Hahah pa briga te sta..moj meni pomogne oko kuhanja,od kad sam trudna ja meso ne pecem jer mi je smrdilo dok pecem pa mi muka dode hah...
Vidjela sam to kad si napisala da osjetis bebine pokrete,ak na taj post mislis..ja nisam jos osjetila,al sam citala da kod prve trudnoce tek u 20tj osjetis bebicu pa tak da se jos moram strpit..
Ja sam nažalost ili na sreću kako se uzme u kojoj situaciji u negdje 14-15tt izgubila osjet mirisa i okusa tak da sta god kuham isto mi hahah
Pa meni je isto prva trudnoća i osjetila sam već, svaki dan osjetim po par puta.. danas ću još pitat na pregledu da mi potvrdi jel to to :D
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ufff, neopisiva sreća.. :)). A tek tata što je sretan :D :D ne može dočekati da dođe s posla i čuje sve :) i naravno vidi slike.
Za sljedeći put sam platila da mi dodatno naprave neki kao veliki uzv di se vidi da se možda ne razvijaju neke bolesti ili nešto. Jeste cule sta o tome možda?
Tu sreću što mame osjete u tom trenutku mislim da se to neda opisat. Ja sam toliko bila sretna kad mi je rekla da od šoka nisam znala kako reagirati pa sam prvo rekla "aha" haha i onda nakon pol min sam tek reakciju pokazala haha
Pa ne znam, valjda to sve ovisi u kojem si zdravstvenom ili možda do pokrajine. Već sam spomenula i kako sam uzv morala platit nekih 90-100e i za te novce svaki put će mi radit, a inače zdravstveno placa samo 3 puta kao u svakom tromjesečju jedan oni smatraju da je dovoljno.
Da, da, 9.1. sam naručena.
Trebalo bi sve što se tiče trudnoće bit besplatno, ja cak placam i elevit vitamine sto pijem iako mi je danas gin rekla da probam otic sa računom u zdravstveno da će mi možda htjet vratit. I krv što sam vadila prvi put to sam isto platila a vjerujem da će bit jos toga za platit..
Heej heej!
2410 dobro sam,al cijeli dan u nekoj guzvi haha..kak si ti?kako malena?
Pandiceee cestitam na deckicuuuu!!!!
Jel to anomaly scan tak nesto msm da se zove?citala sam o tome al mi nitko nista nije spomenuo...
Meni radi uzv svaki put,a naplati 50centi po slikici...
Nisam znala da mozes dobiti povrat novca za to..inace i ja pijem te elevit vitamine..
Hvalaaa :))
Iskreno, nemam pojma kako se to zove. dala mi je neku brošuru koja je naravno na njemačkom pa sad čekam muža da dođe pročitati haha
Mamice Jel imas one recepte/racune od tih vitamina? Samo idi u zdravstveno i pitaj meni je rekla ti si tako mlada tebi će sigurno vratiti haha tako da cu sutra poslat muža da ode pitat.
Izgleda da sam ja u najgorem zdravstvenom cim sve moram platit.. uff.. 2410, ajme, valjda nije ništa strašno?? :(
Pandice Hahaha dobra si, bas mi javi o kakvom pregledu je rijec..
Ma mozda odem pitat ak uhvatim vremena sad koji dan hah..
2410 ajooj sta je bilo? Jucer sam zabunom umjesto muskog parfema uzela Aftershave,ono stajali su jedno pored drugog i ja pomirisala parfem i uzela a nisam ni gledala skuzila sam tek kad sam doma dosla hahah
Sortiraj odgovore
Najstariji