Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Rujan 2017. 14:32

Marijana tko ti je to rekao da u klinici dobijes pedijatra? Ja ga nisam imala i kad sam trebala ici kuci kad je sin isao na kontrolu kod ped u bolnici sto ga pregleda prije otpustanja pitali su me imam lo pedijatra, kad sam rekla ne rekli su da se vratim u sobu a muz da po gradu ide trazit pedijatra i kad nade da onda tek mogu ici kuci u suprotnom ne. Jedino sto su nam pomogli je to da su me pitali gdje zivim i onda mi nabrojili moguce pedijatre u okolici..

Sve mogu u Onome koji me jača <3

25. Rujan 2017. 14:36

E da sto se tice hrane koristimo aptamil.
    Tina jel se smije znat gdje zivis? Mozda smo blizu ;) ne znam jesi vec napisala mouda

Marijana12345
    25. Rujan 2017. 14:42

Pandica1510

Marijana tko ti je to rekao da u klinici dobijes pedijatra? Ja ga nisam imala i kad sam trebala ici kuci kad je sin isao na kontrolu kod ped u bolnici sto ga pregleda prije otpustanja pitali su me imam lo pedijatra, kad sam rekla ne rekli su da se vratim u sobu a muz da po gradu ide trazit pedijatra i kad nade da onda tek mogu ici kuci u suprotnom ne. Jedino sto su nam pomogli je to da su me pitali gdje zivim i onda mi nabrojili moguce pedijatre u okolici..

I moja babica, i sefica babica iz St.Anne koja nam je u drugoj bolnici drzala tecaj i sad na Elternabend u St.Anni (s tim da se samo mora malo prije poroda nazvati najavit se, ali ne odbijaju) po defaultu dijete koje je rodjeno u Anna Klinik dobije Dr.Perliu koji ima ordinaciju u sklopu bolnice. On ionako radi ta prva dva dama U1 i U2, zar ne? Stvarno su pederi da ti to nisu rekli, a vidjeli su da ne znate...

25. Rujan 2017. 14:50

Da, taj doktor je i pregledao Davida i on radi u bolnici ali je rekao da nas ne moze on primit jer u smislu gdje bi dosao da primi svu djecu rodenu  tamo. A mozda nas i nije htio uzeti jer ne zivimo u samom Stuttgartu. Ugl nasli smo pedijatra 2 ulice od nase imam pjeske 5min i covjek je stvarno super drag, ordijacija je ogromna ima jedno 5 soba i sve je novo sredeno. Sve u svemu dobro smo prosli :)

Marijana12345
    25. Rujan 2017. 14:55

A da... mozda zbog mjesta stanovanja. Evo ja sam bas sad poslala muzu kontakt da nazove i vidi da ne bi bilo da i mi imamo takvu situaciju. Makar mi spadamo u Stuttgart i prilicno smo blizu Klinike.

Marijana12345
    25. Rujan 2017. 15:01

Cek Pandice, koji ti je onda Dr pregledao malog prije otpustanja? Perlia ili taj novi?

• tinatina1
    25. Rujan 2017. 17:42

Ja stanujem u Winterbachu kraj Schorndorfa ..25km od Stuttgarta. Vec imam dvoje djece i imaju pedijatra u istoj ulici gdje stanujemo tako da se nadam da necu s tim imati problema. 

• Nija
    25. Rujan 2017. 18:01

tinatina1 ja pijem Elevit. Do 12. tjedna trudnoće sam pila Elevit 1, a od 12. Elevit 2. Prvi ima veći udio folne kiseline, a 2. omege. Uz to pijem trenutno i magnezij, na preporuku ginekologice. Cijena se razlikuje od ljekarne do ljekarne. Uzimam ih nakon jela (doručka ili ručka) i nemam nikakvih nuspojava.

• tinatina1
    25. Rujan 2017. 18:06

Tek sam maloprije vidjela da mi je doktorica dala "recept" za femibion2 pa cu ujutro kupiti to . 
    Ponudila mi je i onaj paket za 100e da imam ultrazvuk svaki put a ne samo ona tri obvezna. Jeste li vi to uzimali ? Je li to samo preko trbuha ultrazvuk ? Nije valjda da svaki put ginekoloski pregledava.? Hmm

• Nija
    25. Rujan 2017. 18:13

Meni do sad radila tri ultrazvuka. U 31. tjednu sam. Ginekološki pregled je radila na svakom pregledu. Pravi, kao u RH kad je uzela i papu, je bio na prvom pregledu kad je trudnoća potvrđena. Kasnije je na svakom pregledu utvrđivala ph i uzimala bris. A vaginalni ultrazvuk + preko stomaka je radila i na 3. ultrazvuku.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani