Pozdrav mame i buduce mame...ja sam mama jednoj predivnoj prinzeci (11.7.2016) i zivim u Njemackoj vec 2 god.,inace rodom iz Bosne... ovdje smo u Baden-Württemberg-u(okolina Karlsruhe) bilo mi drago ako ima neka mamica da je u blizini :) trebao bi nam neko za setnju i druzenje
Veselim se druzenju s vama ovdje na forumu :)
Pozz...da li je neka od vas imala u ranoj trudnoci proliv,slabost i bolove u misicima...ja se bas lose osjecam uz to me ovaj proliv bas brine osjecam se kao da sam bolesna... jer mi se inace to ne desava osim od kako sam usla u 10. Nedjelju...kontrola mi je za 3 dana a ne mogu da cekam do tad pa da pitam za savjet bar sta uzet da prestane znam da tablete ne smijem... 😘😘
Leptiric, da li uzimas magnezij? Magnezij je dobar za opustanje misica, grceve u misicima,ali kada ga se pocne uzimati moze izazvati proljev ..te info sam dobila od svog gin.
Leptiric, da li uzimas magnezij? Magnezij je dobar za opustanje misica, grceve u misicima,ali kada ga se pocne uzimati moze izazvati proljev ..te info sam dobila od svog gin.
Hvala Gitta na dobrodoslici,steta..
Leptiricj a nisam imala problema s tim tako da nazalost ne mogu biti od neke pomoci..drzim fige da brzo prodje..
citam malo sta ste pisale..puno trudnica ima bas fino odma i ja pozelim ponovo
Pupoljak,dobro doslanazalost,ni ja nisam blizu.
Leptiric nisam imala na pocetku trudnoce tih tegoba...u svakom slucaju moras puno tekucine pit dok ne odes do doktrice pa vidis sta ce ti rec. Od prirodnih preparata, protiv proljeva znam da je dobar caj od sipka,coca-cola ,cokolada za kuhanje...pa ti odluci sa cim zelis probat
Heidenheim, a vi?
U daleko smo…mi smo u Detmoldu 😁
Evo upravo nam javili da je novi stan odobren. :)
Ljubek-zubek 2.2.2014.
Misic-pisic 4.5.2016.
Ljubicica 12.10.2017.
Sortiraj odgovore
Najstariji