata haha...
2410 i ja nekad zamjesim i pecem kruh,al sad kak stalno radim mi se bas i neda i bome nisam dugo,pa sigurno 2mjeseca hhh..
Nisam,al me sad jako zanima te kokoline,probaj pa javi..
Eh, kad se mama ne javlja na telefon svaki recept sa interneta se čini dobar haha
Iskreno, meni se u njemačkoj kruh i pecivo općenito ne sviđa dok recimo u hr obožavam i kruh i peciva iz pekare, tako da si ovdje najčešće kupim tost i malo prepecem pa to jedem. 2410, probaj napraviti mislim da nećeš požaliti, barem meni tako recept djeluje :D Mamice, pa ja mislim da ćeš ti definitivno saznati spol na pregledu, baš nekako ne mogu dočekati da čujem :))
Ma nadam se hehe :))
Citala sam recept za kokoline i stvarno je jednostavno i cini mi se jako fino..nakon degustacije obavezno javi utiske..
Samo do sad koji god kolac da sam radila sa njihovim vrhnjem za slag mi se nije htio na kraju stisnuti..zadnji put sam pravila neki milka kolac sa pudingom i cokoladom i to je bilo super gusto i onda izmiksano vrhnje za slag ide u kremu i stavih u frizider da se to jos ohladi i stisne a on se meni sav razletio :(
Pa koje vi vrhnje za slag koristite?
Jako, jako je fino :D čim uhvatite priliku probajte napravit, i jednostavno je stvarno.
Joj meni puno stvari tu ne odgovara u njemačkoj što se tiče hrane. Ja inače jako volim umak od vrhnja za kuhanje i tjesteninu i tako i niti jedno vrhnje im ne bude kremasto :/
Šlag nisam još nikad radila tako uvijek nesto kuhat treba samo ali jesi probala možda onaj Fix iz vrećice? Ako to uopće ima tu ..
Sortiraj odgovore
Najstariji