Hvala vam cure drage...
Ninche potpuno te razumijem,kako su ljetnice pocele radjat meni je dan trajao godinu...ali evo ja sam docekala napokon,brzo ces i ti
Skocki cestitam!!! Drago mi je da je sve proslo super i sto uzivas sa svojom bebicom 🤗🤗
Ja ne mogu docekat viseeee 😥
Pozdrav svim trudnicama i mamama :)
Evo jos jedne relativno svjeze trudnice (23+3tt) koja zivi u Hamburgu.
Ima li koja trudnica mozda iz Hamburga? :)
Cure koje imaju elektricnu izdajalicu mozete mi reci po cemu je bolja od rucne? Radi na drugom principu?? Jel se produkcija mlijeka povecava vise od produkcije kad se izdaja s rucnom?
Ja sam jucer bila na 4D i bebac je super, bio je jako aktivan tako da imamo super fotkice i filmice. Rađen mi je unutar toga i Anomaly scan i platila sam 500kn, parametri su svi u skladu s dobom bebe, jedino nismo uspjeli pogledati nogice jer je bio zgrcen u “turskom sjedu”. Htjela sam se uvjeriti u spol jer mi je moja Dr samo jednom u 18tj rekla da izgleda da je deckic, ali nam je i to sakrio 😊
Amelie dobro nam došla ☺ Ja sam u BW, daleko od Hamburga. Mozda se netko javi iz tvog djela, ma da nam HR-DE mamice nisu bas aktivne u zadnje vrijeme.
Marijana i mi smo bili jucer na 4D i vidjeli da cemo dobit jednog malog, lijenog pospanca. 😏 Drago mi je da je sve u redu sa bebicom. ☺
url=https://lilypie.com]
Amelie ja sam u Bayernu,ne znam ko od cura odozgo. Ali javit ce se ako ih bude
Bok cure kako ste?
Ja sam u meduvremenu postala mama predivnom djecaku. Htjela sam samo javit jer smo o tome pisale, u bolnici u kojoj sam boravila soba s 1 krevetom kosta 80€,a obiteljska soba (znaci dva kreveta, jedan za mamu drugi za tati i dorucak za tatu) kosta 45€. Malo nelogicno jer ovdje dobis 1 krever ovdje 2, ali
Ako mozete to financijski izdrzati svakako uzmite opciju da ste same u sobi. Nece vam biti zao niti centa.
Bok cure kako ste?
Ja sam u meduvremenu postala mama predivnom djecaku. Htjela sam samo javit jer smo o tome pisale, u bolnici u kojoj sam boravila soba s 1 krevetom kosta 80€,a obiteljska soba (znaci dva kreveta, jedan za mamu drugi za tati i dorucak za tatu) kosta 45€. Malo nelogicno jer ovdje dobis 1 krever ovdje 2, ali
Ako mozete to financijski izdrzati svakako uzmite opciju da ste same u sobi. Nece vam biti zao niti centa.
Cestitam Ninche od ❤ sad se posveti svom malom andjelu i sebi da se sto prije oporavis... u kojem si gradu? Joooj ako su takve cijene u mojoj klinici u Stuttgartu necemo se dvoumiti ni trena! Ma da je i 80+45 za tatu bi to nije prestrasno za 3 dana...
Nincheee,cestitam, uzivaj da svojim djecacicem...nek sto prije prodje vrijeme navikavanja
Bokic
Evo mi smo doma, uzivam u svakoj sekundi.
Ja sam prvu noc imala susjedu u sobi i bilo je grozno. Druge 2 noci sam bila sama (sasvim slucajno jer nije bilo puno rodilja) a trecu noc smo platili 45 € pa je i tata spavao s nama jer nam je sestra popodne rekla da je puno poroda i da bi mogla dobiti susjedu. Nismo dvoumili.
Marijana ti jos malo uzivaj u trudnoci
Sortiraj odgovore
Najstariji