Sretno Sari 💗💗💗💗 ! Ajme, i meni je baš proletilo... Dani su mi dugi a mjeseci lete 🙈🙈
Evo mog 4 mjesečnog leptirića 🦋
https://ibb.co/THRcrWQ
https://ibb.co/YjF3tcm
url=https://lilypie.com]
Cure moje, čestitke na puna 4 mjeseca! Mi punimo u srijedu! Još uvijek se svi oporavljamo od korone i nikako da dođemo na svoje. Ja mislim da se meni količina mlijeka smanjila, danas ujutro grudi poluprazne, inače su mi uvijek ujutro pune, danas ništa... Mada, dojila sam Veroniku 3 puta po noći upravo zato da pokušam povećati količinu, jer je to od prekjučer krenulo... Ona pak ne želi stalno jesti, ona ako neće neće, i ne mogu je prisiliti. I vagala sam nas skupa na kućnoj vagi i mislim da ona stagnira već dobrih 2 tjedna, a možda je I izgubila, što me jako demotivira. Em je štrajkala sa dojenjem, pa sam se tu borila i brinula, a sad ju je ova corona zeznula. I pelene nisu tako mokre, bas sam tužna i zabrinuta... Jedino veselje je što se počela okretati sa leđa na trbuh..
👨👩👧👧👭
Sara je prelijepa 😍😍😍
Bebe su nam bas narasle boze dragi...ogromna razlika sad i od novorođenčeta...mi sutra pregled pa me bas zanima koliko je narastao sad 😅 zadnji pregled imali sa mjesec dana
Magdalena nadam se da ćete se brzo skroz oporaviti. A ako potpuno brineš onda bolje za svoj mir i otići doktoru. Nadam se da je sve oke 😘
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Prekrasne bebice!😍
Drzite se curke koje se oporavljate od korone. Mi se oporavljamo od prehlade i po ponasanju Mije bih rekla da je skroz zdrava, vesela, zivahna. A temperatura danas i jucer 37.1/37.2 pod pazuhom s alkoholnim toplomjerom. U uhu je manja, ali i svaki put drukcije pa vjerojatno ne ubodem kakk treba. U guzi necu mjeriti, imam prezivahno dijete, nema sanse da joj to turim, a strah me da ju be ozlijedim. Trebali bi se u srijedu s 1.dozom rotarixa cijepiti, vec smo odgodili jednom i sad nisam pametna bih li uopce ju cijepila kad ima temperaturu. Nosic joj je dobar, sisa lijepo, manje jede ad, ali sisa dosta pa mislim da jede... Naravno, pitat cu sutra pedijatricu , ali zanima me ako tko zna sto vise o tome, takva temperaturica kod bebica sto znaci?
Kiflica najbolje pitaj pedijatricu
.
Nego cure kakav je koža kod vaših beba? Jel morate mazati ili uopće ne možete? Lice npr...ja npr njemu moram mazati svakodnevno, ako ne namažem bude suho
A tijelo mazem samo poslije kupanja (svaki 2.-3. Dan)
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Mislim da su govorili da ne cijepe kad ima temp...a sad nez
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ja jos uvijek ne mazem 🤷♀️ zasad kupanje u bademovom ulju cini svoje, a kozu lica po preporuci patronazne samo s toplom prokuhanom vodom.
Tko je spominjao da mu beba vriska? Ana je otkrila svoj glas.. ajme meni, vice i blebece non stop.. nekad mislim da place, a ona se smije ko blesava..
Ja jos uvijek ne mazem 🤷♀️ zasad kupanje u bademovom ulju cini svoje, a kozu lica po preporuci patronazne samo s toplom prokuhanom vodom.
Tko je spominjao da mu beba vriska? Ana je otkrila svoj glas.. ajme meni, vice i blebece non stop.. nekad mislim da place, a ona se smije ko blesava..
Koj točno ulje koristite?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Koj točno ulje koristite?
Geomar, koza joj je stvarno predivna od njega
Ja imam malo bedasto pitanje.. ako dosad nije imala tjemenicu, jesu li velike sanse da niti nece, ili se to ne zna ni u ovim mjesecima?
Sortiraj odgovore
Najstariji