Trudnice i mame u Njemačkoj

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 870

Prijavi adminu

Mamice je anomaly scan, navodno traje nekih sat vremena ako ne i više  i sve moguće ti pregleda što se tiče bebe, sve organe pregledaju, arterije, glavicu, vide jesu svi prstici na broju, rebra, srce pregledaju i piše cak da mogu pregledati dal se razvijaju neke bolesti tj ostecenja. Čini mi se kao jako dobra stvar i ako je tako neće mi nimalo bit zao nikakvih novaca. Hahah.. sad natrag po parfem i muž ni kriv ni duzan će dobit dva poklona. :D 2410, ajoj.. mogu mislit kakav je to šok kad vidiš krv, vjerujem da si se ti još više uplašila nego mala.. 
    Al bit će toga još, djeca pogotovo kad su veća samo padaju, znam po svojim necacima. Kad netko padne prvo pogledaju u nas da vide kako reagiramo i onda ako vide da se mi uplasimo odmah počne plakanje a ako se mi nasmijemo i kazem opaa, samo se dignu i koda ništa nije bilo.. Ja evo razmišljam kako ću sutra početi peći polako božićne kolače. Već sam trebala ali uvijek nešto drugo me spriječi! :) Kako ste mi vi?

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Mamicaaa

Broj poruka: 654

Prijavi adminu

Citala sam o tome anomaly scanu i cini mi se dobro,morat cu pitat,al budem prvo sestricu pitala ona mi je presimpa zenska..koliko placas taj pregled?
    Ma nema duplih poklona uspijela sam zamijeniti,sva sreca pa znam malo njemacki hahaMislim da se mi zenske uvijek uplasimo vise nego djeca i bas to sto kazes djete kad vidi na nama paniku onda pocne plakat..al dobro bitno da nije nista strasno..Ja cu neki kolac ispeci,a ostalo ce sve njegovi jer smo bas za bozic par dana u zagrebu pa cu ja ponesti kolac da ne ispadne da nisam bas nista napravila iako ne moram nitko mi nece zamjerit,al meni je glupo da njegova mama i seka sve same rade...cak ih nagovaram da me cekaju za badnjak da radim s njima francusku salatu..uvijek si zadam posla..
    Uhh sto sam se raspisala...

Prijavi adminu

Mamice ona je meni rekla da to nas ne bi trebalo ništa značajno kostat. A sad sta je ona mislila pod tim nemam pojma, rekla je da je samo bitno da ja potpisem pristanak. Vidjet ćemo hoće mi sta naplatiti pa cu javiti :) Joj, ja sam sva u kolačima. Ja jako volim kuhati i isprobavati tako svašta a božićni kolacici su mi nešto što radim s mamom od malena i to mi ko neki simbol božića i topline postao :) i još cu napraviti Sacher tortu. Uff.. blago tebi pa ideš kuci za bladane. Ja kad sam saznala u 11 mj još da ipak nećemo moci ići dane i dane sam proplakala i mislim da će tako i za božić bit, jako teško mi to pada. To će biti prvi božić da nisam doma. 2410 ja sam neki dan obišla sve trg da nađem pšenicu da bi mi kasnije od muža baka rekla koja također tu živi da neću nigdje naći to jer se u njemačkoj pšenica sije za uskrs. Ako igdje nades javi mi. 
    Već sam razmišljala da preko interneta narucim.

Mamicaaa

Prijavi adminu

Da al samo na par dana :( za novu smo opet tu hh...
    Ma razumjem vas,pozelis se svojih i svega na sto si navikao al ne vrijedi plakat kad znas kakva je situacija i da ne mozes...svi bi mi isli npr kad se nesto spaja al problem je velika udaljenost..mi smo do sad propustili prve pricesti,svadbe i to sve od bliskih ljudi,al sta mozemo kad nismo nikako mogli ici..
    Joj i ja sam navikla s mamom od malena pravit kolace pogotovo za blagdane i ne priznajem kupovne haha..pa nek to bude i 1 kolac (orahnjaca) al kad se prosiri taj miris po cijeloj kuciiii neopisivo..i obozavam blagdane pogotovo bozic..
    Neznam jos,nadam se da cu u ponedjeljak saznati 
    Nisam nigdje psenicu vidila..

