Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Supergirl
    25. Listopad 2021. 22:09

Negativ.Ljubavi

Supergirl - Ahaha super si ono rekla za držanje rukica na koljenima, Teo isto izgleda kao mali Buda 🤣
    Za rezanje noktiju ti može pomoći to da ih režeš nakon kupanja jer su tada mekši, pa barem to…

Ma čim ja počnem rezati, on izvlači ruku i migolji migolji. Prvo sam mu rezala tokom sisanja ili spavanja, a sad više ne sisa (onda je bio zen i sve se moglo), a u spavanju čim osjeti da se nešt dešava opet migolji sa rukom i neda. Ovak je uvijek živahan i nemože biti na miru kod cvikanja noktiju, to je najveća frka

Aneee
    25. Listopad 2021. 22:36

Mene je strah rezati tako da od početka turpijam 🙈 
    Jer ako I trza ne mogu ga ozlijediti...ali šta ima veze ako su i crtićima, pa neće mu ništa biti od malo crtića.. nije da citav dan sjedi pred tv-om #nemajka 😬😂 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mallla
    25. Listopad 2021. 23:40

Ma mene to rezanje izluđuje, svako drugi dan trebam rezat  to raste ko ludo a da ne kažem kako je oštro. Kad turpijam ista stvar. Gledam je uhvatit u snu, ili dooobro raspoloženu i onda se isto borim s njom pa to bude svakako odrezano. Uglavnom to mi je najgori posao oko nje. 
    Za regresiju pojma nemam o tome sam saznala tek u friško. A s Hanom se sjećam da smo stalno imali neke faze vezane uz spavanje i promjene ritmova, i jedna duuuga faza teškog uspavljivanja. E sad jel to bila regresija ja ne znam ali oduzimalo mi je živce i energiju.
    Mene zanima jel tko od vas radio sleep trening i kako vam ide? Ako niste jel planirate?
    Ne uspjevam uhvatit vremena da malo istražim o tome pa da pokušamo nešto. Sad više nije novorođenče i ne moram se prilagođavati njenim željama u potpunosti.

url=https://lilypie.com]

Lumile
    26. Listopad 2021. 08:47

tweetyca

Lumile omeksivaci generalno nisu dobri za iciju kozu a pogotovo malih beba. Zamijeni ga s alkoholnim octom ako bas hoces koristit omeksivac. Ja ga osobno nikad nisam koristila jer se ospem od njega ili me cese, i imaju mi jak miris, pa ga ni njoj ne koristim. Nakon mj dana smo prestali prat njenu robicu odvojeno i s posebnim praskom vec sve skupa s istim, samo stavim na duplo ispiranje, i sve okej

Da, da, znam za ocat, pa sam ga počela koristiti trenutno kad perem bijelo, I ručnike.. a njezino perem svakako odvojeno, al eto..  izgleda joj ne paše 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Bojana2017
    26. Listopad 2021. 09:08

Mallla i kod nas je takav dan juče bio, spavanja nema pa nema, baš joj se nije dalo. Ali je tata uspavao u 17:30 kad sam ja otišla na trening i spavala je do 6 jutros, naravno sa buđenjima za jesti 😊
    Kod nas nema nekog ritma baš po danu, ali uglavnom uveče je između 19 i 20 u krevetu 😊
    Nokti kad uapijem i kako, a tv i crtani ma samo daj. Ako će mi kupiti par minuta mira, da uradim nešto ili jednostavno da ukradem 10 min za sebe, nemajka sam, ali pai tv 🤣🤣🤣

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Lolipop
    26. Listopad 2021. 11:31

Mi režemo noktiće kad je na sisi.. tad je miran većinom 😅 al također mislim da 5 min crtića neće škoditi da se u miru obavi to.. 

Aneee
    26. Listopad 2021. 11:44

I ja sam prije dok je bio na sisi, ali sad em on to obavi u 4-5min em rukama mase hahhaha 😅
    Bas ono sve živo hoce dohvatiti, cupa za kosu, cupa mi majicu 😅 prava borba s njim sad dok sisa 😂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Bojana2017
    26. Listopad 2021. 12:03

Ja sam upravo primila prvu dozu vakcine 🤷🏼‍♀️
    Malo sam vagala i prevagnula da to odradim. 
    Još malo vodim Iris pa bi ona isto trebala dobiti svoje cjepivo koje smo odgodili zbog prehlade 🤷🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Aneee
    26. Listopad 2021. 14:31

Cure koje počinjene za kasicama i sl...s čim pocinjete?
    Nama je doktorica jučer savjetovala krajem njegovog 4.mj da krenemo sa mrkvom, a čujem da u hrv mrkvu ne preporučuju tako rano da je teška za zeludac...bas rekla mrkva pa krumpir pa meso...a čak i meso ne preporučuju u hrv prije 9.mj 😳
    Bas sam sad zbunjena. Šta vi kažete?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Mare87
    26. Listopad 2021. 15:03

Mislim da je najbolje krenut s povrcem, nama ce sad biti sezona krumpira, batata, mrkvice, razne tikve pa onda jabukicr, kruske, banane, cjelovite žitarice, maslinovo pravo, avokado.. meso malo kasnije
    Ali najbolje krenut oko ili malo prije 6. mj kad je djetetov organizam zaista spreman za to.. i 2 tjedna ako se priceka znace puno, bolje nego uraniti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.