Hay cure,imam jedno pitanje. Je li se kojoj od vas ponekad dogodi da neki isckedak ili nesto dosta vodenasto procuri. Ima dan-dva meni se to dogadja, pa ne znam jel moguce da je plodna voda ili to samo beba jace pritisne mjehur ili je ipak to nornalan isjedak...i sutra mi je pregled...a ne bi da pitam glupa pitanja ,ali ipak mi je lakse vas prvo pitat da cujem misljenja pa onda doktoricu.
Dobar dan...evo još jedne trudnice 😀. Pratim vaše postove i trudnoće od samog početka ali nikako da vam se pridružim. .Zezalo me ovo sa prijavom. Tako sam sretna što sam vas našla. .tako ste divne i mnogo pomažete vašim iskustvima, posebno ovakvim kao meni kojima je ovo prva trudnoća (a poodmakle godine). Moj prvi pregled kod dr.je zakazan za 1 sedmicu. Nadam se da ce on potvrditi trudnoću kao sto je i test pokazao. Btw.ja sam u Rheinland-Pfalz pokrajini. 😀..blizu Neuwied?
Ako bi neka od ženica mogla da ni pomogne da ispravim ovo korisničko ime ..Bilo bi draže da se javljam pod nekom šifrom. ..Ako može neka da mi pošalje svoj e-mail. ..Hvala puno
Ako bi neka od ženica mogla da ni pomogne da ispravim ovo korisničko ime ..Bilo bi draže da se javljam pod nekom šifrom. ..Ako može neka da mi pošalje svoj e-mail. ..Hvala puno
Stisni gore desno na avatar, pa idi na "profil" i tu mozes promijeniti osnovne podatke tj korisnicko ime
Hay cure,imam jedno pitanje. Je li se kojoj od vas ponekad dogodi da neki isckedak ili nesto dosta vodenasto procuri. Ima dan-dva meni se to dogadja, pa ne znam jel moguce da je plodna voda ili to samo beba jace pritisne mjehur ili je ipak to nornalan isjedak…i sutra mi je pregled…a ne bi da pitam glupa pitanja,ali ipak mi je lakse vas prvo pitat da cujem misljenja pa onda doktoricu.
mislim da nije plodna voda jer bi znala da jest, i ja sam imala iscjedak cijelu trudnoću a isto tako sam se znala i upišati koji put kad me beba malo jače stisne hehehehe
Hay cure,imam jedno pitanje. Je li se kojoj od vas ponekad dogodi da neki isckedak ili nesto dosta vodenasto procuri. Ima dan-dva meni se to dogadja, pa ne znam jel moguce da je plodna voda ili to samo beba jace pritisne mjehur ili je ipak to nornalan isjedak…i sutra mi je pregled…a ne bi da pitam glupa pitanja,ali ipak mi je lakse vas prvo pitat da cujem misljenja pa onda doktoricu.
mislim da nije plodna voda jer bi znala da jest, i ja sam imala iscjedak cijelu trudnoću a isto tako sam se znala i upišati koji put kad me beba malo jače stisne hehehehe
Hvala na odgovoru:)
Bila sam jucer na pregledu,kaze doktorica da nije plodna voda. Tako da vjerojatno i mene pritisne ili mi cak sjede na mjehur haha...jer jos uvijek je zatkom okrenuta
Ove nesane noci su mi vec presle u naviku, mala luduje cim me dragi dotakne 😂 jucer je bila mirna cijeli dan sto je cudno za ovog mog harambasu i cijelu vecer lazni trudovi prvo na 15, pa na 10 min. Jos 2 tjedna da izdrzim i moze van 😂 usli u 35 tj
Angelmom,mi smo onda blizu sa terminima? Ja sam danas usla u 35tt. Je li se tvoja beba okrenula u pravilan polozaj?
Sortiraj odgovore
Najstariji