Trudnice i mame u Njemačkoj

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 870

Prijavi adminu

I hrana i kolacici, jadni ovi nasi bebaci hahah

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Mamicaaa

Broj poruka: 654

Prijavi adminu

Ma bebaci ce isto uzivati kao i mi 

• marinko89

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Pozdrav! Jel moguce da se  prilikom odlaska u inozemstvo moze produziti trudnoca,kao zbog promjene okoline?

Prijavi adminu

Jutro cure, gdje ste nestale? :) Kako smo danas? :) Pozdrav marinko, iskreno mislim da je to nemoguće. Ja sam zatrudnila u Njemačkoj, otisla za HR i bila tamo mjesec i po pa se avionom vratila u Njemačku i sve je kako treba. Ljudi svuda putuju, nisu bebaci bas toliko osjetljivi :)

Mamicaaa

Prijavi adminu

Marinko evo ovo prvi put cujem..znam da ciklus moze kasnit zbog promjene klime,okoline..al trudnoca ne koliko ja znam..Evo opet smo sve na nogama od ranog jutra   ja se pozurila zavrsit s poslom da sto prije idem doma, a sef nikako da dode da preuzme kljuceve,a rekao je u 6..piih..
    Kako  ste vi? Pa gdje su ti silni kolaci koje stalno spominjete? Zar ni jedan da probam???? Haha
    2410 Jooj slatke muke su i kod tebe vidim,ajde nadam se da si bar uspjela sve napraviti..
    Pa kazu da u trudnoci kosa ne opada neg kad rodis onda sve te dlake trebaju ispasti i bla bla mozda su to samo babske price...a za obnavljanje kose ti je super sampon od koprive i ricinusovo ulje..npr u bocicu od 250ml stavis 200ml sampona od koprive i 50ml ricinusovog ulja i prije upotrebe promuckas..nakon nez mjesec dva koristenja vidi se pomak,ne sad vas 100% al pomaze..
    Ma daj katastrofa di god se okrenem moje kose ima..prosjecno u danu ispadne 100 dlaka (vlasi) s glave...

Mamicaaa

Prijavi adminu

Nakon 2dana moja padne od tezine i ne bude onak leprsava hah..probaj moja mama fkt ima slabu kosu i dok sam joj doma ja to muckala malo joj se zgusnula i imala je puno mlade kose..u svakom slucaju neces izgubiti nista ako probas..joj djeca stvarno znaju pocupat mene je mali bratic jednom pocupao i otkinuo mi pramen kose,bas se vidio krug di fali,to mi je bio sok...

Prijavi adminu

Ma gdje je taj sto je rekao da u trudnoci se popravi kosa?! To sam i ja procitala na internetu i bas bi htjela da dode pomesti moj stan. Haha gdje god se okrenes moje kose po stanu i jos kako je dugacka izgleda koda ima jos vise. Jedino me spasava to sto meni jako puno mlade kose raste i sve mi strsi nekad haha Koristila sam prije ricinusovo ulje, onako sam znala namuljat prije pranja pa ostaviti 20 minuta ali nisam nikako uspjela oprati, ostajala mi masna kosa pa sam odustala. Eh kad nam bebaci pocnu cupat kosu al Ce bit.. mene je necak tako jednom pocupao da nisam vjerovala da jedna beba toliko jako moze povuc haha

Mamicaaa

Prijavi adminu

Sogorica mi to rekla kao da njoj u trudnoci uopce nije opadala kosa neg tek nakon poroda..al valjda to ovisi od osobe do osobe jer moje kose ima gdje god hoces haha..
    Ricinusovo ulje je jakooo masno zato i ide dobro u toj kombinaciji sa samponom od koprive..
    A bebacima je lijepo kosu za uhvatit i pocupat hah...
    Evo da vam se javim sad jer imam posla preko glave..sve sam imala isplanirano kad odjednom imam dan manje..dragi sutra dobio slobodan dan pa cemo krenut sutra..i sve sto sam rasporedila u 2 dana moram napravit danas..uhh nadam se da cu stic sve..

Prijavi adminu

Nadam se da mi neće i nakon trudnoće opadat jer cu onda def ostati celava haha 
    Oho, ajde ajde cim znas kuda ideš vjerujem da ces stici sve :)

Mamicaaa

Prijavi adminu

Jutro cure!
    Ma nece ne brini hah..
    Uhh jedva sam stigla sve,spavala samo 3 sata,al dobro prezivjet cu haha
    Kako ste mi vi danas?

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.