Matejaa95 - ja sam prvih 2-3 tjedna imala takav osjećaj i mislila sam stvarno da će me strefit kak me to primilo 😅 i sad imam povremeno, a ne znam dal je srce ili pluća.. preboljela sam u trudnoći koronu pa se bojim da ovo nije neka posljedica 🤔
A ja koliko znam nisam imala koronu. Bas me ubija ta bol.
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Matejaa95 - ja sam prvih 2-3 tjedna imala takav osjećaj i mislila sam stvarno da će me strefit kak me to primilo 😅 i sad imam povremeno, a ne znam dal je srce ili pluća.. preboljela sam u trudnoći koronu pa se bojim da ovo nije neka posljedica 🤔
Ista stvar 😂😂 grudni koš, pluća, imala sam osjećaj da se raspadam, pogotovo kada bi legla i nakon buđenja ajme 🙆♀️ proslo nakon nekih mj dana od poroda
It's a boy! 💙
Mi smo imale burnu noc, il je skok u razvoju buduci da je 10 sedmica stara ili su grcebi obzirom da povlaci nogice i place al jedva smo izgurale noc i jutros je nervoza tu. Jedva joj uvalim siku, bas odbija a gladna je... nadam se da prodje brzo. Dan je kisovit tako da nema ni vani. Kod nas u Bosni uvode covid potvrde tak da za par dana necu nigdje moci otici (i da mogu). I ja se isto dvoumim oko vakcine jer dojim, bojim se radi bebe, al mislim da cu uskoro ici da odradim to. Prijateljica se razbolila s malim od 5mj i zavrsili 15 dana u bolnici s upalom pluca, ona kaze cim izgubim antitijela idem se vakcinisat ne zelim kroz ono opet prolazit.
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Ista stvar 😂😂 grudni koš, pluća, imala sam osjećaj da se raspadam, pogotovo kada bi legla i nakon buđenja ajme 🙆♀️ proslo nakon nekih mj dana od poroda
Uzasna bol. A meni to vec trajee 3 mj😏
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Mi smo imale burnu noc, il je skok u razvoju buduci da je 10 sedmica stara ili su grcebi obzirom da povlaci nogice i place al jedva smo izgurale noc i jutros je nervoza tu. Jedva joj uvalim siku, bas odbija a gladna je… nadam se da prodje brzo. Dan je kisovit tako da nema ni vani. Kod nas u Bosni uvode covid potvrde tak da za par dana necu nigdje moci otici (i da mogu). I ja se isto dvoumim oko vakcine jer dojim, bojim se radi bebe, al mislim da cu uskoro ici da odradim to. Prijateljica se razbolila s malim od 5mj i zavrsili 15 dana u bolnici s upalom pluca, ona kaze cim izgubim antitijela idem se vakcinisat ne zelim kroz ono opet prolazit.
Ja sam se evo jučer cijepila prvom dozom, a dojim.. pitala sam doktoricu ima li štetnog učinka na bebu, rekla je jedino da bi ona mogla biti malo više pospana nego inače.. Ali, mi smo dovedeni do toga da se moramo cijepiti, tako da.. tko me pita 😫😫😫
Evo nas malo, čitamo vas svaki dan, ali kod nas ovaj mjesec hrpa rođendana, godišnjica, ai sami se spremamo sutra za krštenje.
Baravo za cure koje napreduju sa kilažom (vječna borba s kilama, dok su mali da imaju što "više", a posije što "manje")
Brz oporavak bubanima sa koronom i bez.
Pogled iza ili kako već… osvrnula bi se netko je pisao.... Moj malac voli pričat i smijat se stropu (običnom bijelom) da li da se brinem ili ne, ne znam.
Inače postaje sve zanimljiviji smije se na glas, kad ima volju sam se okreće na trbuh vratit se još ne zna.
Čini mi se da je kiflica pisala da njena cura nemirno spava, moj je u stanju spavat 3 sata da se ne pomakne, pomislim da će mu ruka utrnut ako je na boku 🤷♀️
Baby gym je postalo zanimljivije šutat nogama nego rukama, možda i bi ali onda bi mu usta bila prazna.
Slinimo u hektolitrima⛲
Cjepivo korona, svatko ima svoje stajalište i vjerojatno ćemo se uskoro morat svi cjepit, osobno sam protiv i izbjegavat ću dok god mogu, ne smatram to sebičnim, jer cjepivom ionako štitimo samo sebe, ne i druge.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
https://ibb.co/xHPQ7tY
https://ibb.co/RDV5tF4
Ovako kupamo ukakanu guzu i leđa na brzinu i baš nas to veseli
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Cure koje točno nosiljke koristite? Ja bi si uzela još jednu pa ova sto imamo sad nek bude za muža.. on ionako ne koristi toliko koliko ću ja sad zbog vježbi 😄
Bas hoću neku provjerenu...ovq je toliko dobro, pravilno i praktično izgledala na slikama i još uz to 180e bila. A na kraju i nije ono što sam očekivala.
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
https://ibb.co/xHPQ7tY
https://ibb.co/RDV5tF4
Ovako kupamo ukakanu guzu i leđa na brzinu i baš nas to veseli
Njemu se sviđa haha..slatkis mali 💙💙
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure koje točno nosiljke koristite? Ja bi si uzela još jednu pa ova sto imamo sad nek bude za muža.. on ionako ne koristi toliko koliko ću ja sad zbog vježbi 😄
Bas hoću neku provjerenu…ovq je toliko dobro, pravilno i praktično izgledala na slikama i još uz to 180e bila. A na kraju i nije ono što sam očekivala.
Probaj Ruckeli! Hvaljena je poprilično!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji