Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gitta
    21. Travanj 2017. 09:34

pandica i mamica sretno vam bilo, nadam se da će sve proći u najboljem redu 

• Skocki5
    21. Travanj 2017. 11:18

Pozdrav cure,
    mamica i pandica prije svega zelim vam zdrave bebace,a naravno s tim i brz i lak porod. Nadam se da ce biti pozitivno iskustvo kod obe,tako da nama ostane i dalje ova zelja da sto prije upoznamo bebice 

Mamicaaa
    21. Travanj 2017. 13:48

Pero mi imamo stan od HWG-a,al msm da je drugacije u svakom gradu..dragi je uzeo stan dok ja jos nisam dosla i trebaju 3 zadnje platne liste,osobna i msm da je to to,stvarno se ne sjecam vise..poslije toga smo mjenjali stan za veci i nije trebalo nista od papira samo smo napravili kündigung i potpisali ugovor za novi stan..tj prvo kazes da bi stan pa ti oni pokazu stan koji imaju slobodan,nekad pokazu samo 1,a nekad 2-3..onda kad se potpise taj ugovor mozda tjedan dana cekas kljuc i to je to..nadam se da sam ti bar malo pomogla..
    Hvala curee 😙 prvo ce nam Pandica javit kako je njoj bilo,pa cu ja haha.. neznam bas koliko je koja od vas trudna,al mogu rec da je meni vrijeme do sad proletilo..sad odbrojavam 40 dana do termina 😊

• Pero
    21. Travanj 2017. 14:02

Mamica puno puno hvala. Idem čitati sto kažu. Grad je Stuttgart 

21. Travanj 2017. 14:57

Hvala cure :)
    Pero ja sam u str pa ti mogu reci kako ide jer osobno poznam zenu koja zivi u gradskom stanu.
    Ako si samohrana majka mozes dobit stan ako nemas dovoljna primanja i ako nemas stan uopce ili ti je gazda najavio da moras izac iz stana u odredenom roku.
    Ako si u braku i muz ili oboje nije bitno imate primanja jako tesko ce te dobit stan. Morali bi imati primanja manja od 400e po osobi, ne smijete imati auto niti kupovati nikakav luksuz makar to bile i karte za bus jer vam provjeravaju racune. Znsci trebate otic se prijavit za socijalnu pomoc prilozit da nemate primanja mislim zadnjih 6mj izvadak iz banke i onda tamo ispunit formulare sve i onda cekate rjesenje na kucnu adresu jer morate dobit tu potvrdu da imate pravo na gradski stan i onda s njom idete u agencije koje izdaju gradske stanove podnosit zahtjeve. To rjesenje cekate nekih 2-3mj i onda na internetu skinite popis tih udruga sto izdaju stanove i saljite molbe.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Skocki5
    21. Travanj 2017. 20:14

Mamice vidjela sam da si u ljetnim pisala kad ce pocet radit ctg. Pa ti vracam ovdje jer se tamo nisam prijavljivala Ja sutra ulazum u 34.tt,a od 28 tt kod moje ginekologice pocinju na redovnim pregledima sa ctg-om. I med.sestra mi je rekla da ne rade prije jer se prije ne moze srce cuti. Znam da si ti davno presla taj 28tt, ali ocitno nije svugdje isto. Ali neka te to ne zabrinjava....sigurno ces  i ti to raditi ,ako nista kad u porodilistu budes

• AngelMom
    21. Travanj 2017. 21:07

Pozdrav zenske, da vam se i ja pridruzim. Druga trudnoca,sada 34 tj i polako odbrojavamo malo vise od mjesec dana do susreta. Inace sam u Frankfurtu 

• Skocki5
    22. Travanj 2017. 12:31

Angelmom,dobro dosla:)
    Svaki dan nas je vise

mishevi2012
    22. Travanj 2017. 13:26

Pero

Cure zna li netko ako se traži gradski stan gdje predati zahtjev i koji su uvjeti. Ne možemo nikako naći stan

Odes u grad i pitas dal ih uopce imaju..kod nas je sistem da nema gradskih stanova nego kad ti nafjes stan ako trazis neku pomoc prijavis taj stan..

❤ Jan ❤ Noah ❤

Mamicaaa
    22. Travanj 2017. 20:11

Ohh ja sam krivo skuzila pitanje za gradski stan..neznam kak to ide da dobijes stan tj da ti ga drzava placa..al evo cure su ti odgovorile..
    Skocki pa zato sam i pitala tamo jer znam da Pandica odavno ide na ctg,a ocito je kod svakog gin drugacije 🤔 u svakom slucaju nadam se da ce mi bar uzv radit sljedeci put..zaboravila sam pitat prosli put jer sam bila umorna i cekala red valjda sat vremena 😤
    Angelmom dobro nam dosla! 😊
    Ohh super vidim nas 3 ima koje smo 34tj 😁 ja sam sad 34+3 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.