Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MM2245
    19. Travanj 2017. 10:17

Haha da bar, al sa dvoje male djece i trudna mislim da bude muz sve sam. :)

Ljubek-zubek 2.2.2014.
    Misic-pisic 4.5.2016.
    Ljubicica 12.10.2017.

Leptiric
    19. Travanj 2017. 10:20

Skocki5

Pupoljak,dobro doslanazalost,ni ja nisam blizu.
    Leptiric nisam imala na pocetku trudnoce tih tegoba…u svakom slucaju moras puno tekucine pit dok ne odes do doktrice pa vidis sta ce ti rec. Od prirodnih preparata, protiv proljeva znam da je dobar caj od sipka,coca-cola ,cokolada za kuhanje…pa ti odluci sa cim zelis probat

Hvala coca cola pomaze 😁😘😘

Leptiric
    19. Travanj 2017. 10:21

MM2245

Leptiric

MM2245

Heidenheim, a vi?

U daleko smo…mi smo u Detmoldu 😁

Evo upravo nam javili da je novi stan odobren. :)

Cestitam super da je odobren... sa srecom u novi stan 😊 
    I pozz ostalim curkama koje pisu ovdje 😘 pusa

• Pero
    19. Travanj 2017. 14:35

A meni je opet bilo specifično radila sam samo od 5.do 12.mj pa mi se tu prosjek djelio na cijelu godinu pa onda od toga opet neznam koliko posto je bilo i na kraju čistog 550 eura nisam zadovoljna ocekivala sam više. I da prva dva mjeseca ispadne da ne dobiješ ništa zbog mutterschaftgelda

19. Travanj 2017. 14:38

Pozz cure i dobrodosle sve nove :)
    Netko se pozalio da nas starijih bas i nema heheh
    Ja osobno sam u zavrsnim pripremama da sve bude spremno za bebu na vrijeme s obzirom da guram evo kroz 37tt :) 
    Ali citam tu i tamo pa ako imate pitanja rado cu pomoc ako sam prosla kroz nesto slicno :) 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Gitta
    19. Travanj 2017. 14:51

Pandica sretno na porodu i nadam se da će sve proći uredu!!! dečko ili curica? gdje ćeš roditi?

Mamicaaa
    20. Travanj 2017. 12:38

Pozdrav svima! I novim curkama dobrodosle! 😊
    Eh da naletim tu i tamo samo da procitam sto se desava..jer isto kao i Pandica sam u tim pripremama i obavljanju svega pa bas i ne stignem pisati..
    Al isto cu rado pomoci i dat savjet ako mogu 😊

20. Travanj 2017. 17:39

Gitta hvala :)) decko je i rodit cu u STR :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Pero
    20. Travanj 2017. 19:56

Cure zna li netko ako se traži gradski stan gdje predati zahtjev i koji su uvjeti. Ne možemo nikako naći stan

Ninche9
    20. Travanj 2017. 22:26

Pitajte u svom gradu u Wohnbau ili potrazite na Internetu Wohnbau i ime vaseg grada, mozda cete tamo pronaci pomoc.
    Pozdrav svim novim curama 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.