Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    29. Svibanj 2017. 19:36

Joj kakvi secercici!!!
    Ja sam se razveselila kad smo na UZV vidjeli srceko koje kuca, ali moram reci da bi mi bilo drago da je nas bebac imao jos i drustvo u busi 

mare82
    29. Svibanj 2017. 20:23

pozdrav svima, evo i ja da se prikljucim..  zanima me kad se tu u DE ide prvi put kod ginekologa? 
    ja sam tek 5tj + 2 dana i znam da je prerano ali sa jedne strane bi zeljela imati pismeno za poslodavca pa ne znam da li da idem vec za 10ak dana ili da pricekam 9/10tj?

• Skocki5
    29. Svibanj 2017. 20:28

Ninche hvala ti :) jedva cekam cetvrtak , i veselim se spinalnoj zbog toga sto cu je odmah vidjeti...
    Pahuljice preeeeslatkii su ... I bas sam razmisljala kakav ce bit osjecaj ulazak u salu...i ocekivala sam takvo nesto :)

• Dena1009
    29. Svibanj 2017. 20:52

Pahuljice šta su medeni 😍😍 kako se zovu?
    Mare dobrodošla! Ja sam se naručila čim sam vidla dvije crtice na testu. Zapravo nismo planirali pa nisam ni znala kolko je, isla sam da  mi uopce potvrdi ono sto je test pokazao. ☺

url=https://lilypie.com]

• Skocki5
    29. Svibanj 2017. 21:31

Mare ja sam termin uspjela dobit tek za 3 tjedna. U svakom slucaju  mislim da mozes nazvat pa ce ti oni stavit kad misle da treba.

pahuljica1901
    29. Svibanj 2017. 22:14

Nikola i Ivano 😍😍 draga prekrasan osjecaj ja sam stalno plakala i smijala se istovremeno 🤗 moji su dvojajcani nikola cupav crna kosa zelene oci ivano procelav plavkasta kosica smede oci ma dva divna stvorenja i jako zahtjevna.a da naglasim imam jos jednog sina dvogodisnjaka ja sam u pokretu 0-24h 😉😉

Ninche9
    29. Svibanj 2017. 22:30

Pahuljice pa ti si super mama 
    I ja sanjam veliku obitelj, troje, cetvero, petero djece.. daj nam Boze 
    Ja sam nakon plusa na testu nazvala doktoricu ali me nisu htjeli naruciti prije nego sam bila bar 7tjedana trudna jer se u ranoj trudnoci moze jos svasta desiti.
    Najljepsi osjecaj dok na UZV vidis bebicu  jedva cekam da ga vidim i upoznam!

• Lidijaa25
    29. Svibanj 2017. 22:57

Ninche9 hvala ti puno na odgovoru a svima vama ostalima hvala na lijepoj dobrodoslici! Ja sam vec eto poslala upit u lokalni Schwangerberatungsstelle u mom mjestu..to su besplatna i anonimna savjetovanja glede prava trudnica, ima ih u svakom gradu i cak nude individualno savjetovanje glede svih mogucih primanja tijekom i nakon trudnoce (Elterngeld, Mutterschaftsgeld itd). Naijskrenije, jos ne ocekujemo plusic jer se bojimo malo kako ceo sve skupa financijski shodit sa krajem ako ja ostanem doma a muz bude radio. Zajedno imamo super primanja al je caka u tome da ja imam vecu placu..i sad iskreno neznam sta mi je raditi..dali da pricekam jos malo dok mi ne ponude ugovor za stalno ili da jednostavno slijedim onaj osjecaj u srcu...nebi htjela samo da donesemo neku ishitrenu odluku pa da poslije se mucimo sa financijama. Iako smatram da je to u DE realno gledano malo teze. Pogotovo ako covjek nije rasipan i ako voli i hoce radit. Sve u svemu osjecam ogromnu odgovornost glede toga svega...

• Dena1009
    30. Svibanj 2017. 00:01

Lidijaa jel znas tocno kada dobivas ugovor za stalno? Ako znas mozes pricekat da se osiguras. Ili probaj pozurit, npr. reci da ti je potreban ugovor za stalno zbog kredita, mozda ti idu na ruku pa ubrzaju.
    Ja nisam planirala trudnocu, a saznala sam mjesec i pol prije nego sam trebala dobiti ugovor, tj.ugovor sam dobila vec al jos nije bio važeci. Doktorica mi je dozvolila da odradim jos tih mjesec i pol, pa sam tek onda rekla za trudnocu. 

url=https://lilypie.com]

mare82
    30. Svibanj 2017. 14:20

hvala vam puno na dobrodoslici! ja sam inace zivjela u irskoj i tamo mi se rodila moja sad 21mj curica.. u DE smo dosli kad je ona imala 10mj i evo sad sam saznala da je na putu druga beba.. napravila sam termin za 12.06 sto se po zadnjoj mjesecnici biti 7tj + 2 dana i jeeeedva cekam  
    jel neko od vas radio Praena Test tu? meni je 35god pa se dvoumim oko tog testa.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani