Ne, ne. Do poroda babicu vec naveliko moras imat jer ona (barem je tako u mom slucaju bilo) mora doc kod tebe na upoznavanje doma popricat s vama, vidjet kakvi ste vi, uzet tvoje podatke sa zdravstvene da moze ispostavit racun tvom zdravstvenom i onda ti drugi put doc da ti potpises da pristajes na tu naplatu da ona njima podnese itd. Babicu trazis tako da u google upises okrug u kojem zivis i pored hebamme (u prijevodu babica). Ja recimo zivim u pokrajini Baden W a okrug mi je Rems Murr i samo sam upisala u google rems murr hebamme i onda ti izbaci sluzbeni popis svih babica u tvom okrugu sa brojevima tel i onda redom zoves :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Joj puno hvala uopće nisam imala pojma kako to funkcionira tu.
A za ginekologa mogu riješit i tek kad se preselim ili se i to mora nešto prije?
Ma nista :)
Ne mozes prije jer moras imat zdravstveno da bi te gin upisao kod sebe kao pacijenta, a da bi imala zdravstveno prvo se moras prijavit na adresu u njemackoj.
Jel tebi muz vec radi i zivi ovdje ili?
Caooo mamice i buduce mamice, danas sam bila na prvoj kontroli sve je uredu sa malom bebicom, imam zakazan opet termin za dvije sedmice, ono sto sam htjela da pitam da li ste puno pazile ili uopste u trudnoci sta jedete recimo od voca i povrca i da li je to prskano i sadrzi pesticide, u povratku sam kupila jagode jer su me bas privukle a sad me strah da ih jedrm jer kontam mozda to moze lose uticati na bebu jer nisu bio proizvod i domace...sta vi mislite mozda pretjerujem ili da se opustim i ne mislim puno i ne analiziram... 🤔🤔
Leptiric ne trebas toliko paziti..ja sam u zadnjih 2mjeseca pojela valjda 20kg jagoda 😂😂 i do sad sam jela ono sto mi se jede i koliko mi se jede 😊
Leptiric bas mi je drago da je sve uredu :)
Iskreno sto se tice prehrane i ne pazim bas. Jedem sta god mi se jede, ak mi se jede cijela cokoladu ja ju pojedem haha
Kad smo kod jagoda ja sam upravo pojela cijelu zdjelicu isto danas kupila haha samo ih dobro operi.
Cure hvala vam...i ja sam pojela zdjelu jagoda sad jer to je valjda jedino ovih dana za cime sam imala zelju da to spucam hahahh... sad sam super 😂
I ja isto jedem sta i koliko mi se jede,ne biram ....nego cure zaboravila sam napisat sta je jucer zanimljivo na tecaju bilo. Imali smo dvije teniske loptice. Legli na ledja i loptice stavili u dno ledja malo iznad trtice. Potrebno je da su odmaknute malo jedna od druge , potom smo trenirali disanje. Duboko na nos udah i dugi izdah kroz usta...ja inace imam bolove u tom dijelu ledja u zadnje vrijeme,pa me i jucer dosta bolilo, ali sa pravilnim disanjem stvarno bude podnosljivije...
Sortiraj odgovore
Najstariji