Hej, stigla ti nama :))
Ajoj.. bas sam mislila da to nekako uskoro počinje :D vidjeti cu bas na idućem pregledu kad Ce me narucit pa cu pitati :)
Ja se evo spremam za setnju, bas mi u trudnoći godi nekako svjez zrak.. inace nisam od onih koji voli pretjerano setat ali eto :) u trudnoći je sve moguće
Kako si ti? Osim umorno ocito hehe
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Posaljii malo tih kolaca da i mi probamo
Evooo jeeee...pa ja jos gledam ujutro ste obje poranile,ja da ne radim spavala bih u to vrijeme hahah..zasluzeni odmor sad :))
Ma to mi je najbitnije,al inace mi kaze i koliko je beba narasla i koliko je teska a dns nista..
Ma znam samo da se pred kraj ide cesce,a budemo vidili kak ce bit.. ovih 16+5 mi je tak brzo proslo sad se nadam da ce i ostatak proletit da drzim svoju bebicu u narucju :)
Cak si zbog nas gledala u trudnicku knjizicu da nam sa sigurnoscu kazes :)) lijepo od tebe..
Ma znam sve je to okej,al sam se morala malo pozalit jer eto od sutra su na godisnjem pa su dns odradili posao tek toliko haha...
Kazes da si se navikla na ubrzan tempo i ne spavanje..ja sam bas spavalica pa msm da cu u pocetku kad god beba spava spavati i ja haha...al moras se prilagoditi djetetu i svakodnevnim obavezama bez obzira koliko bi htio spavati i odmarati..dok sam se raspisala da se pojadam zaboravila sam uopce pitat vas kak ste..moje isprike
Eh da sve zivimo malo bliže mogle smo razmijeniti kolace :P
Niti meni sad na zadnjem pregledu nije rekla koliko je beba dugačka a svaki put mi sve zivo kaze. Rekla je samo da je 240g a duzinu sam kasnije procitala jer mi uvijek uz slikice da neki papir da pisu sva moguća mjerenja koja je radila :)
I jos sam primijetila jednu novu stavku sto inace nije pisalo a to je porod. Do sad je samo pisalo termin 16.5. a sad Pise kao između 4.5. i 19.5. Joj ja inače nisam spavalica ali mi treba jako dugo da se pokrenem nesto raditi haha tako da ću se ja jos teze prilagoditi cini mi se.
Jutro curee! Kako ste danas?
Pandice e to bi bilo fora :)
Ma meni inace to sve pise na slikici od uzv,al eto sad nisam ni to dobila haha..samo me to jucer malo poslije pregleda razocaralo al ajde nema veze..
E to mi jos ne pise haha..
2410 Ma normalno,moramo se prilagoditi :)
A ne shvacaju oni da nam prode cijeli mjesec u iscekivanju da vidimo bebicu :)
Ma ajde bit ce kolaca samo ti polako koliko stignes stignes,a uvijek postoje neki brzinski kolaci..ili cemo ti mi poslat koje hehe
Ja se nisam udebljala niti gram. U početku dok mi je bilo mučno sam skinula 2kg i kasnije vratila i na tome je ostalo. Gin mi je rekla da me to uopće ne mora brinuti jer sam ja dosla sva zabrinuta. Rekla mi je da posto sam ja inače tako mrsava da mi se može desiti da se uopće ne udebbljam i da je to ok sve dok normalno jedem i dok nisam namjerno na nekim dijetama.
A trbuh mi se vidi malo i to kad nosim bas neku usku majicu. Inače kad obucem neku siru vestu ili jaknu nista se ne vidi.
Kako je kod tebe sto se toga tiče? :)
Sortiraj odgovore
Najstariji