Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leptiric
    18. Travanj 2017. 10:53

MM2245

Heidenheim, a vi?

U daleko smo...mi smo u Detmoldu 😁

pupoljak
    18. Travanj 2017. 17:11

Pozdrav mame i buduce mame...ja sam mama jednoj predivnoj prinzeci (11.7.2016) i zivim u Njemackoj vec 2 god.,inace rodom iz Bosne... ovdje smo u Baden-Württemberg-u(okolina Karlsruhe) bilo mi drago ako ima neka mamica da je u blizini :) trebao bi nam neko za setnju i druzenje 
    Veselim se druzenju s vama ovdje na forumu :)

Leptiric
    18. Travanj 2017. 17:54

Pozz...da li je neka od vas imala u ranoj trudnoci proliv,slabost i bolove u misicima...ja se bas lose osjecam uz to me ovaj proliv bas brine osjecam se kao da sam bolesna... jer mi se inace to ne desava osim od kako sam usla u 10. Nedjelju...kontrola mi je za 3 dana a ne mogu da cekam do tad pa da pitam za savjet bar sta uzet da prestane znam da tablete ne smijem... 😘😘

Gitta
    18. Travanj 2017. 19:18

Dobrodošla!! nažalost daleko smo....

simi3012
    18. Travanj 2017. 20:51

Leptiric, da li uzimas magnezij? Magnezij je dobar za opustanje misica, grceve u misicima,ali kada ga se pocne uzimati moze izazvati proljev ..te info sam dobila od svog gin.

Leptiric
    18. Travanj 2017. 21:11

simi3012

Leptiric, da li uzimas magnezij? Magnezij je dobar za opustanje misica, grceve u misicima,ali kada ga se pocne uzimati moze izazvati proljev ..te info sam dobila od svog gin.

Koristim samo ove tablete
    Koristim samo ove tablete
    pupoljak
    18. Travanj 2017. 21:36

Hvala Gitta na dobrodoslici,steta..
    Leptiricj a nisam imala problema s tim tako da nazalost ne mogu biti od neke pomoci..drzim fige da brzo prodje..
    citam malo sta ste pisale..puno trudnica ima bas fino odma i ja pozelim ponovo 

• Skocki5
    18. Travanj 2017. 22:11

Pupoljak,dobro doslanazalost,ni ja nisam blizu.
    Leptiric nisam imala na pocetku trudnoce tih tegoba...u svakom slucaju moras puno tekucine pit dok ne odes do doktrice pa vidis sta ce ti rec. Od prirodnih preparata, protiv proljeva  znam da je dobar caj od sipka,coca-cola ,cokolada za kuhanje...pa ti odluci sa cim  zelis probat

• MM2245
    19. Travanj 2017. 00:21

Leptiric

MM2245

Heidenheim, a vi?

U daleko smo…mi smo u Detmoldu 😁

Evo upravo nam javili da je novi stan odobren. :)

Ljubek-zubek 2.2.2014.
    Misic-pisic 4.5.2016.
    Ljubicica 12.10.2017.

• Skocki5
    19. Travanj 2017. 09:54

MM bas mi je drago zbog stana...sad polako uzivaj u sredjivanju 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.