Prijavi adminu

Ma sve da je i jedan dan opet si ih vidjela i nekako je lakše. Ja ću svoje zvat na Skype, pa barem neke koristi od te današnje tehnologije heh Ma kupovne kolače čak ni ovako ne volim, nije mi to to. Ili kad nam netko dođe iznenada u goste pa otvorimo kekse, iskreno bude me stid. Onda znaš one fore tipa "super su ti ispali, frisko peceni ha?" I te take izjave, kosa mi se digne. Pa od svih tih čari božića zapravo i volim sve to zbog tog mirisa kad se pripremaju kolači i hrana :) niti jedni kolači mi ne mirišu kao božićni :) Ja mislim da ćeš saznati spol, meni se na očigled vidjelo cak sam i ja odmah skuzila koja se uopće ne kuzim u taj monitor haha 
    Koji je ono tebi tjedan?

Mamicaaa

Prijavi adminu

Mi cesto zovemo na skype pa kao skupa kavu pijemo haha...
    Ma da ili kad netko naruci kilu dve kolaca od teta koje odlicno rade te slastice da se ne muci i prlja..pa sta je toliki problem bar 2 vrste bilo kakvog kolaca napraviti?
    Joj znam te fore,katastrofa hah..
    Volim pec kolace,al ih jako slabo jedem..sad se veselim odojku i francuskoj salati...ma ko malo djete sam kad se blize blagdani sve bi ukrasila i kupovala mjesec dana prije i samo o tome razmisljam sta bi mogla kako bi mogla..evo adventski vjenac vec drugu godinu sama radim :)
    Da trebala bi ak se beba bude htjela pokazati,zato kazem da se nadam 

Prijavi adminu

Sve i da kupiš najfinije kolače svijeta nisu kao tvoji kad ih speces i kad to sve miriše. 
    Uff, o mesu i francuskoj da ne pričam. Francusku i inače obožavam jest al ne pravim baš, to mi je za tako neke veće prigode. 
    Sto se tiče tih ukrasa točno znam kako ti je, ja sam još negdje u 11 mj cim su po trgovinama počeli ti ukrasi se prodavati kupila neka dva mala bora za na prozor stavit. Muž je jedno tjedan dana spominjao te borove haha tipa "ne mogu vjerovat da si dala 10e za dva mala bora i to u 11mj" ili "nikad u životu nisam skuplje platio dva komada drveta" haha I ja isto pravim sama vijenac :) doma sam mami uvijek pravila i ove godine sam joj napravila i poslala postom :D 
    Inače neke tako ukrase za stan više volim sama napraviti, vidim nešto što mi se sviđa i uzmem si vremena pa sama pravim, odmah mi bude draže nego da kupim :)

Mamicaaa

Prijavi adminu

Ma domace je domace!!
    Mi napravimo veliki lonac francuske al to ode u par dana...svi je obozavamo..
    Hahaha meni moj ne prigovara za to jer ja kazem pa to ce nam biti i za sljedecu godinu sta..kupili smo sve za bor i ja kazem joooj ja bi sad to okitila da vidim kak ce bit jedva cekam haha..kupili smo si i 2 kapice one bozicne kad budemo bor kitili 
    Normalno lijepse je kad sam napravis nesto i unikatno

Prijavi adminu

Tako i ja svom kažem hahaha reko to sad kupim i to cu imat godinama haha a već nagodinu cu kupit nešto novo :D
    Ma on kao morguje ali zna da mene to ne zanima i da cu svejedno kupit haha a kapicu sam dobila za sv.nikolu, a njemu sam rekla da cu mu kupit one rogove od soba haha

Mamicaaa

Prijavi adminu

Hahah..mislim da svaka zena tako kaze..ili mu kazem paa to nam sve trebaa haha..
    A jesi okrutna haha kud bas rogove...haha

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.