Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac
    14. Travanj 2017. 15:06

Knjiznicarka

Mala Koza, evo i ja trudna i u Njemackoj. Prva beba pa apsolutno nis ne znam :) Danas mi je tocno 20 tjedana. U kojem si ti tjednu?

Eej cure ja sam isto trudna 9 tj u njemackoj nemam jos nikakve papire tu pa me zanima dali mogu vodit trudnocu sa hr eu knizici

Ninche9
    14. Travanj 2017. 20:36

Procitaj na netu sta pise za sto se plava eu knjizica moze koristiti. Koliko sam ja upucena samo za hitne slucajeve. Pobrini se da se sto prije zdr.osiguras tu u Njemackoj.
    P.s. cestitke novim trudnicama

• Skocki5
    14. Travanj 2017. 20:39

Dobro dosle nove cure 
    Saby,mislim  da mozes sa  tom eu  zdravstvenom,ali ne znam je li vrijeme ograniceno ili ne...uglavnom javit ce ti se cure kojima je ta tema malo vise poznata. Vec je bila prica o slicnoj situaciji. Mozda da se vratis nekoliko stranica nazad i probas potrazit

• Skocki5
    14. Travanj 2017. 22:19

Evo tek sam vidjela da je Ninche vec komentirala to

Leptiric
    14. Travanj 2017. 23:19

MM2245

I mi smo trazili preko tih stranica ali stanodavac (Vermieter) je Vonovia.

MM2245 pozdrav...ja i muz smo rezervisali preko vonovie stan...tj to je stanodavac kako si i napisala...moguce da niste sami jer oni imaju pravo da izaberu od vise ponuda onu koja njima najvise odg i kome bi def. Izdali stan...mada me cudi da vam to nisu naglasili da niste jedini jer to se radi inace nama cak u jednom stanu bilo ponudjeno da se ja i muz i drugi par koji je isto tako bio zainteresovan sami dog ko ce da useli a ko odustati...

15. Travanj 2017. 05:53

Pozz nove trudnice :)
    Saby ne mozes sa eu zdravstvenom odrzavati trudnocu. To je samo za hitne slucajeve. To za trudnocu je cak i naglaseno da se ne moze na stranicama hzzo-a. 
    Napravi zdravstveno sto prije pa si mirna :)) 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

15. Travanj 2017. 11:37

Što ne pokriva EKZO?

Kako je ranije spomenuto, EKZO nije alternativa putnom osiguranju, te ne pokriva troškove planiranog liječenja (primjerice ukoliko ciljano odlazite u inozemstvo kako biste rodili).

Do poroda bi trebala rjesit zdravstveno.

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• MM2245
    15. Travanj 2017. 16:02

Leptiric

MM2245

I mi smo trazili preko tih stranica ali stanodavac (Vermieter) je Vonovia.

MM2245 pozdrav…ja i muz smo rezervisali preko vonovie stan…tj to je stanodavac kako si i napisala…moguce da niste sami jer oni imaju pravo da izaberu od vise ponuda onu koja njima najvise odg i kome bi def. Izdali stan…mada me cudi da vam to nisu naglasili da niste jedini jer to se radi inace nama cak u jednom stanu bilo ponudjeno da se ja i muz i drugi par koji je isto tako bio zainteresovan sami dog ko ce da useli a ko odustati…

Pozdrav Leptiric.

Nama su rekli tek kad je muz zvao. Sad cekamo. Jesu vama dali stan na kraju? 

Mi smo potpisali ugovor i poslali odmah sve sto treba.

Ljubek-zubek 2.2.2014.
    Misic-pisic 4.5.2016.
    Ljubicica 12.10.2017.

Gitta
    17. Travanj 2017. 12:07

Drage mame i one koje ce tek to postati! Prije svega želim svima sretan Uskrs, i nadam se da se lijepo provodite sa svojim obiteljima!
    Nova sam u vašoj grupi i tako mi je bilo drago kada sam vidila naziv grupe :D Mi smo u Njemačku doselili prije godinu i mjesec dana, dosla sam tu u osmom mjesecu trudnoce i tu sam i rodila svog sina, on sada vec ima 10 mjeseci, mali naš zvrk!
    Takodjer radimo na drugoj bebi :D
    Pozz svima!!! Baj d vej, ima li još neka mamica sa područja NRW, ja sam u okolici Ahausa.

• Skocki5
    17. Travanj 2017. 12:57

Cure sretan van Uskrs,sve najbolje vam zelim
    Gitta dobro dosla...ja sam u Bayernu :) nazalost nismo bas blizu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani