Trudnice i mame u Njemačkoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Ožujak 2017. 13:30

Anabanana oblozi od quarka? haha sad sam se nasmijala, jucer sam bas jela strudlu sa visnjama i quarkom haha 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Ninche9
    31. Ožujak 2017. 14:06

Bok ljepotice...
    Kako ste?
    Danas nije moj dan, pa vecinu vremena lezim i odmaram. 
    Planirate koristiti vlazne maramice od pocetka? Ja sam planirala guzu prvo vrijeme prati vodicom i gazama ali ne znam dal da uzmem one u ljekarni il nesto drugo? Imate li ideja? Ili da narucim jos 1 paket ovih velikih gaza pa razrezem i perem u vesmasini?🤔
    Meni tako tesko pada ovo cekanje do sljedeceg pregleda. 5 tjedana bez da vidim svog momcica je bas duuuugo. Kad ce tak utorak? Tiba mi je sad vec ogromna, svaki dan naraste bar malo. Sva sam nezgrapna. Predzadnji put je radila mjerenje i tad je bio nesto preko 400g, sad sigurno vec ima 1kg. 

Mamicaaa
    31. Ožujak 2017. 18:16

Pandice je da sva sreca pa je smjesan san hah a dragom sam prepricavala san i rekla ni slucajno mi nemoj radit paniku ni ti ni nitko da te odma upozorim haha
    Da da sad cu biti dezurna tu haha da bas bzvz sto vise nema privatnih por tu,aa ja fejs nemam vec dugo,al w.app je tu za sve haha 😂😂
    Htjela sam ici u Aldi pogledat,al nisam uhvatila vremena bas sam baksuz..
    Ajde super bitno da ga ima u dm-u!!
    Ninche samo odmaraj koliko god mozes
    Ja necu od pocetka koristit vlazne maramice nego one blaznice-vatice namocene u vodu..

Ove tu budem koristila..navodno da su super..
    Ove tu budem koristila..navodno da su super..
    Ninche9
    31. Ožujak 2017. 18:38

Ja imam facebook, a imam i whatsupp pa mozemo nekako razmijenit brojeve i dopisivati se u grupi, lakse je radi slanja slika 😊
    Mamice joj pa ovo mi zupernizgleda, tako nesto bi bilo jos i bolje. Takve blazinice koristim za lice i super su.  Ja sam gledala bas one tupferice od gaze.
    A gledala sam u dmu i one einmalwaschlappen pa bi ih nekako izrezala na 10x10cm al mi se ova ideja vise svida.
    Pandice i ja sam jednom uzela u Lidlu bodice ali vecu velicinu. Jos ih nisam otvorila hehe
     Ponekad kupim tamo neki komad odjece, mogu reci da sam zadovoljna. Cijena je ok, a i kvaliteta za te pare.
    Morala bih napraviti popis sto nam sve jos fali a nikako da se primim posla. Kad se vratimo s godisnjeg bit cu vec u 34.tt 🤔
    Muz je obecao prati i peglati djecju robu pa cemo to prvo pranje napraviti skupa, ne smijem ga razmazit, mora i on naucit sta gdje kako, inace tko ce mi pomagat? ☺
    Sve sam ja lukavo isplanirala 😉

• Anabanana0
    31. Ožujak 2017. 22:32

Uh pomogo mi je quark, spasio mi sisice mislim bile su ogromne i modre 😅
    A ja sam te gaze pokupila u bolnici za jednokratnu upotrebu kao mrežice su al nisam koristila jer kad se ona ukaki treba mi vise pa je moram ostavit gologuzu ne znam unaprijed koliko mi treba pa mi se nije cinilo prakticno a hvala bogu guza joj nikad nije bila nesto crvena samo blago.
    Mi u ponedjeljak imamo drugi pregled kod pedijatra i cijepljenje, imali smo malih problema sa jednim kukom na ultrazvuku al nadam se da ce bit ok sada i da nece morat nosit smijesne gace 

mishevi2012
    31. Ožujak 2017. 23:54

Vecer :)! Nadam se da nisam propustila neko pitanje :)! Ako netko zeli imate u Lidlu mini pelene 3-6 kg 2,99 € na akciji 30 komada...a supeeer su..ja danas kupila dva paketa da naguram mog bebaca jos malo unutra :)! Super povoljne..a ovaj prolan ili kako se zove za bradavice nemojte kupovat..dobijete u bolnici kad pitate onaj tester..pitajte dva puta dve razlicite sestre i dva kom su vam dovoljna..ja svoje testere nisam ni koristila pa mogu poslat nekoj ako zeli..jer u ljekarni dodje 13 € pa da ne kupujete bzv kad vec daju

❤ Jan ❤ Noah ❤

01. Travanj 2017. 06:25

Ninche super si ti to smislila haha moj muz je odmah sam rekao da ce on sve brinuti oko bebe ja da samo dam sisat haha kaze nece mi cak dat ni kolica da guram 
    Anabanana koliko cesto idete kod pedijatra? Kad se prvi put nakon poroda ide? :)
    Mishevi super info da znamo :D al ne znam kak je tak puno u ljekarni, ja nasla u dmu za 3,75e. 

01. Travanj 2017. 06:27

E da bilo bi super da mozemo neku grupu otvorit na whatsapp da mozemo razmjenjivati jednostavnije i slikice i sve :D pogotovo sad kad krenu konacne pripreme ;)

• Anabanana0
    01. Travanj 2017. 10:24
    Dobili smo ovaj popis u bolnici pa kad nam pase termin u pedijatra vec smo na u4
    Dobili smo ovaj popis u bolnici pa kad nam pase termin u pedijatra vec smo na u4
  • Anabanana0
    01. Travanj 2017. 10:26

A mi smo bili u bolnici 7-8 dana pa smo isli tek nakon mjesec dana prvi put

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.