Ps. U Lidlu su od danas zimski kombinezoni i vrece za bebe! I 😄🎉🎉👍

It's a boy! 💙
Drage cure ima tko iz Njemacke da je do sada radio putni list za bebu? Koliko se dugo ceka? Putovnicu, domovnicu vadimo u Hrv? Dobit konzulat na telefon je ravno zgoditku na lotu…
Hvala🥰

Obzirom da djeca mogu imati osobne iskaznice u svrhu prelaska granice, nema potrebe placati putovnicu jer ih rijetko tko treba sada. Raspitaj se malo, a ostalo ti nazalost ne znam pomoci :)
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Evo danas prvi put upalila mobitel i stavila baby tv na pet minuta da mu porežem nokte 😔😬🤪 jednostavno drugačije nije išlo, migolji i migolji sa prstima, na malom prstu sam mu maaaalo cviknula kožicu i reko dosta je. Pet minuta crtića za sve porezane nokte, ja zadovoljna. Više ne pali ni rezanje u snu, jednostavno počne automatski izvlačiti ruku, a ako primim ruku tako da ju ne miče onda ga probudim.
Ima netko neki dobar prijedlog / trik za rezanje noktića ili svakih par dana gledamo crtiće? 🤔

MariLove guglala sam i ja odmah, ali kad tako kažeš trajno baš depresivno zvuči🙈🙈🙈 uglavnom po danu mi puno manje spava i navečer se teže uspava... I to jedino uz fen iz aplikacije koji je ono skoro na najjače... Bruji mi u glavi stalno🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Prelazak granice - nemam pojma iskreno kako ide u DE, znam da je kod nas dovoljna osobna za skoro sve tu...
Putni list bi trebala izdat ambasada. E sad ako je riječ o prijavi djeteta, rodni list i sve što ide. U Zagrebu se sve može obaviti na jednom mjestu i dovoljni je da jedan roditelj ode ili da se opunomoći nekoga koga imate, ako imate u Zagrebu ili bilo gdje u RH. Ako idete preko ambasade onda traje cijelu viječnost! Evo to je ono što znam ako se što nije promijenilo zadnjih godina!

url=https://lilypie.com]
Sunce a mi imamo njemačku putovnici i riješili u jedan dan i vrijedi godinu dana, pa tako da nez sad točno.. ali prijateljica je putni list u prvom konzulati uzela i on je samo u jednom smjeru, znacinpo povratku moraš imati ili putovnicu ili osobnu
.
Mi bili danas na pregledu
Sad imamo 6860g i 64cm..i glavica 42cm
Pedijatrica pralezadovoljna sa njegovim držanje glavice I sa stabilnošću.
Imamo malo neurodermaditis i dobili smo kremicu..kaze da je to jako često kod bebica i najčešće prođe do 1.god
A on se čitavo vrijeme samo smije doktorica hahah što inače je malo cudno jer u zadnje vrijeme nije baš bio jako sretan kad ga netko nepoznat dira ili mu priča 😅
https://ibb.co/mRsgBsN
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ana presladak je 😍🤗 super je narastao pravi veliki dečko!

url=https://lilypie.com]
Hvala cure 🥰 danas je nešto posebno sretan...ide ga muž uspavati, a ja uzela da jedem. Kad čujem iz sobe se mali smije i prvo što pomislim 'e ovaj moj muž nije normaln on njega zabavlja umjesto da ga uspavan pa će kasnije biti samo nervozan, jer nije odmah zaspao'. Ulazim u sobu a mali spava 😳 ja gledam cudno muža, a muž kaže da se mali u snu smije i onda se opet počeo smijati 😂😂😂 ali bas glasno da sam ga ja u drugoj prostoriji čula 😅 ali se zato probudio uz plač, pa je na kraju opet zaspao hahah
.
Nema, naše bebice i nisu više tako male, bas kad gledam i vaše i naše slike, pa to je tolika promjena za ne povjerovati
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sunce a mi imamo njemačku putovnici i riješili u jedan dan i vrijedi godinu dana, pa tako da nez sad točno.. ali prijateljica je putni list u prvom konzulati uzela i on je samo u jednom smjeru, znacinpo povratku moraš imati ili putovnicu ili osobnu
.
Mi bili danas na pregledu
Sad imamo 6860g i 64cm..i glavica 42cm
Pedijatrica pralezadovoljna sa njegovim držanje glavice I sa stabilnošću.
Imamo malo neurodermaditis i dobili smo kremicu..kaze da je to jako često kod bebica i najčešće prođe do 1.god
A on se čitavo vrijeme samo smije doktorica hahah što inače je malo cudno jer u zadnje vrijeme nije baš bio jako sretan kad ga netko nepoznat dira ili mu priča 😅
https://ibb.co/mRsgBsN
Aaaaa kakav osmijeh😁😁😉
I mi upravo sa sistematskog, i dobili dvije pike. Malo plača, ma pola minute i dalje sve okej, hrabrica 🥰
Imamo 7400g i dugi 67 💪

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji