Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    26. Rujan 2017. 12:53

Pandica1510

Tina i ja sam uzela iz tog razloga ali eto samo da znas da na povrat ne moras racunat. Ja kod nje vise ne idem bas iz tog razloga jer uzima novce na crno sto mi uopce nije uredu. 

Pandice pa jesi ju trazila face-to-face racun?? I sestru isto. Ne moze to raditi! Mislim uzas... sta nju briga sta ces ti traziti povrat novaca kad ionako zdravstveno placa. Ok, ni meni nisu vratili puno toga (test za secer, 2x za toxo, streptokok, i jos neke na pocetku... znaci od labaratorija i od doktorice uzimanje uzorka ili krvi ili dole uvijek po 15€) jer ocito te stvari zdravstveno ne pokriva, ali moraju izdat racun, pogotovo ako inzistiras. Mislim kakva je to balkanska politika?? Eto ocito je zato MM inzistirao da ostanem kod njemacke ginice makar sam se i ja htjela prebacit zbog jezika. Ali sad ne zalim jer je sve lakse, rodiliste mi je u prizemlju, ginica na 3.katu.
    Btw Pandice, nisi mi odgovorila tko je radio U2 bebacu. Isto Perlia? Ali pod uvjetom da ste nasli pedijatra?
    Ja sam nasla tu jednog u kvartu, za slucaj da nas Perlia odbije ko tebe. Samo sta mu recenzije nisu bas super, ljudi pisu kak se jako zuri i ne da si vremena objasniti sve roditeljima, pogotovo vezano za cijepljenje a to mi je uzasno bitno!

Marijana12345
    26. Rujan 2017. 12:54

Pandica1510

u potrazi smo za stanom pa obilazimo sva moguca mjesta :( zivimo trenutno sa bebom u jednoj sobi od 15m2 :(

Kolko cca kvadrata i do kolko novaca? Da javim ako sta cujem...

Mamicaaa
    26. Rujan 2017. 13:35

Dena cestitam od srca! I zao mi je sto su vam bili teski prvi dani. Nadam se da je sad sve u redu i da maksimalno uzivate 😊

Mene ginic uopce nije gledao dolje.Samo na prva 3pregleda kad je radio vaginalni uzv i pred kraj kad je radio bris na streptokok. Nisam imala svaki put uzv i jedino sto sam morala platit je taj bris negdje oko 20€
     i prvi put su mi gledali koliko sam otvorena kad sam dosla u bolnicu sa puknutim vodenjakom 😂😂
    Drage trudnice uzivajte maksimalno i uopce se nemojte brinuti, brige tek slijede 😜😜

• MM2245
    26. Rujan 2017. 18:03

Ma u hrv je 5 puta bolje i detaljnije.

Imam osjecaj da su ovdje povrsni.

Ljubek-zubek 2.2.2014.
    Misic-pisic 4.5.2016.
    Ljubicica 12.10.2017.

• ivaanaaa
    26. Rujan 2017. 20:29

I ja sam zadovoljnija pregledima u Hrvatskoj... Ovdje je sve normalno,krvarila u 8tjednu,to je normalno,imam nesnosne mucnine,nema veze proci ce to je normalno,raditi moras iako ne funkcioniram..

Mamicaaa
    27. Rujan 2017. 11:34

I da pred kraj trudnoce sam isla svakih tj dana na pregled. Kad predes termin onda ides svaka 2-3 dana.
    Neznam kak je u Hrv, al ja sam tu bila zadovoljna sa pregledima. Bolnica gdje sam rodila su isto svi bili super. 
    Zaboravila sam kojoj je kad termin. Sljedeca je Marijana? 
    Trudnice jel imate cudne snove? Znam da je nas par (ako ne i sve) sanjale gluposti 🤣

• MM2245
    27. Rujan 2017. 12:51

Mamicaaa

I da pred kraj trudnoce sam isla svakih tj dana na pregled. Kad predes termin onda ides svaka 2-3 dana.
    Neznam kak je u Hrv, al ja sam tu bila zadovoljna sa pregledima. Bolnica gdje sam rodila su isto svi bili super.
    Zaboravila sam kojoj je kad termin. Sljedeca je Marijana?
    Trudnice jel imate cudne snove? Znam da je nas par (ako ne i sve) sanjale gluposti 🤣

Meni je 5.10.

Ljubek-zubek 2.2.2014.
    Misic-pisic 4.5.2016.
    Ljubicica 12.10.2017.

• tinatina1
    27. Rujan 2017. 16:26

Zna li itko sta je ovo .. google prevoditelj mi nesmisleno prevede . Nesto u smislu osim obicnog ultrazvuka neki detaljniji . Ima li itko iskustva . To sam dobila od doktorice . 

• MM2245
    27. Rujan 2017. 17:25

tinatina1

Zna li itko sta je ovo .. google prevoditelj mi nesmisleno prevede . Nesto u smislu osim obicnog ultrazvuka neki detaljniji . Ima li itko iskustva . To sam dobila od doktorice .

Kao da se odlucis jel zelis u drugom tromjesjecju klasicne ultrazvuke ili pak ove malo bolje di se vide organi.

Uglavnom, to sve ovisi o volji doktora. 

Ljubek-zubek 2.2.2014.
    Misic-pisic 4.5.2016.
    Ljubicica 12.10.2017.

• Skocki5
    27. Rujan 2017. 17:43

Tinatina1 ja nisam ovo dobivala ali pise i ti ovako:
    Kod uzv u 2 tromjesecju mozes se odlucit izmedju obaaveznog osnovnog uzv i “unaprijedjenog“(nznm kako drugacije da ga imenujem,). Obicnim ce se izmjerit dijete i odredit polozaj posteljice. A unaprijedjenim ces imat i pregled unutarnjih organa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.