Mene zanima, posto imamo HR osobne i ostalo jel imamo pravo na one novce od Hrvatske, Grada Zagreba i to?
Jer po dokumentima koje traze imamo, gdje god dijete bilo rodjeno.
Ljubek-zubek 2.2.2014.
Misic-pisic 4.5.2016.
Ljubicica 12.10.2017.
Mishevi e bas si nam super ovo napisala :)
Zanima me samo ili nisam shvatila, dal muz i ja moramo imat svoje rodne listove prevedene na njemacki ili im uopce ne trebaju?
Ne treba prevedeni na njemacki nego internacionalni..mi smo to sve izvadili jos u Hrvatskoj prije nego smo krenuli..internacionalni vjencani list i nase internacionalne rodne listove..u bolnici za nas grad traze to..i onda me u gradu jos pitala kopije nasih putovnica..
❤ Jan ❤ Noah ❤
2410 ja poslala punomoc napisanu na obicnom papiru samo s nasim potpisima i funkcionira :)..u Ambasadi u Hamburgu su rekli da se ceka tamo ako predam do 3 mjeseca i sve skupa izadje 70 €..ovako sam platila 40 kn oba dva dokumenta i postarinu..a gotovo u tjedan dana
❤ Jan ❤ Noah ❤
Ninche a jel imas link od gaza? Ovako na slici mi se cine super,a i povoljne su msm 10kom 15€,a u kiku su 2kom 4€ i nekak mi se cine prozirne..
Mishevi bas super sto si nam to sve rekla pa da se znamo pripremit..na obican papir si napisala punomoc bez ikakvih ovjera i bla bla sta vec treba i kak vec ide?
Lily dobrodosla!! 😊
2410 kako si? Kako je curka?
Pandice kako je proslo krecenje stana?
Jutro cure :)
I ja bi isto link od gaza :D
Mamica nismo krecili jer hvala Bogu na vrijeme su nas mame upozorile da je u subotu bio svetac, ne znam kako sam mogla to zaboravit al bitno da nismo poceli krecit :D
Okrecit cemo drugi vikend, danas idem obavit ostatak kupovine pa da rijesim makar tu torbu za bolnicu.
Kako ste vi ostale? :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Pozdrav svima. Mi smo dobro, lijepo vrijeme me jaki veseli.
Kaf su gaze stiglr bilr su grube i prozirne i bila sam bas skepticna, a onda sam ih oprala na 95" i sad su to one gaze kakve pamtim da su imale nase mame. Za sad sam uzela 1 paket, vidjet cemo dalje. Samo ih treba opeglati.
Evo link za gaze https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01DI51BHY/ref=oh_aui_i_d_rec_o0_img?ie=UTF8&psc=1
A kupila sam i jednu malu lampicu sto se moze prikvacit za kinderbet da ne palim veliko svjetlo kad ustajem nocu, ima dvije jacine svjetlosti
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00OW5F5RM/ref=oh_aui_i_d_rec_o1_img?ie=UTF8&psc=1
Rucnik (5€) i male rucnike za kupanac sam uzela u kiku.

2410, ti imas curicu i puno si sama s njom (tako cu i ja), ti mi mozes reci iz prve ruke.. jesu li ti strahovi normalni ili me puca neko trudnicko ludilo?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji