Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Skocki5
    29. Rujan 2017. 22:05

Mary82 i tebi sam bila odgovarala ali sad vidim da nema odgovora....ugl za jezik se nemoj toliko brinut sa eng mozes svugdje,ako ga ti znas da mozes komunicirat...a ako ces u neki veci grad vrlo vjerojatno ces uspjet nekog dr sa podeucja bivse juge nac pa cete se moc sporazumit. Sto se primanja toce imat ces djeciji 192€ i 300€ roditeljskog doplatka ali taj roditeljski je jednu god ili 2 po 150€. Procitaj cijelu ovu temu puno se o svemu tome pisalo, da ne pisemo uvijek isto :)

Ninche9
    30. Rujan 2017. 00:19

Majagrasa kupi RAMA rozo pakovanje u bocici od 200 il 250ml ne znam ali bit ce super!! Imas u kauflandu blizu maslaca.i kupi na odjrlu s pecilnim i vanili secerom nesto sto se zove schlag steif tak nekak (mozak mi ne radi vise..) i kad budes miksala ovak slag od ramr dodaj taj prasak unutra..to ti je kao vanilin secer pakiranje a sluzi da slag ocvrsne.nazalost tu nema nase Halte
    Marijana zao mi je sto si se napatila ali sada si MAMA i cestitam ti od sveg srca. Hrabra si!! Drz se i ti i Benedikt.nadam se da ce s brzo oporaviti da mozete kuci kao prava mala familija.nema ljepseg osjecaja.bravo za muza, to je prava stvar kad ne moras to sam prolazit nego imas ruku sta te drzi za tvoju i oci sto prate svaki tvoj pokret.uzivaj u prvim danima, puno slikaj i snimaj jer ce ti tako brzo narasti! Moj vec ima skoro 4 mj, vrijeme leti! A bio je takva bubica...
    Vjeruj mi koliko god se cinilo nevjerojatno nakon 2 tjedna vec ces se osjecati bolje jer ce se tijelo lagano oporaviti.

• Mary82
    30. Rujan 2017. 08:27

Skocki5 hvala ti puno na odgovoru..znam da se puno pisalo o toj temi i toliko sam uspjela pohvatat al nemam puno vremena sve listat i trazit..
    Koliko sam skuzila taj roditeljski doplatak se odnosi na period kad rodis pa godinu dana al ne znam da li imam kakva prava kao trudnoca dok ne rodim? To me buni..ne znam da li da ovdje ostavim siguran posao i kako takva primanja a da odem gore i da nista ne dobivam dok ne rodim..jer muz ima oko 1200 € placu i dok stan nadjemo cisto me strah da li od tog mozemo zivjeti..jer da nisam trudna i ja bih trazila posao a ovako nista od toga...pa se bojim da necemo imati dovoljno za mjesec..hvala puno na odgovoru

• Dena1009
    30. Rujan 2017. 10:13

Cure jel zna koja nesto vise o opciji Tagesmutter? Ja pucam po savovima u svakom smislu te rijeci i nemam nikog zivog da mi pomogne, dok mm radi, a radi 10 sati nocne, mora se i naspavati. Uzela bih nekog kao ispomoc al ne poznam nikog tko bi htio.

url=https://lilypie.com]

• MM2245
    30. Rujan 2017. 12:12

Dena1009

Cure jel zna koja nesto vise o opciji Tagesmutter? Ja pucam po savovima u svakom smislu te rijeci i nemam nikog zivog da mi pomogne, dok mm radi, a radi 10 sati nocne, mora se i naspavati. Uzela bih nekog kao ispomoc al ne poznam nikog tko bi htio.

ZM Montaza?

Ljubek-zubek 2.2.2014.
    Misic-pisic 4.5.2016.
    Ljubicica 12.10.2017.

Mamicaaa
    30. Rujan 2017. 17:26

Marijana cestitam 🤗🤗 bome si imala tezak porod..al sve to brzo prode, sto vise uzivajte u malom andelu 😊

• Dena1009
    30. Rujan 2017. 20:59

MM2245

Dena1009

ZM Montaza?

Ne razumijem?

Mamicaaa
    30. Rujan 2017. 21:20

Tagesmutter jel to kao kod nas teta cuvalica?

• Skocki5
    01. Listopad 2017. 08:30

Mary82 dva puta sam pisala i opet nestane odg negdje...tijekom trudnice nemas dodatna primanja....makar ja nisam imala....a znam sta bih ti rekla za primanja,koliko je dovoljmo...to opet muz zna procjenit prema potrebama dok ste zajedno bili

• Dena1009
    01. Listopad 2017. 12:53

Mamicaaa

Tagesmutter jel to kao kod nas teta cuvalica?

Osoba koja dolazi u pomoc ako je mama bolesna. Cuva djecu i radi kucanske poslove, al neznam koji su uvjeti da ti je posalju. Morat cu se raspitat. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani