Eto vidis mene noge,ruke,leda svrbe,trbuh malo ponekad,a grudi najmanje a mazem se svaki dan i stvarno nema dana da sam preskocila i sva se namazem osim leda to ne mogu haha, cak ponekad nakon sto mi se ulje upije namazem se onom nivea soft kremom...koza mi nikad nije bila tak suha i hrapava..i bas sto kazes nepodnosljivo svrbi..
A ja sam jos cula da je dobro maslinovo ulje al neznam tak sam samo cula..
Jutro :)
Danas mi je od jutra odlicno jer sam jucer napravila sve sto sam trebala i sad mogu malo ljencarit :D
2410, probat cu se bas malo raspitat oko toga. Sva sreca da ovdje ima ljekarni gdje rade nase tete pa ih mogu gnjavit.Mamice, e da, njihovi proizvodi su super. Ja sam prije koristila i sampone za kosu i tusiranje od njih. Samo ja to cesto mijenjam pa uvijek nesto drugo uzmem :) Kako ste vi danas?
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Hej hej..ja zavrsila s poslom dosla doma i odspavala malo..sad se spremam do grada otic obavit jos sta treba,a bas sam nekako ljena haha...
Tak i ja svaki put uzmem nesto drugo..iako kao frizer znam da ne valja mjenjat svaki put sampone za kosu al dobro ajde nece odpast haha...
Uhh kod vas se kolaci punom parom rade moj red je sutra i jos samo sutra malo otic na posao i napokon godisnji wuhuu :))
Ja imam kosu skoro do guze pa uvijek kupujem neka xxl pakiranja sampona tako da ih dugo imam haha i jako pazim na kosu :D a mama mi je isto frizerka ali ju nikada skoro ne pitam za savjet niti joj dam da me šiša, uvijek mi previše vrhova odreze a na to sam posebno alergična haha Ho ho, netko pocinje uzivat od sutra :D
I moja je dugacka tak i pregusta je i svaki put je dosta skratim,oko 10cm jer mi i brzo naraste,a ovaj moj obozava dugu kosu pa svaki put kad idemo u hrv ja kazem moram na frizuru kaze pa sta opet zadnji put si se sisala kazem ja pa moram kad je kosa zdrava bolje raste i onda ono nemoj punoo bla bla hahaha...
Daa jedva sam cekala godisnji da odmorim sad napokon necu 2 tjedna ustajat u pol 5 ujutro..
Tako i moj muz obozava sto imam dugacku kosu i nista ga nije briga ocu se kad nasminkat ili ne ili sta cu obuc sve dok kosu ne diram i onda isto tako idem u HR jer imam par prijateljica koje su frizerke i obozavam kad mi one operu kosu jer uvijek bolje ispadne kako ja kažem salonski haha pa mi muz kaze e nemoj slučajno da ti reze pa da ja poslije moram ic tamo haha Eh, ako se sad preko ovih praznika ne udebbljam bar kg necu nikad onda haha
Sortiraj odgovore
Najstariji