Joj ne ne nisam mislila da nam ga grad plaća nego u smislu imaju li sluzbu ili nešto tko pomaže da se stan nađe. Tipa za obitelji i slično. Jer naišli smo na dosta odbijanja radi djeteta. Njemci su čudni jednostavno puno njih ne želi dijete u stanu
Angelmom dobrodošla!
Ja sam vodila trudnoću u Njemačkoj i ovdje kod nas ako je sve uredu ide se na uzv samo tri puta, tek zadnji mjesec se ide jednom tjedno a zadnji tjedan svaka dva dana i ako produžiš naravno kao ja, prenijela 10 dana...
Onda sam dobro shvatila..nezz jel ima u Stuttgartu Hwg, Bwg i nezz koji jos..pa vidi kod njih i pitaj..
Cak u pocetku trudnoce mi je svaki put radio uzv,onda od 12 mj mozda 2x..al znaci jos malo pa ce mi svaki put opet radit uzv 🤗🤗
Ja sam ustvari 33+1 danas, ali kako oni racunaju to je 34. tjedan. Ja sam tako govorila pa me doktorica ispravila kad sam u b Kad sam ja rekla da sam 31. tt(bila sam 31+2), kaze ona vi ste 32.tt. malo me je bilo stid,ali dobro
uglavnom ti si mamice po tome 35.tt. Tvoje bebica je malo starija
Poslalo mi je prije nego sto sam tu recenicu napisala,jer sam je nadodavala....ugl kad sam u bolnici bila ispravili me
Hvala vam na dobrodoslici 😍 ovdje su mi samo 3,4 uzv placena, ali ja placam jos svaki ekstra. Prva trudnoca nije bajna bila pa onda za moje zivce to i nije neki preveliki iznos. Da koliko sam vas uspijela pohvatati vidila sam da nas je nekoliko u istim tjednima, kad vam je termin, meni je 06.06. Iako postoji velika mogucnost da cemo ranije jer sam se pocela otvarati, i trebala bi kao mirovati, sto sa saljenjem stvarno nije moguce bilo, sad jos 3 tjedna izdrzat i na konju smo 😁 da se nadovezem na temu gradskih stanova, kod mene ides u Wohnungsamt i tamo predajes papire, zadnje 3 platne Liste, ugovor, Konto Auszug, anmeldebescheinigung i meni su rekli da od gin trazim potvrdu, kao za poslodavca sta se dobije. Mi smo odustali od toga, nismo na kraju ni predali, vec ovako nekako uspijeli naci, sada napokon u svom miru.
Angelmom meni je termin 10.6,ali se i ja nadam da cu dosta prije....prije dva tjedna sam lezala 3 dana u bolnici zbog preranog skracivanja vrata maternice,pa bi se isto trebala cuvat....cuvam se jedino da ne dizem tesko ostalo normalno radim,po stanu itd. ..samo me je sad strah da na kraju ne prenesem preko termina ja sam skroz nestrpljiva,jedva cekam kad cu u deveti uc, i volila bi odmah da rodim
Pozz cure :)
Skocki znam kako ti je. Ja sam sad u 37tt i ne mogu docekat da rodim. Svaki dan si mislim kad ce. Jos mi je dr rekla da bi mogla prije rodit i ja se odmah uhvatila toga haha ako na kraju prenesem poludit cu od iscekivanja hehe
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Haha Pandice i ja sam sebi zamislila u prva 2-3 dana devetog mj da cu rodit...pa vidjet cemonadam se da ces nam se ti brzo javit sa lijepim iskustvom sa poroda....i isto se nadam da cu se ja,za vrijeme poroda, uspjet sjetit savjeta i molitava iz knjige Duhovni pristup porodu. Knjiga mi je odlicna.
Hej curke! Meni je termin bio 04.06.2016. i počeli lažni trudovi ali jako već u 33.tt i cerviks mi se skratio bio ali ono skroz 😂 Rekla mi ginekologica da ću roditi sigurno do kraja petog. Na kraju prenijela 10 dana i išla na inducirani. 14.06. rodila svog dečka 😊
Tako da ću vam reći, nemojte biti puno uzbuđene, samo ćetw napraviti da produžite hehe
Uglavnom, sretno svima!! 🤗🤗💛💛💚💚
Sortiraj odgovore
Najstariji