Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leptiric
    14. Travanj 2017. 23:19

MM2245

I mi smo trazili preko tih stranica ali stanodavac (Vermieter) je Vonovia.

MM2245 pozdrav...ja i muz smo rezervisali preko vonovie stan...tj to je stanodavac kako si i napisala...moguce da niste sami jer oni imaju pravo da izaberu od vise ponuda onu koja njima najvise odg i kome bi def. Izdali stan...mada me cudi da vam to nisu naglasili da niste jedini jer to se radi inace nama cak u jednom stanu bilo ponudjeno da se ja i muz i drugi par koji je isto tako bio zainteresovan sami dog ko ce da useli a ko odustati...

15. Travanj 2017. 05:53

Pozz nove trudnice :)
    Saby ne mozes sa eu zdravstvenom odrzavati trudnocu. To je samo za hitne slucajeve. To za trudnocu je cak i naglaseno da se ne moze na stranicama hzzo-a. 
    Napravi zdravstveno sto prije pa si mirna :)) 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

15. Travanj 2017. 11:37

Što ne pokriva EKZO?

Kako je ranije spomenuto, EKZO nije alternativa putnom osiguranju, te ne pokriva troškove planiranog liječenja (primjerice ukoliko ciljano odlazite u inozemstvo kako biste rodili).

Do poroda bi trebala rjesit zdravstveno.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• MM2245
    15. Travanj 2017. 16:02

Leptiric

MM2245

MM2245 pozdrav…ja i muz smo rezervisali preko vonovie stan…tj to je stanodavac kako si i napisala…moguce da niste sami jer oni imaju pravo da izaberu od vise ponuda onu koja njima najvise odg i kome bi def. Izdali stan…mada me cudi da vam to nisu naglasili da niste jedini jer to se radi inace nama cak u jednom stanu bilo ponudjeno da se ja i muz i drugi par koji je isto tako bio zainteresovan sami dog ko ce da useli a ko odustati…

Pozdrav Leptiric.

Nama su rekli tek kad je muz zvao. Sad cekamo. Jesu vama dali stan na kraju? 

Mi smo potpisali ugovor i poslali odmah sve sto treba.

Ljubek-zubek 2.2.2014.
    Misic-pisic 4.5.2016.
    Ljubicica 12.10.2017.

Gitta
    17. Travanj 2017. 12:07

Drage mame i one koje ce tek to postati! Prije svega želim svima sretan Uskrs, i nadam se da se lijepo provodite sa svojim obiteljima!
    Nova sam u vašoj grupi i tako mi je bilo drago kada sam vidila naziv grupe :D Mi smo u Njemačku doselili prije godinu i mjesec dana, dosla sam tu u osmom mjesecu trudnoce i tu sam i rodila svog sina, on sada vec ima 10 mjeseci, mali naš zvrk!
    Takodjer radimo na drugoj bebi :D
    Pozz svima!!! Baj d vej, ima li još neka mamica sa područja NRW, ja sam u okolici Ahausa.

• Skocki5
    17. Travanj 2017. 12:57

Cure sretan van Uskrs,sve najbolje vam zelim
    Gitta dobro dosla...ja sam u Bayernu :) nazalost nismo bas blizu

Gitta
    17. Travanj 2017. 14:26

da, nismo blizu, ali mi je ipak drago radi ove grupe, da si razmjenimo iskustva i u ovom bijelom svijetu!! 

• Skocki5
    17. Travanj 2017. 19:46

Da i meni je to drago. Ja se sam isto tek nedavno prikljucila,iako vec od lipnja prosle godine redovno visim na klokanici.Ima jos tema koje pratim, ali sam samo na ovoj aktivna s pisanjem. I zao mi je sto ovih cura sto su duze ti nema tako cesto. Meni su stvarno puno pomogle. Zlatne su. Puno im hvala 

Leptiric
    17. Travanj 2017. 21:11

MM2245

Leptiric

MM2245

MM2245 pozdrav…ja i muz smo rezervisali preko vonovie stan…tj to je stanodavac kako si i napisala…moguce da niste sami jer oni imaju pravo da izaberu od vise ponuda onu koja njima najvise odg i kome bi def. Izdali stan…mada me cudi da vam to nisu naglasili da niste jedini jer to se radi inace nama cak u jednom stanu bilo ponudjeno da se ja i muz i drugi par koji je isto tako bio zainteresovan sami dog ko ce da useli a ko odustati…

Pozdrav Leptiric.

Nama su rekli tek kad je muz zvao. Sad cekamo. Jesu vama dali stan na kraju?

Mi smo potpisali ugovor i poslali odmah sve sto treba.

Jesmo dobili smo stan dvije sedmice pred pocetak ugovora...i sve je ok zadovoljni smo...a u kojem mjestu ste vi? Pozdrav

• MM2245
    18. Travanj 2017. 08:48

Heidenheim, a vi?

Ljubek-zubek 2.2.2014.
    Misic-pisic 4.5.2016.
    Ljubicica 12.10.2017.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.