Pozdrav zenice!!
Mislila sam da cu cesce bit na forumu kad budem doma,a sad kad sam doma uvijek sam u nekom pokretu ili odmaram jer me glavobolje rasturaju pa mi nije do nicega..i da nama su u bolnici isto rekli da ponesem samo svoju higijenu (sampon,pasta za zube..) naravno i spavacice,a da pelene i uloske imaju,al za svaki slucaj ponijeti cu i svoje..
Skocki nadam se je sve okej!
Bog cure,
Mamica,da uredu je,Bogu hvala. Jucer popodne sam izasla iz bolnice. Imam jos 2 dana pit antibiotik,ali se moram kuci pazit. Zabranjeno mi je puno hodati,sjediti,raditi itd...ako ne bude promjena do utorka,u utorak moram kod moje doktorice na kontrolu....kolike su vase bebe? Ja sam danas 31+5 a jucer kad sam bila na pregledu prije nego su me pustili bila je 1800g:)
Dobra vecer dame. Kako ste?
Jel ima tko od vas stan preko agencije Vonovia?
Naime, ja i muz smo jedan rezervirali preko njih al saznali smo da nismo jedini kojima je poslan ugovor.
Kako to sad ide?
Ljubek-zubek 2.2.2014.
Misic-pisic 4.5.2016.
Ljubicica 12.10.2017.
Hey MM,mi nemamo stan preko te agencije....da ti iskrena budem prvi put i cujem. Stan smo trazili preko immowelta i immobillienscout24. Ne sjecam se te agencije.
I mi smo trazili preko tih stranica ali stanodavac (Vermieter) je Vonovia.
Ljubek-zubek 2.2.2014.
Misic-pisic 4.5.2016.
Ljubicica 12.10.2017.
Pozdrav mame😊 evo da vam se i ja pridruzim iz Mun.🤗inace prva mi je trudnoca i sada smo u 14tt
Mala Koza, evo i ja trudna i u Njemackoj. Prva beba pa apsolutno nis ne znam :) Danas mi je tocno 20 tjedana. U kojem si ti tjednu?
Eej cure ja sam isto trudna 9 tj u njemackoj nemam jos nikakve papire tu pa me zanima dali mogu vodit trudnocu sa hr eu knizici
Procitaj na netu sta pise za sto se plava eu knjizica moze koristiti. Koliko sam ja upucena samo za hitne slucajeve. Pobrini se da se sto prije zdr.osiguras tu u Njemackoj.
P.s. cestitke novim trudnicama
Dobro dosle nove cure
Saby,mislim da mozes sa tom eu zdravstvenom,ali ne znam je li vrijeme ograniceno ili ne...uglavnom javit ce ti se cure kojima je ta tema malo vise poznata. Vec je bila prica o slicnoj situaciji. Mozda da se vratis nekoliko stranica nazad i probas potrazit
Sortiraj odgovore
Najstariji