Meni je od 120€ za paket ultrazvuka AOK nakon porda vratio 110€
Ja bih to savjetovala svakome tko si moze platit.. meni su radili vaginalni pregled samo na pocetku i pred kraj trudnoce.ginicka minje rekla da ne valja dolje puno petljati i dirati i da skoro sve moze vidjet ultrazvukom preko trbuha.
Ja sam radala 13.5h (od puknuca vodenjaka i prvih trudova pa dok beban nije dosao van) ali su mi udovoljili svaku zelju i tretirali me jako lijepo.
Znaci, danas sam 38+4 i dodjem na termin i NEMA DOKTORA.
Sestra mi provjeri EKG i da mi termin za tjedan dana.
Pa oni nisu normalni. Umjesto da mi vidi plodnu vodu i provjeri sve njega NEMA.
Uzas
I sad moram cekati tjedan dana a mogu se poroditi svaki tren a ne znam jel sve ok.
Ljubek-zubek 2.2.2014.
Misic-pisic 4.5.2016.
Ljubicica 12.10.2017.
Pozz cure! Evo da vam javim, 4.9. rodio se nas sin. Porod je bio iscrpljujuc, a sljedeci dan uslijedio je sok kad su mu dijagnosticirali srcanu manu, te je 3. dan vec operiran. Nakon vise od 2tj dosli smo doma i polako se oporavljamo.
url=https://lilypie.com]
Draga Dena cestitam ti od srca na sincicu! Nema nista ljepse od dolaska bebe u obitelj. Zao mi je cuti da vam prvi dani nisu kao sto ste zamisljali ali nadam se da je to sad iza vas i da cete se polako opustiti i uzivati u vremenu koje vam dolazi. Kako je mali lavic sada? Jel sve u redu? Kako se ti oporavljas? Napisi nam malo detaljnije kad stignes, a do tad uzivaj u svakoj sekundici jer tako brzo rastu!
MM45 nemoj puno brinuti jer nije bilo doktora! Ja sam zadnja 2 mjeseca isla ginicu svaka dva tjedna i to jednom njemu a jednim babici naizmjence a ona mi je samo napravila CTG i nije pratila tu plodovu vodu nit me gledala dolje.
Ovdje ne virkaju svaka dva dana dolje dal je plodova voda ovakva ili onakva. U Hrvatskoj to provjeravaju jako cesto i znaju s tim stalnim diranjem dolje potaknuti porod sto je po meni najveca glupost ikad!!
Beba je dobro i uskoro dolazi svojoj mamici na upoznavanje
Dena cestitam na sincicu, zao mi je sto ste to morali prolazit,ali Bogu hvala da je bolje sad i da ste kuci. Polako se navikavajte i uzivajte
Tina bila sam tamo prije par dana :)) u potrazi smo za stanom pa obilazimo sva moguca mjesta :( zivimo trenutno sa bebom u jednoj sobi od 15m2 :(
Sto se tice tog paketa za 100e reci cu ti iskreno sada. Ja sam uzela i svaki put me je pregledavala dolje. No ono sto je ta dr radila meni nije bas ok a to je da za nista nisam dobila racun. I ove cure sto su dobile povrat novca ja ga nikad nisam mogla trazit. Cak i kad mi je radila briseve normalno je platis labaratorij ali ona je trazila da i jos toliko njoj dam isto sve bez racuna.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
A ne znam ..ja sam znatizeljna i za spol bebe pa bih osim boljeg pracenja bebe i radi toga uzela vise ultrazvucnih pregleda Mi takodjer trazimo stan ali do sada bezuspjesno. Ovaj gdje sada stanujemo nije uslovan uopce.. potkrovlje i staro a placamo preskupo. Mi trazimo bilo gdje samo mi je zao vrtica u koji mi sada djeca idu jer su tete divne :)
Kako vi trazite preko oglasa ili? Mi za sada tako ali cujrm da je netko uzimao i agenta da je lakse .
Tina i ja sam uzela iz tog razloga ali eto samo da znas da na povrat ne moras racunat. Ja kod nje vise ne idem bas iz tog razloga jer uzima novce na crno sto mi uopce nije uredu. Zaboravila je napraviti mi bris na streptokok i kad se sjetila ja vec bila 38 tt i u meduvremenu rodila. Imam srece sto je sve bilo uredu.
Trazimo preko oglasa a i mom muzu na poslu kolege pomazu naci svi ispituju okolo ali bezuspjesno. Agenti su jako jako skupi..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Sortiraj odgovore
Najstariji