Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pahuljica1901
    01. Lipanj 2017. 10:06

Bas vam hvala cure tako se i ja sama nekad natjeram razmisljat haha ali drugacije kad otvorim ormar 😉🤣

pahuljica1901
    01. Lipanj 2017. 10:08

I jesam mrsava imam ravno 50 kila a porodila sam se sa 66 sve sam izgubila uz ovu trojicu ali stomak ostao

• Dena1009
    01. Lipanj 2017. 12:59

Skocki pa tebi je danas termin za carski!! Mislimo na tebe i Mamicu ako se nije do sad rijesila ☺☺
    Sretno 🍀🍀🍀

url=https://lilypie.com]

pahuljica1901
    01. Lipanj 2017. 17:01

Sretno curama da docekaju svoje bebice 🤗

• Skocki5
    01. Lipanj 2017. 22:13

Cao cure,moja mala struca je sa mnom od 11:32 danas... Bogu hvala sve je proslo bez komplikacija....ja imam normalno pomalo bolova,ali uz tablete nije strasno...krvarenje nije nista vece nego kod obicne menstruacije. Pomalo probamo dojit,sad vec zna vuc,prva dva tri puta dns bi uspjela po jednom povuci. Sestre kazu da prva 24 sata uopce nije bitno koliko ima mlijeka bitno je da ona vuce. Sve u svemu ja sam zadovoljna kako je proslo  i kako ide do sad...moj najveci poklon je trenutno u mojim rukama...taj osjecaj je nesto najljepse sto se dozivit moue
    Mamice zelim to srecu da sto bezbolnije i brze prodje

pahuljica1901
    02. Lipanj 2017. 00:34

E pa ti si super prvi dan i vec nam poruke pises ja nisam znala 5 dana gdje mi je mobitel 🤣 drago mi je zbog tebe.kolika je bebica?

• Skocki5
    02. Lipanj 2017. 05:22

Bebica jeteska 3855 g i 53 cm duga,svi komentiraju kako je velika,ali meni je i dalje ko mrva. Sa mnom u sobi je jedna zena njena beba je 2450 i 48pa tek kad nju vidim,vidim da moja i nije toliko sitna
    Pahuljice ja sam i jucer vec sama na wc ustajala,samo je prvi put med,sestra bila tu za svaki slucaj....puno je bolje nego sto sam ocekivala,Bogu hvala

• Dena1009
    02. Lipanj 2017. 06:13

Čestitke Skocki, brz oporavak ti zelim, a bebici sretno i bezbrizno djetinstvo 😊

url=https://lilypie.com]

pahuljica1901
    02. Lipanj 2017. 08:54

Ajme super je to draga moja znas koja si sretnica...a bebolina pravi curetak brz oporavak zelimo ja i moji muskici 🤗🤗🤗

Ninche9
    02. Lipanj 2017. 12:45

Ajme SKOCKI5 cestitam i zelim vam puno preljepih trenutaka provedenih zajedno.
    Ja vec jedva cekam svoje sunceko. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.