Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MM2245
    26. Ožujak 2017. 12:12

Mene zanima, posto imamo HR osobne i ostalo jel imamo pravo na one novce od Hrvatske, Grada Zagreba i to?
    Jer po dokumentima koje traze imamo, gdje god dijete bilo rodjeno.

Ljubek-zubek 2.2.2014.
    Misic-pisic 4.5.2016.
    Ljubicica 12.10.2017.

• Lily82
    [OBRISANO] 11. Travanj 2017. 17:14
    mishevi2012
    26. Ožujak 2017. 18:29

Pandica1510

Mishevi e bas si nam super ovo napisala :)
    Zanima me samo ili nisam shvatila, dal muz i ja moramo imat svoje rodne listove prevedene na njemacki ili im uopce ne trebaju?

Ne treba prevedeni na njemacki nego internacionalni..mi smo to sve izvadili jos u Hrvatskoj prije nego smo krenuli..internacionalni vjencani list i nase internacionalne rodne listove..u bolnici za nas grad traze to..i onda me u gradu jos pitala kopije nasih putovnica..

❤ Jan ❤ Noah ❤

mishevi2012
    26. Ožujak 2017. 18:30

Lily wellcome 😁

❤ Jan ❤ Noah ❤

• Lily82
    26. Ožujak 2017. 18:57

Hvala 🖐

mishevi2012
    27. Ožujak 2017. 03:57

2410 ja poslala punomoc napisanu na obicnom papiru samo s nasim potpisima i funkcionira :)..u Ambasadi u Hamburgu su rekli da se ceka tamo ako predam do 3 mjeseca i sve skupa izadje 70 €..ovako sam platila 40 kn oba dva dokumenta i postarinu..a gotovo u tjedan dana

❤ Jan ❤ Noah ❤

• Lily82
    [OBRISANO] 11. Travanj 2017. 17:14
    Mamicaaa
    27. Ožujak 2017. 10:48

Ninche a jel imas link od gaza? Ovako na slici mi se cine super,a i povoljne su msm 10kom 15€,a u kiku su 2kom 4€ i nekak mi se cine prozirne..

Mishevi bas super sto si nam to sve rekla pa da se znamo pripremit..na obican papir si napisala punomoc bez ikakvih ovjera i bla bla sta vec treba i kak vec ide? 

Lily dobrodosla!! 😊

2410 kako si? Kako je curka? 

Pandice kako je proslo krecenje stana?

27. Ožujak 2017. 11:44

Jutro cure :)
    I ja bi isto link od gaza :D 
    Mamica nismo krecili jer hvala Bogu na vrijeme su nas mame upozorile da je u subotu bio svetac, ne znam kako sam mogla to zaboravit al bitno da nismo poceli krecit :D 
    Okrecit cemo drugi vikend, danas idem obavit ostatak kupovine pa da rijesim makar tu torbu za bolnicu. 
    Kako ste vi ostale? :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Ninche9
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:07

Pozdrav svima. Mi smo dobro, lijepo vrijeme me jaki veseli.
    Kaf su gaze stiglr bilr su grube i prozirne i bila sam bas skepticna, a onda sam ih oprala na 95" i sad su to one gaze kakve pamtim da su imale nase mame. Za sad sam uzela 1 paket, vidjet cemo dalje. Samo ih treba opeglati.
    Evo link za gaze https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01DI51BHY/ref=oh_aui_i_d_rec_o0_img?ie=UTF8&psc=1
    A kupila sam i jednu malu lampicu sto se moze prikvacit za kinderbet da ne palim veliko svjetlo kad ustajem nocu, ima dvije jacine svjetlosti
    https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00OW5F5RM/ref=oh_aui_i_d_rec_o1_img?ie=UTF8&psc=1
    Rucnik (5€) i male rucnike za kupanac sam uzela u kiku.

2410, ti imas curicu i puno si sama s njom (tako cu i ja), ti mi mozes reci iz prve ruke.. jesu li ti strahovi normalni ili me puca neko trudnicko ludilo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani