Mare ja sam termin uspjela dobit tek za 3 tjedna. U svakom slucaju mislim da mozes nazvat pa ce ti oni stavit kad misle da treba.
Nikola i Ivano 😍😍 draga prekrasan osjecaj ja sam stalno plakala i smijala se istovremeno 🤗 moji su dvojajcani nikola cupav crna kosa zelene oci ivano procelav plavkasta kosica smede oci ma dva divna stvorenja i jako zahtjevna.a da naglasim imam jos jednog sina dvogodisnjaka ja sam u pokretu 0-24h 😉😉
Pahuljice pa ti si super mama
I ja sanjam veliku obitelj, troje, cetvero, petero djece.. daj nam Boze
Ja sam nakon plusa na testu nazvala doktoricu ali me nisu htjeli naruciti prije nego sam bila bar 7tjedana trudna jer se u ranoj trudnoci moze jos svasta desiti.
Najljepsi osjecaj dok na UZV vidis bebicu jedva cekam da ga vidim i upoznam!
Ninche9 hvala ti puno na odgovoru a svima vama ostalima hvala na lijepoj dobrodoslici! Ja sam vec eto poslala upit u lokalni Schwangerberatungsstelle u mom mjestu..to su besplatna i anonimna savjetovanja glede prava trudnica, ima ih u svakom gradu i cak nude individualno savjetovanje glede svih mogucih primanja tijekom i nakon trudnoce (Elterngeld, Mutterschaftsgeld itd). Naijskrenije, jos ne ocekujemo plusic jer se bojimo malo kako ceo sve skupa financijski shodit sa krajem ako ja ostanem doma a muz bude radio. Zajedno imamo super primanja al je caka u tome da ja imam vecu placu..i sad iskreno neznam sta mi je raditi..dali da pricekam jos malo dok mi ne ponude ugovor za stalno ili da jednostavno slijedim onaj osjecaj u srcu...nebi htjela samo da donesemo neku ishitrenu odluku pa da poslije se mucimo sa financijama. Iako smatram da je to u DE realno gledano malo teze. Pogotovo ako covjek nije rasipan i ako voli i hoce radit. Sve u svemu osjecam ogromnu odgovornost glede toga svega...
Lidijaa jel znas tocno kada dobivas ugovor za stalno? Ako znas mozes pricekat da se osiguras. Ili probaj pozurit, npr. reci da ti je potreban ugovor za stalno zbog kredita, mozda ti idu na ruku pa ubrzaju.
Ja nisam planirala trudnocu, a saznala sam mjesec i pol prije nego sam trebala dobiti ugovor, tj.ugovor sam dobila vec al jos nije bio važeci. Doktorica mi je dozvolila da odradim jos tih mjesec i pol, pa sam tek onda rekla za trudnocu.
url=https://lilypie.com]
hvala vam puno na dobrodoslici! ja sam inace zivjela u irskoj i tamo mi se rodila moja sad 21mj curica.. u DE smo dosli kad je ona imala 10mj i evo sad sam saznala da je na putu druga beba.. napravila sam termin za 12.06 sto se po zadnjoj mjesecnici biti 7tj + 2 dana i jeeeedva cekam
jel neko od vas radio Praena Test tu? meni je 35god pa se dvoumim oko tog testa..
Mare ja ti nista ne znam o tom testu. Mozda ce cure znat nesto vise.
Lidija pretpostavljam u kakvoj si situaciji..i meni je bilo slicno cekati poso ili ne,nakon osam mjeseci ovdje odlucila sam se za bebu ... uspjelo je odmah...najbolje ces sama znat
Cure imam i ja jedno pitanje sigurno medu vama ima mamica koje su takoder porodile carskim rezom.koliko vam je trebalo da se povuce stomak u normalu? Imam strija i koza se razvukla to znam da ce ostat ali velicina stomaka nikako se nepovlaci a nosim steznjak od pocetka.pitam jer se blize svadbe krstenja krizme bas se naredalo a ja neznam sta obuc jer hlace i bilo sta usko nedolazi u obzir hlace nemigu zakopcat a ostalo sta god obucem veci mi stomak od guzice 🤣🤣
Pahuljice ja osobno nemam iskustva, al htjela bih ti reci da ne brines previse, obuci u cemu ti je najugodnije i hodaj ponosno, ipak su iz tog stomaka nedugo izasle cak dvije "male guzice" ☺ Treba vremena da dođe na mjesto, a zlobni jezici komentirat ce bez obzira da li imas 50 ili 150 kila 😉
url=https://lilypie.com]
Pahuljice slazem se da Denom. Da ga nemas nikako isto bi rekli previse je to za nju,premrsava je tek rodila
Bez zamaranja da tim, ponosno sa svojim bebacima i stomacicrem na feste
Sortiraj odgovore
Najstariji