I mi smo trazili preko tih stranica ali stanodavac (Vermieter) je Vonovia.
MM2245 pozdrav...ja i muz smo rezervisali preko vonovie stan...tj to je stanodavac kako si i napisala...moguce da niste sami jer oni imaju pravo da izaberu od vise ponuda onu koja njima najvise odg i kome bi def. Izdali stan...mada me cudi da vam to nisu naglasili da niste jedini jer to se radi inace nama cak u jednom stanu bilo ponudjeno da se ja i muz i drugi par koji je isto tako bio zainteresovan sami dog ko ce da useli a ko odustati...
Pozz nove trudnice :)
Saby ne mozes sa eu zdravstvenom odrzavati trudnocu. To je samo za hitne slucajeve. To za trudnocu je cak i naglaseno da se ne moze na stranicama hzzo-a.
Napravi zdravstveno sto prije pa si mirna :))
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Što ne pokriva EKZO?
Kako je ranije spomenuto, EKZO nije alternativa putnom osiguranju, te ne pokriva troškove planiranog liječenja (primjerice ukoliko ciljano odlazite u inozemstvo kako biste rodili).
Do poroda bi trebala rjesit zdravstveno.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
MM2245 pozdrav…ja i muz smo rezervisali preko vonovie stan…tj to je stanodavac kako si i napisala…moguce da niste sami jer oni imaju pravo da izaberu od vise ponuda onu koja njima najvise odg i kome bi def. Izdali stan…mada me cudi da vam to nisu naglasili da niste jedini jer to se radi inace nama cak u jednom stanu bilo ponudjeno da se ja i muz i drugi par koji je isto tako bio zainteresovan sami dog ko ce da useli a ko odustati…
Pozdrav Leptiric.
Nama su rekli tek kad je muz zvao. Sad cekamo. Jesu vama dali stan na kraju?
Mi smo potpisali ugovor i poslali odmah sve sto treba.
Ljubek-zubek 2.2.2014.
Misic-pisic 4.5.2016.
Ljubicica 12.10.2017.
Drage mame i one koje ce tek to postati! Prije svega želim svima sretan Uskrs, i nadam se da se lijepo provodite sa svojim obiteljima!
Nova sam u vašoj grupi i tako mi je bilo drago kada sam vidila naziv grupe :D Mi smo u Njemačku doselili prije godinu i mjesec dana, dosla sam tu u osmom mjesecu trudnoce i tu sam i rodila svog sina, on sada vec ima 10 mjeseci, mali naš zvrk!
Takodjer radimo na drugoj bebi :D
Pozz svima!!! Baj d vej, ima li još neka mamica sa područja NRW, ja sam u okolici Ahausa.
Cure sretan van Uskrs,sve najbolje vam zelim
Gitta dobro dosla...ja sam u Bayernu :) nazalost nismo bas blizu
da, nismo blizu, ali mi je ipak drago radi ove grupe, da si razmjenimo iskustva i u ovom bijelom svijetu!!
Da i meni je to drago. Ja se sam isto tek nedavno prikljucila,iako vec od lipnja prosle godine redovno visim na klokanici.Ima jos tema koje pratim, ali sam samo na ovoj aktivna s pisanjem. I zao mi je sto ovih cura sto su duze ti nema tako cesto. Meni su stvarno puno pomogle. Zlatne su. Puno im hvala
MM2245 pozdrav…ja i muz smo rezervisali preko vonovie stan…tj to je stanodavac kako si i napisala…moguce da niste sami jer oni imaju pravo da izaberu od vise ponuda onu koja njima najvise odg i kome bi def. Izdali stan…mada me cudi da vam to nisu naglasili da niste jedini jer to se radi inace nama cak u jednom stanu bilo ponudjeno da se ja i muz i drugi par koji je isto tako bio zainteresovan sami dog ko ce da useli a ko odustati…
Pozdrav Leptiric.
Nama su rekli tek kad je muz zvao. Sad cekamo. Jesu vama dali stan na kraju?
Mi smo potpisali ugovor i poslali odmah sve sto treba.
Jesmo dobili smo stan dvije sedmice pred pocetak ugovora...i sve je ok zadovoljni smo...a u kojem mjestu ste vi? Pozdrav
Heidenheim, a vi?
Ljubek-zubek 2.2.2014.
Misic-pisic 4.5.2016.
Ljubicica 12.10.2017.
Sortiraj odgovore
Najstariji