I da pred kraj trudnoce sam isla svakih tj dana na pregled. Kad predes termin onda ides svaka 2-3 dana.
Neznam kak je u Hrv, al ja sam tu bila zadovoljna sa pregledima. Bolnica gdje sam rodila su isto svi bili super.
Zaboravila sam kojoj je kad termin. Sljedeca je Marijana?
Trudnice jel imate cudne snove? Znam da je nas par (ako ne i sve) sanjale gluposti 🤣
Meni je 5.10.
Ljubek-zubek 2.2.2014.
Misic-pisic 4.5.2016.
Ljubicica 12.10.2017.
Zna li itko sta je ovo .. google prevoditelj mi nesmisleno prevede . Nesto u smislu osim obicnog ultrazvuka neki detaljniji . Ima li itko iskustva . To sam dobila od doktorice .

Zna li itko sta je ovo .. google prevoditelj mi nesmisleno prevede . Nesto u smislu osim obicnog ultrazvuka neki detaljniji . Ima li itko iskustva . To sam dobila od doktorice .
Kao da se odlucis jel zelis u drugom tromjesjecju klasicne ultrazvuke ili pak ove malo bolje di se vide organi.
Uglavnom, to sve ovisi o volji doktora.
Ljubek-zubek 2.2.2014.
Misic-pisic 4.5.2016.
Ljubicica 12.10.2017.
Tinatina1 ja nisam ovo dobivala ali pise i ti ovako:
Kod uzv u 2 tromjesecju mozes se odlucit izmedju obaaveznog osnovnog uzv i “unaprijedjenog“(nznm kako drugacije da ga imenujem,). Obicnim ce se izmjerit dijete i odredit polozaj posteljice. A unaprijedjenim ces imat i pregled unutarnjih organa
Posla mi se prije vremena haha a vidim sad da si odg dobils
Ovu zadnju recenicu nznm doslovno prevest ugl mislim da bi trebalo bit ako predas taj infoblatt da ceje ti zdrsvstveno preuzet.(valjda placanje,akp ti traze sund platis)
I ovo gore nacedeno je zakonski zdravstveno osigurano. Ako sam pogrijesila neka me ispave cure
Pozz svima 🤗
Imam jedno pitanje, termin mi je 20.11. Babicu koju sam izabrala ce mi dolaziti samo kad se porodim da pregleda bebu i tak te stvari poslije poroda, i dolazila bi onoliko koliko budemo zahtjevali, a ja sam mislila da kad izaberem babicu ovdje da me ta babica i poradja medjutim ona mi rece da ce me porodit ona koja bude dezurna u bolnici kad budem radjala, da li je to ok? I trebam li obavjestiti bolnicu u vezi ovoga? Jer pojma nemam kako to ide ovdje... ja sam u Detmoldu muz i ja smo sami pa nemamo bas puno inf. Od osoba koje su to vec prosle.. hvala vam unaprijed 😘😘
Dali ste bile u situaciji da se trebate vjencati zelite zadrzati svoje djevojacko prezime i od svog dragog ali njegovi se bune zele samo njihovo prezime
Leptiric to je ok, ta babica ti samo dolazi kuci,a na porodu je koja tad bude na smjeni. Ne trebas obavjestavat bolnicu.
Rocky nisam bila u toj situaciji pa ne znam sta bi ti rekla
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji