A mi smo bili u bolnici 7-8 dana pa smo isli tek nakon mjesec dana prvi put
Dobro jutro curke.
Pandice gdje tocno stoji ta kremica u dmu?
I molim te posalji mi onu knjigu na mail, napisala sam ga tamo u grupi od knjige.
Ja cu za prvu uzeti pampers pelene mali paket a dalje cu vidjet kako cemo, ako nece biti alerican isprobat cu vise marki i prikloniti se jednoj 😊

Pozdrav drage moje! Kako ste?
Ninche hvala na odgovoru za herpes 😊 moram presrat citat to sto po internetu pise jer se sva isprepadam onda hah..
Meni se te blaznice super cine pa cu probat prvo s tim..e sad za pelene jos neznam koje cu jer dosta njih se zali na pampersice bar u Hrv mozda su tu bolje i kvalitetnije..a kazu da su super neke müllerove..
I da slazem se za w.app grupu bilo bi lakse i jednostavnije 😊
Koja knjiga je u pitanju??jel ona za bezbolan porodaj?
Anabanana zar vec sa par dana beba mora do pedijatra?? Msm sta nije da u pocetku ne ide kod pedijatra dok babica dolazi doma??
Zapravo to je u bolnici, malo sam se zbunila prije nego se ide kuci. Baca je u zrak reflekse, srce gleda i pupak
Ninche u dva dma ju nisam nasla, a u trecem je stajalo tamo gdje stoje one tablete tipa vitamini, omega itd...
Ja sam isto kupila mali paket pampers pelena, onaj od 22kom. U hr su lose da, moji necaci su oboje imali osip ali ovdje su mi svi preporucili u pocetku.
Mamica to je ona krscanska knjiha Duhovni pristup porodu. Ja sam vec na 50str prekrasna je i ima puno predivnih citata iz Biblije. Bas daje snagu i pouzdanje.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Cure ne znam jeste li vidjele, od 30.3. Je u NKD akcija nekih djecjih stvari.
Pandice ja danas nisam nasla kremicu pogledat cu drugi put ili kupiti u Hrvatskoj. Nisam ti tamo komentirala al bas si fit trudnica 😊

Anabanana baca bebu u zrak?? 😮
Pandice jel ima ta knjiga na netu?
A ja se jos oko pelena premisljam koje bi pa se mozda i odlucim za pampersice 😂
Ninche pa obje ste fit trudnice 😊
Sad se pokusavam sjetit jesam igdje vidjela NKD ducan 🤔
Pozdrav cure,
citam vas vec odavno,ali se do sad nisam registrirala.
Ja sam jos jedna trudnica u Njemackoj. Zivim u jednom manjem gradu u blizini Nürnberga. Termin je 10.6.,sto znaci da sam sad u 31. tjednu. Ocekujemo jednu curu,vidjela sam na ljetnim da su inace u manjini,polako sam pocela sa pripremama ali nije to jos ni blizu kraja
Pozdrav svima, da li ima neka trudnica da zivi u Detmoldu ili bliza okolina? Citam vase porukice i puno mi pomazu, zivim u Njemackoj par mjeseci i skoro smo saznali da cemo dobiti bebicu, puno bi mi pomoglo kad bih barem nekog upoznala ovdje😚😚😚
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji