Angelmom meni je termin 10.6,ali se i ja nadam da cu dosta prije....prije dva tjedna sam lezala 3 dana u bolnici zbog preranog skracivanja vrata maternice,pa bi se isto trebala cuvat....cuvam se jedino da ne dizem tesko ostalo normalno radim,po stanu itd. ..samo me je sad strah da na kraju ne prenesem preko termina ja sam skroz nestrpljiva,jedva cekam kad cu u deveti uc, i volila bi odmah da rodim
Pozz cure :)
Skocki znam kako ti je. Ja sam sad u 37tt i ne mogu docekat da rodim. Svaki dan si mislim kad ce. Jos mi je dr rekla da bi mogla prije rodit i ja se odmah uhvatila toga haha ako na kraju prenesem poludit cu od iscekivanja hehe
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Haha Pandice i ja sam sebi zamislila u prva 2-3 dana devetog mj da cu rodit...pa vidjet cemonadam se da ces nam se ti brzo javit sa lijepim iskustvom sa poroda....i isto se nadam da cu se ja,za vrijeme poroda, uspjet sjetit savjeta i molitava iz knjige Duhovni pristup porodu. Knjiga mi je odlicna.
Hej curke! Meni je termin bio 04.06.2016. i počeli lažni trudovi ali jako već u 33.tt i cerviks mi se skratio bio ali ono skroz 😂 Rekla mi ginekologica da ću roditi sigurno do kraja petog. Na kraju prenijela 10 dana i išla na inducirani. 14.06. rodila svog dečka 😊
Tako da ću vam reći, nemojte biti puno uzbuđene, samo ćetw napraviti da produžite hehe
Uglavnom, sretno svima!! 🤗🤗💛💛💚💚

Hay cure,imam jedno pitanje. Je li se kojoj od vas ponekad dogodi da neki isckedak ili nesto dosta vodenasto procuri. Ima dan-dva meni se to dogadja, pa ne znam jel moguce da je plodna voda ili to samo beba jace pritisne mjehur ili je ipak to nornalan isjedak...i sutra mi je pregled...a ne bi da pitam glupa pitanja ,ali ipak mi je lakse vas prvo pitat da cujem misljenja pa onda doktoricu.
Dobar dan...evo još jedne trudnice 😀. Pratim vaše postove i trudnoće od samog početka ali nikako da vam se pridružim. .Zezalo me ovo sa prijavom. Tako sam sretna što sam vas našla. .tako ste divne i mnogo pomažete vašim iskustvima, posebno ovakvim kao meni kojima je ovo prva trudnoća (a poodmakle godine). Moj prvi pregled kod dr.je zakazan za 1 sedmicu. Nadam se da ce on potvrditi trudnoću kao sto je i test pokazao. Btw.ja sam u Rheinland-Pfalz pokrajini. 😀..blizu Neuwied?

Ako bi neka od ženica mogla da ni pomogne da ispravim ovo korisničko ime ..Bilo bi draže da se javljam pod nekom šifrom. ..Ako može neka da mi pošalje svoj e-mail. ..Hvala puno

Ako bi neka od ženica mogla da ni pomogne da ispravim ovo korisničko ime ..Bilo bi draže da se javljam pod nekom šifrom. ..Ako može neka da mi pošalje svoj e-mail. ..Hvala puno
Stisni gore desno na avatar, pa idi na "profil" i tu mozes promijeniti osnovne podatke tj korisnicko ime
Hay cure,imam jedno pitanje. Je li se kojoj od vas ponekad dogodi da neki isckedak ili nesto dosta vodenasto procuri. Ima dan-dva meni se to dogadja, pa ne znam jel moguce da je plodna voda ili to samo beba jace pritisne mjehur ili je ipak to nornalan isjedak…i sutra mi je pregled…a ne bi da pitam glupa pitanja,ali ipak mi je lakse vas prvo pitat da cujem misljenja pa onda doktoricu.
mislim da nije plodna voda jer bi znala da jest, i ja sam imala iscjedak cijelu trudnoću a isto tako sam se znala i upišati koji put kad me beba malo jače stisne hehehehe

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji