Meni je stiglo točno za tjedan dana...ali ja sam u DE nez jel ima i to veze
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
PatPat - 4.10. naručila, 6.10. poslano i stiglo mi 10.10. Nemoj očekivati neku kvalitetu, ja sam joj naručila neku haljinicu,, poslužit će ali nisam pretjerano oduševljena s kvalitetom...
Malla - Sara je med medeni 😍😍😍
A ostalo sam već zaboravila iako sam imala na umu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Istina, kvaliteta nije sad najbolja..ali ja uzela jer sam imala kao za nove kupce popuste, pa svega nakupovala za samo 35e tako da za te novce je stvarno super hahah
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Hvala žene ❤
Magdalena drago mi je da vam ide na bolje!
Kiflica koliko znam kad se ima fibra ili prehlada odgađa se cijepljenje. I ovo što je za rotarix napisala tweety tako je i nama rečeno, dakle prva doza između 6 i 15og tjedna a druga najkasnije do 24 og tjedna s tim da je minimalan razmak 4tj između doza, e sad nisam pametna oko ovog dijela što tvoja pedijatrica kaže. Ipak mislim da se najbolje posavjetuješ s njom i priupitaš za ove dvojbe jer možda ona nešto zna što mi ne znamo.
Ana, da mi moramo lice obavezno mazati, pogotovo ako ćemo van. I tu nam pali becutan, Uriage bebe ok al ako je hladnije ništa od nje. Ima jako osjetljivu kožu koja zahtjeva packanje, mackanje i to jako moram pazit čime i tražiti ono što joj odgovara. Tijelo nakon kupanja s Adermom.
Passiflora mislim da ako se tjemenica nije pojavila do sad da ni neće. A kad smo kod vriskanja Sara je otkrila režanje, ona reži ko mali pesek 🤣
I u nekoj smo čudnoj fazi kada nam je odlazak na spavanje noćno došlo na ponoć 🤯 slomimo se za uspavat je, jer eto njoj se tada ne spava...pomislila sam da nije regresija sna, al evo nisam sigurna.
Tweety, da Sara se počela buckati iako ona meni nikad nije izgledala mršavo bez obzira što vaga kaže, al jbg kad je vaga ono što svi gledaju.
url=https://lilypie.com]
Mi isto mažemo lic kad idemo van, inače koj je super, ali bura ju je nekidan 'ugrizla' za obraze pa od tada msžrm kad idemo van, melem baby i za sada pali. Tijelo ne mažem još.
Spavanje - znači satrana sam... Ja nju uspijem uspavati a čim takne krevet gotovo.... Noćas je tako bilo 4 puta, i skroz se razbudi... Još sama s njom jer muž radi, došlo mi je da plačem. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ I prošlu noć nam je tako bilo nakon noćnog hranjenja, ona budna kao da je podne.... A danas po danu nije skoro ništa spavala... Nadam se da nije već počela ta regresija, koliko to traje ? 😔
Jutrooo!
Karlo se jucer poceo aktivno okretati sam na bok i na trbuh i sad ne prestaje, samo se valja okolo 😂😂 a ja sretnaaaaa bas mi je uljepšao nedjelju.
Kožu ne mažemo ali isto koristimo Geomar bademovo povremeno za kupanje, ima ga u DMu, odlično je!
Matea, koliko sam shvatila regresija sna obicno pocinje oko 4mj, i ona ne prestaje. Nije faza kao npr skok pa da ima vrijeme trajanja, vec pocetak novog obrasca spavanja... Ako imas instac pogledaj profil sleeping cara babies (tako nekako), imas u naglascima i u reelsu dosta savjeta kako sto bolje iskoristiti taj period, cak i ebook koji možeš kupiti posebno za taj 3-4mj regresije. Kad vidis komentare drugih korisnika sve ce to biti jasno, bas je super neka zenska :)
It's a boy! 💙
Krivo sam se izrazila, nije da nece nikada zavrsiti to nespavanje hahaha to zvuci bas depresivno 😂😂 hocu reci da je ta regresija zapravo trajna promjena spavanja dok je npr skok samo skok traje par dana i vraca se sve u normalu. Tako kazu 😀😊
It's a boy! 💙
Ps. U Lidlu su od danas zimski kombinezoni i vrece za bebe! I 😄🎉🎉👍
It's a boy! 💙
Drage cure ima tko iz Njemacke da je do sada radio putni list za bebu? Koliko se dugo ceka? Putovnicu, domovnicu vadimo u Hrv? Dobit konzulat na telefon je ravno zgoditku na lotu…
Hvala🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji