Bebica jeteska 3855 g i 53 cm duga,svi komentiraju kako je velika,ali meni je i dalje ko mrva. Sa mnom u sobi je jedna zena njena beba je 2450 i 48pa tek kad nju vidim,vidim da moja i nije toliko sitna
Pahuljice ja sam i jucer vec sama na wc ustajala,samo je prvi put med,sestra bila tu za svaki slucaj....puno je bolje nego sto sam ocekivala,Bogu hvala
Čestitke Skocki, brz oporavak ti zelim, a bebici sretno i bezbrizno djetinstvo 😊

url=https://lilypie.com]
Ajme super je to draga moja znas koja si sretnica...a bebolina pravi curetak brz oporavak zelimo ja i moji muskici 🤗🤗🤗
Ajme SKOCKI5 cestitam i zelim vam puno preljepih trenutaka provedenih zajedno.
Ja vec jedva cekam svoje sunceko.

Hvala vam cure drage...
Ninche potpuno te razumijem,kako su ljetnice pocele radjat meni je dan trajao godinu...ali evo ja sam docekala napokon,brzo ces i ti
Skocki cestitam!!! Drago mi je da je sve proslo super i sto uzivas sa svojom bebicom 🤗🤗
Ja ne mogu docekat viseeee 😥
Pozdrav svim trudnicama i mamama :)
Evo jos jedne relativno svjeze trudnice (23+3tt) koja zivi u Hamburgu.
Ima li koja trudnica mozda iz Hamburga? :)
Cure koje imaju elektricnu izdajalicu mozete mi reci po cemu je bolja od rucne? Radi na drugom principu?? Jel se produkcija mlijeka povecava vise od produkcije kad se izdaja s rucnom?
Ja sam jucer bila na 4D i bebac je super, bio je jako aktivan tako da imamo super fotkice i filmice. Rađen mi je unutar toga i Anomaly scan i platila sam 500kn, parametri su svi u skladu s dobom bebe, jedino nismo uspjeli pogledati nogice jer je bio zgrcen u “turskom sjedu”. Htjela sam se uvjeriti u spol jer mi je moja Dr samo jednom u 18tj rekla da izgleda da je deckic, ali nam je i to sakrio 😊
Amelie dobro nam došla ☺ Ja sam u BW, daleko od Hamburga. Mozda se netko javi iz tvog djela, ma da nam HR-DE mamice nisu bas aktivne u zadnje vrijeme.
Marijana i mi smo bili jucer na 4D i vidjeli da cemo dobit jednog malog, lijenog pospanca. 😏 Drago mi je da je sve u redu sa bebicom. ☺

url=https://lilypie.com]
Amelie ja sam u Bayernu,ne znam ko od cura odozgo. Ali javit ce se ako ih bude
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji