Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Skocki5
    26. Svibanj 2017. 09:15

Cure ne znam da li koja od vas ima iskustva i da li mi moze ikako olaksat,ali ja cu pisatjutros oko 5 sam primjetila i jucer tijekom dana mi je dosta pojacan vodenast iscjedak. Izvinite, ali moram bit malo direktna,na ogledalu izgleda mlijecno vodenast a na papiru zuti obris bude. Ne primjetim neki specifican miris,pa me ne strah da nije slucajno plodna voda da pomalo curi. Sigurno sam da je cijeli sluzni cep  otisao vec tako da bi to nije nemoguce. Beba je mirnija nego do prije 2 dana,ali se svejedno i dalje pokrece. Nije skroz prestala. Glupo mi je ic u bolnicu ako nije nista, a moja doktorica mi je rekla da vise ne trebam kod nje dolazit nego ako nesto primjetim da idem za bolnicu.
    Ne znam koliko vas ima ili je culo za takve situacije,ali svejedno je lakse kad se napise.

• Skocki5
    26. Svibanj 2017. 09:19

Ninche tek sam vidjela tvoj Kommentar. Ta tvoja opcija je prihvatljiva:) . ovo sto je ona rekla meni se ucinilo preskupo.

• Skocki5
    26. Svibanj 2017. 09:20

I sad citam te svoje komentare i vidim da sam skroz nepismena haha

• Dena1009
    26. Svibanj 2017. 09:26

Skocki5

Cure ne znam da li koja od vas ima iskustva i da li mi moze ikako olaksat,ali ja cu pisatjutros oko 5 sam primjetila i jucer tijekom dana mi je dosta pojacan vodenast iscjedak. Izvinite, ali moram bit malo direktna,na ogledalu izgleda mlijecno vodenast a na papiru zuti obris bude. Ne primjetim neki specifican miris,pa me ne strah da nije slucajno plodna voda da pomalo curi. Sigurno sam da je cijeli sluzni cep otisao vec tako da bi to nije nemoguce. Beba je mirnija nego do prije 2 dana,ali se svejedno i dalje pokrece. Nije skroz prestala. Glupo mi je ic u bolnicu ako nije nista, a moja doktorica mi je rekla da vise ne trebam kod nje dolazit nego ako nesto primjetim da idem za bolnicu.
    Ne znam koliko vas ima ili je culo za takve situacije,ali svejedno je lakse kad se napise.

Ja sam prije par dana imala neki slicni, prilicno tekuci iscjedak, a nedavno sam citala o neopaznom kapanju plodne vode pa sam se uplasila da nije to jer ja sam tek 25tj. Kupila sam u ljekarni trakice za provjeru, nekih 5€, zuta je, a ako je iscjedak plodna voda onda trakica poplavi. Napravila sam test pa sam se konacno umirila.

url=https://lilypie.com]

• Skocki5
    26. Svibanj 2017. 09:38

Dena hvala ti,otic cu i ja do ljekarne i trazit te trakice.

• Dena1009
    26. Svibanj 2017. 14:20

Citam u jesenskim bebama da vecina trudnica rade briseve na bakterije, pa bih htjela  i ja da zamolim doktoricu da mi to napravi. Jel ima netko da zna kako se to kaze na njemackom? Jel "Bacteria Test" il ima jos koji naziv?

• Skocki5
    26. Svibanj 2017. 18:00

Meni je ginekologica na prvom pregledu radila sve briseve,nisam je morala trazit i sad na kraju su bili spominjali "Streptokokken test"tako se kaze...Ali nije radjen jer moram na carski,pa onda da kao ne placam bzvz,nije to potrebno radit...a ti svi brisovi koje  zelis ne znam ni koji se ukljucuju u to, ni koje im je zajednicko ime.

• Dena1009
    26. Svibanj 2017. 19:13

Meni je rekla da je napravila sve sto je mislila da je potrebno i sto se inace radi. Dogovorile smo se da ako treba neka dodatna pretraga, makar se i placa, da mi obavezno kaze. Sad ju budem bas za te briseve konkretno pitala jer citam da postoji mogucnost bakterija cak ako i nema simptoma, pa bolje da se na vrijeme otkrije.

• Skocki5
    26. Svibanj 2017. 20:28

Slazem se sa  tobom....u svakom slucaju pitaj ,bit ce i tebi lakse :)

Ninche9
    26. Svibanj 2017. 22:07

Skocki i ja imam takav iscjedak, bjelkasto zuckasti specificnog mirisa, a plodova voda je bez mirisa i boje tako da ja zasad ne brinem.
    Nemojte puno citati po forumima,ja sam se sto puta uplasila citajuci razne price, a kod mene je uvijek bilo sve u redu hvala Bogu.
    Dena ako je doktorica napravila sve pretrage mislim da nemas straha. Moja meni radi redovit Papa Test i one pretrage koje su u trudnickoj knjizici.
    Mislim da ne postoji neki test kojim bi se otkrile sve druge bakterije koje postoje a da su stetne nego se radi bris na posebnu bakteriju i to obicno bude skupo. Npr.toksoplasmoza jedan bris 30€...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.