Svaka ti cast pahuljice zbilja si puno prosla, drago mi je da si sad dobro 😊
Skocki evo da te malo utjesim, moja kuma imala prisilan carski prije 3-4 godine. Sljedeci dan se vec sama isla otusirati i rekla mi je, da joj netko garantira carski da bi odmah mogla natrag rodit, ona uopce nije imala vecih peoblema. Nadam se da ce i tvoj carski, kao i oporavak proci sto lakse i bezbolnije 🙂
url=https://lilypie.com]
Ajmeeee cijeli post sam napisala i izbrisalo mi se
Pahuljice,kao prvo cestitam ti na izdrzljivosti,svaka cast i hvala na iskrenosti,naravno da to hocu cut.
Ne znam,mozda si pogresan dojam dobila,ja ne zelim sama carski nikako,ali moram ga radit jer je beba na zadak. Nitko od doktora mi ne preporucuje prirodan porod her sam prvorotka,zbog bebe je opasno...a naravno da mi je bebino zdravlje najbitnije. Znam ovdje jedan slucaj tako poroda na zadak i djete je danas sa posljedicama od poroda. Doktori kazu da postoji razlog zasto se ne okrece jer je samo 3% djece koja ostaju ne okrenuta,a ona od 28. tt tako stoji...pupcana vrpca ili tako nesto...tako da cu ja trpit tu svu bol ako treba radije,samo neku se rodi ziva i zdrava. Kad s bila u bolnici a razgovoru upizorili su me na sve moguce rizike,Ali ne zelim o tom razmisljat na taj nacin. Lakse mi je kad mislim pozitivno,znam da je to mozda malo djecije razmisljanje,ali taj strah mi nista dobro ne moze donijet. Rekli su mi ako beide sve uredu nako 3-4 Dana idem kuci. Drugi dan u bolnici vec moram ustajat pomalo. A te kopce ce mi skinuti kad kuci podjem. Nadam se da ce bit sve uredu. I hvala tebi jos jednom na opsirnom i iskrenom postu
Dena,hvala i tebi na utjesi,lijepo je znat da ima i ljepsih iskustava.
Ah,da i ja cu raditi po spinalnom,nitko i ne nudi potpunu anesteziju....a sto se tice ozljede dijeteta za vrijeme reza doktorica je rekala da koriste u zadnje vrijeme neku drugi nacin rezanja zadnjeg sloja,tako da se to skoro vise nikako ne dogadja....bar je rekla tako i zelim joj vjerovati
I sorry na greskama kako je se prvi put izbrisalo pa je bilo na brzinu,a preko moba
Skocki bit ce sve u redu, vjeruj u strucnost lijecnika. Svaka zena drugacije reagira nakon poroda, nekim zenama je nakon prirodnog poroda tesko, pogotovo ako su bile rezane dolje pa imaju savove. Mislim da i spinalna anestezija nosi svoje rizike, ali opet cim carski bude gotov bebicu ces imati u rukama i moci pomirisati i pomaziti.. te prve minute su sigurno predivne. Ostani pozitivna.
Pahuljice cestitam na duplim srecicama i nadam se da ces se polako vratiti u formu
Eto vidis netko i taj carski prode bez problema i meni su rekli drugi dan mogu na noge a peti dan mogu kuci a nakraju ni jedno ni drugo 😐 bice to sve dobro naravno da moras mislit pozitivno i ja sam tako al koje emocije prolete u sekundi kad ulazis u salu neznas jesu li od straha ili od srece sto je napokon dosao taj dan nesto neopisivo i kad ih ugledam i poljubim sve muke zaboravim 😆i kod kuce je najljepse 😍😍😍
Joj kakvi secercici!!!
Ja sam se razveselila kad smo na UZV vidjeli srceko koje kuca, ali moram reci da bi mi bilo drago da je nas bebac imao jos i drustvo u busi
pozdrav svima, evo i ja da se prikljucim.. zanima me kad se tu u DE ide prvi put kod ginekologa?
ja sam tek 5tj + 2 dana i znam da je prerano ali sa jedne strane bi zeljela imati pismeno za poslodavca pa ne znam da li da idem vec za 10ak dana ili da pricekam 9/10tj?
Ninche hvala ti :) jedva cekam cetvrtak , i veselim se spinalnoj zbog toga sto cu je odmah vidjeti...
Pahuljice preeeeslatkii su ... I bas sam razmisljala kakav ce bit osjecaj ulazak u salu...i ocekivala sam takvo nesto :)
Pahuljice šta su medeni 😍😍 kako se zovu?
Mare dobrodošla! Ja sam se naručila čim sam vidla dvije crtice na testu. Zapravo nismo planirali pa nisam ni znala kolko je, isla sam da mi uopce potvrdi ono sto je test pokazao. ☺
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji