Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    23. Listopad 2021. 17:39

E i tula mi se isto svidila, a nisam bila više u ništa sigurna 😅
    Bas pogledam..hvala vam 🤗🤗

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

matea1989
    23. Listopad 2021. 20:07

Cjepivo - podvojenog sam mišljenja oko toga, mislila sam to odgađati što više ali kako rapidno raste broj oboljelih mislim da ću ipak uskoro to učiniti... Samo moram još proučit s kojim...
    Dohrana/sokovi - planirala sam i ja skoro s tim pa me zanima Malla jel ti sama praviš sokove ili negdje kupuješ (ako jesi koje) 
    I evo danas slavimo 4 mjeseca
    https://ibb.co/V2zCwWn

Aneee
    23. Listopad 2021. 20:26

Tweetyca nama du rekli u slučaju da ga boli dati..tako smo i napravili..a temp su rekli da ne mjerimo ako ne mislimo da nema, kao osjeti se po djetetu jel ima temp...
    Matea1989 joj kako je slatka 😍 velika cura ❤❤ sretna 4 mj..uvijek se divim njenoj kosici..🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Mallla
    23. Listopad 2021. 23:38

Rita sretna 4mj 🥰 preslatka!
    Davalla sam hipp krušku, 100% kruška, frutek ostalo. Tvrde da je 100% udio voća. Mislim da pravim sama da bi to bio masakr. Nemam domaće voće pa se nisam upuštala. Al kašice namjeravam sama pravit.

url=https://lilypie.com]

sassy
    24. Listopad 2021. 00:20

Matea sretna 4mjeseca bebici :)
    Malla sad kad spomenes frutek, sjecam se da ga je i meni mama davala i dosta od mrkve pa mi je koza postala narandzasta 😂  jedna anegdota koja mi je pala na pamet.
    Nego jeste li koristile neki steznik/pojas za stomak poslije poroda i je li to preporuceno?

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

matea1989
    24. Listopad 2021. 02:09

Hvala vam cure 💗💗💗
    Malla hvala na odgovoru, i ja sam gledala te sokiće ali kontam da pitam možda postoji šta drugo 😊 Nemam ni ja voća svog dok ne krenu sezonski trešnje i višnje.... Tako da trebam nabavljati svakako, a sok mi je malo komplicirano praviti 🙈 Što se tiče kašica to sam odlučila isto sama praviti a u iznimnim situacijama posegnuti za ovim kupovnim, tipa ako smo na putu i slično, jer mora u njima bit sranja da bi one trajale mjesecima pa bolje izbjegavati....

Aneee
    24. Listopad 2021. 07:00

Ja isto nemam domaće voće i povrće niti netko od mojih u blizini to ima, tako da ću uglavnom kupovati gotovo...a mislim ponekad nešto i sama napraviti. Kupovala bi onda u bio marketu što imamo u blizini. Sad za početak ionako je tek učenje na žlicu pa mislim samo kupovati.
    Mi imamo u ponedjeljak pregled pa ću se sve raspitati i ako dobijemo dozvolu onda krenuti sa učenjem na žlicu 😊
    Steznik nisam koristila, a I babica je rekla da je bolje ne koristiti. Mišići bi se trebali sami trebali vraćati, a steznik nije dobar, jer otezava rad mišića. 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    24. Listopad 2021. 07:02

Mallla sretna i vama 4 mjeseca 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Bojana2017
    24. Listopad 2021. 09:00

Matea, Mallla srećna 4 mjeseca bebama 😊😊
    Ajme rastu cure 😊
    Što se tiče kašica ja planiram krenuti kad napuni 5 mjeseci 😊 sa Iskrom sam sa 6 punih.
    Planiram manje više sve kao prvi put, početi sa povrćem, pa voćem i mesom.
    Sokove neću davati, nisam ni Iskri 🤷🏼‍♀️ tako da ona i danas uglavnom pije vodu i rijetko kad sokove (što mi odgovara). Ni čaj joj nisam davala ali ga voli, i ujutru ga često pije dok mi pijemo kafu. 
    Tu svakako imamo brdo izbora pa će svako napraviti onako kako misli da je najbolje za bebu. 
    Ja sam Iskri pravila kašice pa ću tako i sad 🤷🏼‍♀️
    I nisam nikad blendala, pa neću ni sad, počinjemo odmah sa gnječenjem 😄

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    24. Listopad 2021. 10:15

Hvalaaa 🥰
    Danas ćemo nabaciti neko fotkanje da održimo tradiciju. Tako brzo su mi prošla ova 4 mj.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.