Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tinatina1
    25. Rujan 2017. 19:01

To mi je bas cudno . U prethodne dvije trudnoce bi imala ginekoloski pregled samo na prvom pregledu i kad termin prodje kad bi mi kontrolirali plodnu vodu i cerviks  (u BiH )  . Zato pitam . Mislim znam da je vazno temeljito voditi ali svejedno mi je to neugodno

• Skocki5
    25. Rujan 2017. 19:25

Tinatina1 ja sam isto pila samo Elevit2 nakon dvanaestog tjedna i u svakoj je ljekarni drugacija cijena. I od 28.tj sam dodatno i Mg pila jer mi je prvi ctg ocito trudove bio. A prvi se radi sa 28.tj. 
    Meni je doktorica na svakom pregledu poslije 12.tjedna provjeravala ph i radila uzv preko stomaka. Poslije 28.tt je bilo jos i mjerenje cervixa vaginalno +uzv normalni. Ne brini,naviknut ces ;)

• Skocki5
    25. Rujan 2017. 19:27

Platila sam 120€ da mi rade uzv svaki put. I sad kad sam rodila racun sam slala svom zdravstvenom i vratli su mi 100€. 

• ivaanaaa
    25. Rujan 2017. 20:15

Ja pitala svoju doktoricu,i ona nema taj paket da bi svaki put radila uzv,nego naplacuje 30 eura ako sama zatrazim ultrazvuk..neznam dal bi mi AOK vratilo novce??

Ninche9
    25. Rujan 2017. 20:38

Meni je od 120€ za paket ultrazvuka AOK nakon porda vratio 110€
    Ja bih to savjetovala svakome tko si moze platit.. meni su radili vaginalni pregled samo na pocetku i pred kraj trudnoce.ginicka minje rekla da ne valja dolje puno petljati i dirati i da skoro sve moze vidjet ultrazvukom preko trbuha. 
    Ja sam radala 13.5h (od puknuca vodenjaka i prvih trudova pa dok beban nije dosao van) ali su mi udovoljili svaku zelju i tretirali me jako lijepo.

• MM2245
    25. Rujan 2017. 21:18

Znaci, danas sam 38+4 i dodjem na termin i NEMA DOKTORA.

Sestra mi provjeri EKG i da mi termin za tjedan dana.

Pa oni nisu normalni. Umjesto da mi vidi plodnu vodu i provjeri sve njega NEMA.

Uzas 

I sad moram cekati tjedan dana a mogu se poroditi svaki tren a ne znam jel sve ok.

Ljubek-zubek 2.2.2014.
    Misic-pisic 4.5.2016.
    Ljubicica 12.10.2017.

• Dena1009
    25. Rujan 2017. 21:43

Pozz cure! Evo da vam javim, 4.9. rodio se nas sin. Porod je bio iscrpljujuc, a sljedeci dan uslijedio je sok kad su mu dijagnosticirali srcanu manu, te je 3. dan vec operiran. Nakon vise od 2tj dosli smo doma i polako se oporavljamo. 

url=https://lilypie.com]

Ninche9
    26. Rujan 2017. 06:26

Draga Dena cestitam ti od srca na sincicu! Nema nista ljepse od dolaska bebe u obitelj. Zao mi je cuti da vam prvi dani nisu kao sto ste zamisljali ali nadam se da je to sad iza vas i da cete se polako opustiti i uzivati u vremenu koje vam dolazi. Kako je mali lavic sada? Jel sve u redu? Kako se ti oporavljas? Napisi nam malo detaljnije kad stignes, a do tad uzivaj u svakoj sekundici jer tako brzo rastu! 

Ninche9
    26. Rujan 2017. 06:31

MM45 nemoj puno brinuti jer nije bilo doktora! Ja sam zadnja 2 mjeseca isla ginicu svaka dva tjedna i to jednom njemu a jednim babici naizmjence a ona mi je samo napravila CTG i nije pratila tu plodovu vodu nit me gledala dolje.
     Ovdje ne virkaju svaka dva dana dolje dal je plodova voda ovakva ili onakva. U Hrvatskoj to provjeravaju jako cesto i znaju s tim stalnim diranjem dolje potaknuti porod sto je po meni najveca glupost ikad!!
    Beba je dobro i uskoro dolazi svojoj mamici na upoznavanje 

• Skocki5
    26. Rujan 2017. 08:28

Dena cestitam na sincicu, zao mi je sto ste to morali prolazit,ali Bogu hvala da je bolje sad i da ste kuci. Polako se navikavajte i uzivajte

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani