Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Skocki5
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:06

I opet ode prije por 
    https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00E5A88MS/ref=pd_aw_sim_121_1?ie=UTF8&psc=1&refRID=XEGZZ1Q4Y8Q7QMHKH0WB
    I pokusat cu sliku iza wc
    Pandice mislim da je jednokratni isti kao sto si ti slikala

• Pero
    12. Travanj 2017. 11:01

Da da meni je došlo rješenje neki dan. Umanjuje se nažalost. A i iskreno nadala sam se dobiti više al dobro što je tu je

• Pero
    12. Travanj 2017. 11:05

Da ima sve u bolnici i uložaka i pelena i svega za bebu tako da se ne trebate brinuti za to. Ja nisam ni babicu imala i svo vrijeme bila sama jer muž radi i hvala bogu sve uspješno odradeno moja bebica raste srce moje

mishevi2012
    12. Travanj 2017. 22:41

Pandica1510

Mishevi sta ti je sve trebalo za putovnicu?

Rodni list, domovnica, meldebescheidigung za bebu i 2 slikice od bebe; putovnica muza i mene i 58 €...

Pero ako se smije znat cca koliko si imala netto prije i koliko ti je ispalo? Muz i ja smo uzeli po pola Elterngeld plus jer smo racunali da produzimo do 01.08.2018 zbog jaslica druge godine tako da ja idem radit 22,5 sati a on ce ostat na 20 sati..meni je cijeli Elterngeld kad sam sama racunala na internetu ispadao oko 1000 za 10 mjeseci ... al posto smo uzeli ovako bit ce oko 500-600 ukupno mislim..znat cu rec..
    Da li ti se to oduzelo od ukupnog iznosa pa si dobila neke zaostatke ili pocinjes dobivat normalno tek sad? 

❤ Jan ❤ Noah ❤

Mamicaaa
    13. Travanj 2017. 12:56

Pozdrav zenice!!
    Mislila sam da cu cesce bit na forumu kad budem doma,a sad kad sam doma uvijek sam u nekom pokretu ili odmaram jer me glavobolje rasturaju pa mi nije do nicega..i da nama su u bolnici isto rekli da ponesem samo svoju higijenu (sampon,pasta za zube..) naravno i spavacice,a da pelene i uloske imaju,al za svaki slucaj ponijeti cu i svoje..
    Skocki nadam se je sve okej! 

• Skocki5
    13. Travanj 2017. 17:40

Bog cure,
    Mamica,da uredu je,Bogu hvala. Jucer popodne sam izasla iz bolnice. Imam jos 2 dana pit antibiotik,ali se moram kuci pazit. Zabranjeno mi je puno hodati,sjediti,raditi itd...ako ne bude promjena do utorka,u utorak moram kod moje doktorice na kontrolu....kolike su vase bebe? Ja sam danas 31+5 a jucer kad sam bila na pregledu prije nego su me pustili bila je 1800g:)

• MM2245
    13. Travanj 2017. 20:05

Dobra vecer dame. Kako ste?

Jel ima tko od vas stan preko agencije Vonovia?

Naime, ja i muz smo jedan rezervirali preko njih al saznali smo da nismo jedini kojima je poslan ugovor.

Kako to sad ide?

Ljubek-zubek 2.2.2014.
    Misic-pisic 4.5.2016.
    Ljubicica 12.10.2017.

• Skocki5
    13. Travanj 2017. 21:46

Hey MM,mi nemamo stan preko te agencije....da ti iskrena budem prvi put i cujem. Stan smo trazili preko immowelta i immobillienscout24.  Ne sjecam se te agencije. 

• MM2245
    13. Travanj 2017. 22:22

I mi smo trazili preko tih stranica ali stanodavac (Vermieter) je Vonovia.

Ljubek-zubek 2.2.2014.
    Misic-pisic 4.5.2016.
    Ljubicica 12.10.2017.

simi3012
    14. Travanj 2017. 09:16

Pozdrav mame😊 evo da vam se i ja pridruzim iz Mun.🤗inace prva mi je trudnoca i sada smo u 14tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani