Curke ja bih imala jos jedno pitanje za vas, muz i ja planiramo da putujemo sl. Sedmice za Hrvatsku i Bosnu, treba nam jedno 14 sati voznje, ja cu tad biti u 9 nedjelji trudnoce, bila sam na kontroli sve je ok, ali sad citam na netu da se ne preporucuje duze putovanje kao moze izazvati pobacaj ili krvarenje…mada auto je udobno i ja i muz sami idemo pa mogu i leci…opet sad ne znam sta da mislim…mozda imate savjet ili iskustvo ako ste vi putovale… hvala unaprijedLeptiricuja ti to ne bih preporucila… ja sam putovala u Hrvatsku 10h u 7tj i vracala se u 8tj trudnoce, da bih u 9tj pocela krvariti i nakon 2 dana sam pobacila. Ne znam jel to uzrokovano time ali znam da me put jako jako umorio u oba smjera tako da vise nema sanse u trudnoci tako dugo se voziti nego samo avionom.
MM2245 cestitam na djevojcici!!! I ja bih tako htjela curicu ❤ u kojem tjednu trudnoce si saznala spol? Ja cu iduci tj 14tj tocno na dan kad imam pregled i ne znam jel moguce vec vidjeti jel curica ili deckic? Mojoj sestri su vec s 11tj rekli da je deckic, a u 15tj potvrdili
Hvala na cestitkama. :)
Tocno 14+0, tj. danas. Bila sam na 3d/4d ali spol se bas vidio na 2d. Pola sata je trajalo, bas smo detaljno napravili. Mislim da bi i ti mogla saznati samo da se malo doktor potrudi jer nekima se ne da prije 20.tj.
Ljubek-zubek 2.2.2014.
Misic-pisic 4.5.2016.
Ljubicica 12.10.2017.
Ja sam putovala za Hrvatsku ali samo avionom i nikakav problem po meni čak najbolja opcija za putovati
Cure vi koje ste vec u zadnjem tromjesecju,je li imate bolove u kriznom dijelu ledja i u donjem dijelu stomaka? Ja inace cesto pomalo osjetim, ali od jutra stalno,bez prestanka, imam neku neugodan osjecaj pritiska a povremeno i bol
2410 hej zenska pa jesi ziva ti? Vec smo mislili da si nas zaboravila 😜😜 kak si? Jesu prestale mucnine? Kak je Nelica? Kako napreduje hodanje? 😊😊
Uhh da bome brojim jos malo,kaze doktor jos 7 tjedana,a ja si mislim kad prije 😂😂 vrijeme do sad mi je proletilo...
Mm2245 cestitam na curki 😊😊bas nam curica fali, msm da su do sad sve deckici😆
Ja sam negdje u 4mj putovala i autom i autobusom..autom mi je jos bilo okej jer smo stajali svako malo..
Skocki mene zna bolit donji dio leda,al to je normalno..a donji dio trbuha me neki dan malo zabolio kao pred m osjecaj,samo malo manje bolan...neznam koliko sam ti pomigla sa svojim odgovorom hhh
Mm cestitam, idealna kombinacija hehe
2410 pa di si ti nama vec smo se zapitale stvarno :D
Bome brojimo sitno. Ja evo 35tt guram.
Skocki meni je bol u ledima svakodnevna. Bilo da sjedim malo duze, hodam ili radim po stanu ovak sitne kucne poslove. A grcevi sam znala prije imat sad ne toliko. Isto tako kao pred M.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Hvala curenekako je lakse kad cujem da je normalno,a i ja sam primjetila da je najgore sjedim....Mene je bilo malo strah jer je zadnji put ctg pokazao trudove,pa sad pijem dodatno magnezij kapsule,a u cetvrtak je pregled pa cemo vidjet sta ce rec...Ali cim sam se odmorila malo bilo je lakse
Ooho 2410 nam se vratila. Kako si? Kako je s mucninama? Vidim kako vrijeme leti ti si vec 12+ tjedana.
Onda samo uspori kad osjetis nesigurnost. Ili sjedni ako mozes bar nakratko.
Moj mali je imao sad neki dan s 29+5 1.572kg. Raste mamina ljubav
2410 oh jos malo ces morati trcati za princezicom 😊 joj bas je proletilo,a jos kazu da vrijeme brze ide kad beba dode 😊 za sad jos nisam napeta i u strahu pa se nadam da ce tako i ostati heh..meni nije mjerio bebu neki dan pa neznam koliki je bebac sad 😕 a malkice je teze,pa sve kucanske poslove obavljam u rata,al ajde sad sam doma pa stignem sve polako haha..
2410 meni je zafnji put mjerila bebu al mi nije rekla. Uvijek ju moram podsjetit al eto taj put i ja zaboravila pa mi je tak bilo zao kasnije. Al sutra idem na pregled pa cemo saznati :) postalo mi je teze. Nista vise od mojih setnji, odem do trgovine i nazad polako i vec na putu do tamo nemam zraka pa stajem.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Sortiraj odgovore
Najstariji