Dobro jutro curke.
Pandice gdje tocno stoji ta kremica u dmu?
I molim te posalji mi onu knjigu na mail, napisala sam ga tamo u grupi od knjige.
Ja cu za prvu uzeti pampers pelene mali paket a dalje cu vidjet kako cemo, ako nece biti alerican isprobat cu vise marki i prikloniti se jednoj 😊
Pozdrav drage moje! Kako ste?
Ninche hvala na odgovoru za herpes 😊 moram presrat citat to sto po internetu pise jer se sva isprepadam onda hah..
Meni se te blaznice super cine pa cu probat prvo s tim..e sad za pelene jos neznam koje cu jer dosta njih se zali na pampersice bar u Hrv mozda su tu bolje i kvalitetnije..a kazu da su super neke müllerove..
I da slazem se za w.app grupu bilo bi lakse i jednostavnije 😊
Koja knjiga je u pitanju??jel ona za bezbolan porodaj?
Anabanana zar vec sa par dana beba mora do pedijatra?? Msm sta nije da u pocetku ne ide kod pedijatra dok babica dolazi doma??
Zapravo to je u bolnici, malo sam se zbunila prije nego se ide kuci. Baca je u zrak reflekse, srce gleda i pupak
Ninche u dva dma ju nisam nasla, a u trecem je stajalo tamo gdje stoje one tablete tipa vitamini, omega itd...
Ja sam isto kupila mali paket pampers pelena, onaj od 22kom. U hr su lose da, moji necaci su oboje imali osip ali ovdje su mi svi preporucili u pocetku.
Mamica to je ona krscanska knjiha Duhovni pristup porodu. Ja sam vec na 50str prekrasna je i ima puno predivnih citata iz Biblije. Bas daje snagu i pouzdanje.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Cure ne znam jeste li vidjele, od 30.3. Je u NKD akcija nekih djecjih stvari.
Pandice ja danas nisam nasla kremicu pogledat cu drugi put ili kupiti u Hrvatskoj. Nisam ti tamo komentirala al bas si fit trudnica 😊
Anabanana baca bebu u zrak?? 😮
Pandice jel ima ta knjiga na netu?
A ja se jos oko pelena premisljam koje bi pa se mozda i odlucim za pampersice 😂
Ninche pa obje ste fit trudnice 😊
Sad se pokusavam sjetit jesam igdje vidjela NKD ducan 🤔
Pozdrav cure,
citam vas vec odavno,ali se do sad nisam registrirala.
Ja sam jos jedna trudnica u Njemackoj. Zivim u jednom manjem gradu u blizini Nürnberga. Termin je 10.6.,sto znaci da sam sad u 31. tjednu. Ocekujemo jednu curu,vidjela sam na ljetnim da su inace u manjini,polako sam pocela sa pripremama ali nije to jos ni blizu kraja
Pozdrav svima, da li ima neka trudnica da zivi u Detmoldu ili bliza okolina? Citam vase porukice i puno mi pomazu, zivim u Njemackoj par mjeseci i skoro smo saznali da cemo dobiti bebicu, puno bi mi pomoglo kad bih barem nekog upoznala ovdje😚😚😚
Ninche ja imam NKD ali neki mali, gledala sam jedmom cijene i bas mi je skupo :/
Mamica meni je isto odmah to upalo u oko, baca bebu :O
Skocki i leptiric dobro nam dosle :)
Mi smo danas isli na info vecer i ostala sam razocarana. Ocekivala sam puno vise npr da ce nam objasnit proceduru poroda, sto nas ceka, kakva je njihova praksa tj kako izgledaju ti dani u bolnici itd kad ono trajalo nekih pol sata oni nam predstavili osoblje u par slika pokazali kako izgleda porod i kako prepoznat kad krenut u bolnicu.. cak ni radaonu nismo vidjeli jer je neka zena radala.. na kraju opet nist ne znam, odlucila sam zvat babicu pa nju sve pitat..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ej Pandic,
U NKD ima 3 one sarene pelene za 6€, malo veci poplun i jastuk za 13€.. i tako svasta nesto sam vidjela u katalogu.
Nemoj se bojati kad i kako, svi mi kazu da zena to naprosto osjeti kad krene. Ja cu ici u bolnicu kad vidim da mi kontrakcije budu u pravilnim razmacima ili ako mi potece plodova voda. Torba mi je spremna i ceka u ormaru. Moram stavit unutra kakvu cokoladicu i bocu vode. Ako cu bit u stanju rado bih se kratko otusirala ili barem dolje malo osvjezila prihe polaska. Kad dodem u bolnicu moram se javiti u radanu, oni ce me primiti i napravit pregled, prikljuciti me na ctg i uciniti kratki uzv, bez mjerenja. Ako je to to ostajem kod njih, onda cu se preskinut ili skinut da mi bude ugodno, da budem samo u majici.. Mozda cu morati dobiti klizmu - to nam nisu rekli ali tu te koliko znam ne briju kao u Hrvatskoj ( hvala Bogu), a ako se nisam otvorila dovoljno salju me malo van setati i na zrak ako cu bit u stanju da vide kako sam i kako je s trudovima i otvaranjem... Ponudili su nam i kupke i koje kakve metode relaksacije. Ne zele nista forsirati, nikakav drip...
Kod prvorotki porod od samog pocetka traje jako dugo tako da mislim da se ne moramo zuriti.
Ja se samo bojim da ce to krenuti kad ce muz biti na poslu pa kad ga ja dozovem i kad on stigne kuci... toga me jedino strah.
Inace imamo mali problem u stanu. Fali sam jos jedna komoda za djecje stvari. 😶
Sortiraj odgovore
Najstariji