Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana1906
    28. Svibanj 2017. 22:41

Pozdrav zenske!! Dobrodosle sve nove clanice :) Ja se javljam nakon nekih vise od mjesec dana :D 
    Sad sam 23 tt :)
    Eh sad, ovdje sigurno ima neka od vas koja je duze vremena u DE i poznaje zakone bolje od mene. 
    Naime, imamo problema sa starim stanodavcem i ako ima neka koja mi je voljna pomoci i koja se razumije malo više u zakone a ima par minuta vremena, da ostavi mail da se mogu javit!! Hvala puno unaprijed!!! Inace zivim kod Stuttgarta :) 

Buduca mlada mama :)

• Petra07
    28. Svibanj 2017. 23:21

Hvala jos jednom Dena1009 i Ninche9, puno ste mi pomogle jer stvarno nisam imala pojma o nicem. Trenutno sam na bolovanju, na poslu su me uhvatili takvi bolovi u trbuhu da nisam mogla hodat pa sam zavrsila na hitnoj, na srecu sve je u redu, ali mi je ginekologica pripisala mirovanje i dala magnezij da pijem..sada je malo bolje, ali i dalje imam bolove. Da li se koja trudnoca vec susrela sa tako necim? Nemam iscjedak niti ista. Trudna sam 14 tjedana. 

Marijana12345
    28. Svibanj 2017. 23:31

Petra07

Trenutno sam na bolovanju, na poslu su me uhvatili takvi bolovi u trbuhu da nisam mogla hodat pa sam zavrsila na hitnoj, na srecu sve je u redu, ali mi je ginekologica pripisala mirovanje i dala magnezij da pijem..sada je malo bolje, ali i dalje imam bolove. Da li se koja trudnoca vec susrela sa tako necim? Nemam iscjedak niti ista. Trudna sam 14 tjedana.

Petra, i moja sestra je imala iste simptome na samom pocetku trudnoce, otisla je preko police ginekologu koji joj je napravio uzv ali tada je bilo prerano za utvrdjivanje trudnoce pa joj je rekao da je to vjerojatno jaka ovulacija. Poslali su ju zatim internistu na uzv trbusne supljine da se iskljuci slijepo crijevo jer ju je istodobno zatezalo u nozi. Uzv naravno nije pokazao nista, to je ustvari bio trenutak implantacije.

pahuljica1901
    29. Svibanj 2017. 11:59

Bokic curke nisam se dugo javila..ja i moji dvojceki zivi zdravi izasli 3 tjedna prije dogovorenim carskim...rodeni 2290 i 2490 sad imaju 6 tjedana i 4420 i 4820 na adaptiranom su mlijeku.ima.puno novih cura pa saljem pozdrav svima 😗

• Dena1009
    29. Svibanj 2017. 12:40

Lidija dobrodošla, nadam se sa ce uskoro i kod tebe plusic 🙂
    Marijana ja sam imala na pocetku malo probleme sa probavom, al eto nako par tj se stabiliziralo.
    Ivana mozes slobodno pitati, vise nas, vise ce i znati ☺

url=https://lilypie.com]

• Dena1009
    29. Svibanj 2017. 12:42

Pahuljice cestitke na bebama, drago mi je da dobro napreduju, nek su zdravi i veseli, uzivaj u majcinstvu 😊😊

url=https://lilypie.com]

• Skocki5
    29. Svibanj 2017. 13:23

Pahuljice i ja ti cestitam na bebama,uzivajte
    Ja imam dogovoreni carski u cetvrtak,pa bi volila ako uhvatis vremena da mi napises kako je izgledalo poslije carskog? Zanima me nakon koliko si mogla sama brinut o bebama? Ugl sta god mislis da bi bilo korisno da znam...naravno,ako uhvatis vremena, hvala ti unaprijed 

pahuljica1901
    29. Svibanj 2017. 14:08

Skocki ja sam morala na carski jer su dvojke a da sam mogla birat uzela bi prirodno jer sam prvo dijete prirodno porodila.iskreno da ti kazem nebi nikom preporucila carski radije bi tri dana derala se prirodno al bar znam da bi mogla na noge i oporavak je brzi.ja sam 6 dana bila na katrteru nisam mogla ni na lijevi ni desni bok nesmjem se nakasljat a nedaj boze kihnut od bolova.8 dan sam izasla kuci trebalo mi je dugo da dodem sebi a da ti naglasim jos nemogu obuc nijedne traperice...u bolnici su svi super bili tjeraju te da setas bar da ustanes korak dva svaki dan ja nisam mogla.al nemora znacit sve ovisi od zene do zene.znam neke sto su peti dan ustale i hodale bez problema.sve u svemu nije mi ugodno iskustvo.kuci nisam mogla puno brinut  o djeci nisam mogla saginjat se i hodat duze od 10 min...imala sam srece nisu morali u inkubator.ali zanimljiv je osjecaj kad vade bebu iz stomaka sve osjetis jer sam samo dole bila uspavana.znam da te nisam utjesila al sto da te lazem mozda tebi bude super i nebudes imala nikakvih problema kao ja kazem sve ovisi od zene do zene.i prirodno se neke napate a neke rode bez problema...

pahuljica1901
    29. Svibanj 2017. 14:14

Nakon dva tjedna sam mogla sama oko djeteta ali sam imala jake bolove u ledima i jos nesto cu te napomenut. Kad sam izasla kuci imala sam odjednom jako visok tlak 210/180morala sam tablete pit svaki dan i glavobolje koje su trajale od jutra do mraka bez pauze zavrsila sam na hitnoj par puta jer je neizdrzivo al to su sve posljedice carskog to je normalno i trajalo je tri tjedna mislim da su bolovi suncanice i migrene nula bodova za ovakvu glavobolju.cetvrti tjedan sam prestala pit ljekove za bolove.

pahuljica1901
    29. Svibanj 2017. 14:19

Eto ja se raspisala hehe tako je to svakome bude drugacije sve dode i prode.sad je sve u redu.kod nas nesivaju koncima nego se stavljaju metalne kopce i skidaju se sedmi dan al to neboli nista.koza oko reza mi je jos uvijek kao uspavana nemam jos osjecaj jer se jos svi zivci nisu spojili i vratili u normalu kao da jos imam anesteziju..doktori kazu to je sve duzi je oporavak.ah i jos da nezaboravim dobro procitaj na internetu nuspojave koje se mogu desit za vrijeme carskog krvarenje ili da dijete zakace nozem ako se desi da ima ogebotinu i tako to ja sam imala unutarnje krvarenje pa sam bila opet na operaciji pod potpunom anestezijom koja je trajala 3 sata oa sam bila na intenzivnoj 5 dana pa tek onda dobila premjestaj u sobu. Eto dalo bi se svasta napisat zena svasta prode al najbitnije da je s bebom sve u redu ostalo sve prolazno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.