Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Skocki5
    27. Rujan 2017. 17:51

Posla mi se prije vremena haha a vidim sad da si odg dobils
    Ovu zadnju recenicu nznm doslovno prevest ugl mislim da bi trebalo bit ako predas taj infoblatt da ceje ti zdrsvstveno preuzet.(valjda placanje,akp ti traze sund platis) 
    I ovo gore nacedeno je zakonski zdravstveno osigurano. Ako sam pogrijesila neka me ispave cure

• Skocki5
    27. Rujan 2017. 17:52

Sorry na greskama....beba zove haha

Leptiric
    28. Rujan 2017. 11:55

Pozz svima 🤗
    Imam jedno pitanje, termin mi je 20.11. Babicu koju sam izabrala ce mi dolaziti samo kad se porodim da pregleda bebu i tak te stvari poslije poroda, i dolazila bi onoliko koliko budemo zahtjevali, a ja sam mislila da kad izaberem babicu ovdje da me ta babica i poradja medjutim ona mi rece da ce me porodit ona koja bude dezurna u bolnici kad budem radjala, da li je to ok? I trebam li obavjestiti bolnicu u vezi ovoga? Jer pojma nemam kako to ide ovdje... ja sam u Detmoldu muz i ja smo sami pa nemamo bas puno inf. Od osoba koje su to vec prosle.. hvala vam unaprijed 😘😘

• Rocky
    28. Rujan 2017. 14:22

Dali ste bile u situaciji da se trebate vjencati zelite zadrzati svoje djevojacko prezime i od svog dragog ali njegovi se bune zele samo njihovo prezime

• Skocki5
    28. Rujan 2017. 18:18

Leptiric to je ok, ta babica ti samo dolazi kuci,a na porodu je koja tad bude na smjeni. Ne trebas obavjestavat bolnicu.
    Rocky nisam bila u toj situaciji pa ne znam sta bi ti rekla

• Rocky
    28. Rujan 2017. 18:51

Dali je obavezno uzeti samo muzevo prezime po njemackom zakonu

• MM2245
    28. Rujan 2017. 18:56

Rocky

Dali je obavezno uzeti samo muzevo prezime po njemackom zakonu

Ma nee, ovdje su ta prezimena nebitna. Mozes uzeti koje hoces al dijete uvijek automatski dobiva po majci ako niste vjencani.

Ljubek-zubek 2.2.2014.
    Misic-pisic 4.5.2016.
    Ljubicica 12.10.2017.

• Rocky
    28. Rujan 2017. 19:28

Sada trebamo za par dana ici kuci za hrv da bi se kuci vjencali ja bih zeljela zadrzat svoje i uzeti od partnera,zivimo s njegovima i oni kazu da se tu nemoze tako vec da moram uzet njihovo prezime da bih imala prava na zdravstveno i ostalo posto nisam radila

• MM2245
    28. Rujan 2017. 20:05

Rocky

Sada trebamo za par dana ici kuci za hrv da bi se kuci vjencali ja bih zeljela zadrzat svoje i uzeti od partnera,zivimo s njegovima i oni kazu da se tu nemoze tako vec da moram uzet njihovo prezime da bih imala prava na zdravstveno i ostalo posto nisam radila

To je samo njihova konzervativnost. :)

Ljubek-zubek 2.2.2014.
    Misic-pisic 4.5.2016.
    Ljubicica 12.10.2017.

Leptiric
    28. Rujan 2017. 21:42

Skocki5

Leptiric to je ok, ta babica ti samo dolazi kuci,a na porodu je koja tad bude na smjeni. Ne trebas obavjestavat bolnicu.
    Rocky nisam bila u toj situaciji pa ne znam sta bi ti rekla

Hvala 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.