Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    22. Listopad 2021. 09:17

Mia se oporavlja od prehladice, imala je u sub 37.4, ned 37.2, pon 37 i oststsk tjedna bez temperature. Nosic joj je bio napol zacepljen. Bili kod dr.u pon - testirala joj krv i covid test, negativna - jer kaze da nisu bas uobicajene tako niske temp kod tako malih bebica - obicno zakure na 39. Kapamo tobrex u oci i nosic. Slabije je jela i spavala vise par dana, a sad izgleda skroz normalno, jako je zivahna, mlatara, guguce, smije se...jedino sto ne mogu procijeniti jede li normalno ili ne jer je ovih dana odbijala ad i htjela samo sisu ili izdojeno,uglavnom bi tek navecer popila 1 bocicu ad-a. Ja sam intenzivnije se izdajala i zaista sam joj vise izdojenog davala nego prije. I sisala je... no i dalje ne znam procijeniti je li jela manje ili sam uspjela povecati kolicinu mlijeka s vremenom. Dosla sam na cca 200 ml dnevno ad uz dojenje, a sad sam na 100 ad, 100 izdojeno i dojenje. Piski i kaki svaki dan, kaki cca 3 puta dnevno kao i inace, jedino sto joj je stolica nekako vodenasta, je li to ok? Onako zuckasto/zelenkasto/smeđkasta... Odgodili smo zbog prehlade cijepljenje rota virusom (trebala se danas cijepiti) i sad ne znam je li bolje cijepiti ju sljedeci tjedan pa da dobije obje doze, s tjedan dana kasnjenja ili odustati i dati joj samo jednu dozu za mjesec dana. Kod moje dr.se moze i samo s jednom dozom rote cijepiti. Sto vi mislite?

Lolipop
    22. Listopad 2021. 09:18

Supergirl - još ne znamo, al negdje u Zagreb s obzirom da kod nas nigdje nema.. možda u senzogym pošaljem upit. 
    Passiflora - mi smo iz tog razloga prematalicu selili jer je gledao iza u stvari (iako ti kažeš da ničeg nema 🤔).. ja bi stavila sastrane (ako je zid) neke crno bijele slike.. mi imamo tako i uvijek se u to zagleda pa je miran.. 
    za jezik ne znam. Moj plazi kad treba bljucnuti ponekad.

Bojana2017
    22. Listopad 2021. 09:24

Jutro cure, nadam se da ste dobro, i vi i bebice. 
    Mama se jutros malo igrala 🥰😄
    https://ibb.co/SxJ5c8P

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

ana0310
    22. Listopad 2021. 09:34

Kiflica

Evo procitala sve unatad! :) Rio, Magdalena i Ana, drzite se! Neka prođe sve sa sto blazim simptomima.❤ Magdalena, kazes da su i tvoji koji su se cijepili isto dobili koronu? Ali jesu im blazi simptomi? Doduse, ne znamo koliko bi bili jaki simptomi da se nisu cijepili. Kao sto vidite, jos se hrabrim na to cijepljenje.😊

Moji frendovi koji su cijepljeni su gore prosli od mene koja nisam cijepljena 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

2021. M 💗

MariLove12
    22. Listopad 2021. 09:49

Jutro drage zene! Doslovno svaki dan uzmem mob u ruke i idem procitati sve zaostatke i taman kada krenem pisati, mali se probudi, doslovno me sabotira haha! 😄
    Bome je ovo grupa koronasa postala, drzite se, Magdalena bilo mi je tesko dok sam samo citala tvoj post o koroni, brzo ozdravite! ❤️
    Mene bas trta postala, najradije bi se cijepila ali s kim god da pričam o tome mi kaže da pričekam da prestanem dojiti. Uopce nisam pametna...  

It's a boy! 💙

• Passiflora
    22. Listopad 2021. 09:49

Lolipop

Supergirl - još ne znamo, al negdje u Zagreb s obzirom da kod nas nigdje nema.. možda u senzogym pošaljem upit.
    Passiflora - mi smo iz tog razloga prematalicu selili jer je gledao iza u stvari (iako ti kažeš da ničeg nema 🤔).. ja bi stavila sastrane (ako je zid) neke crno bijele slike.. mi imamo tako i uvijek se u to zagleda pa je miran..
    za jezik ne znam. Moj plazi kad treba bljucnuti ponekad.

Da, prečudno.
    Stavila sam joj vrtuljak pa Tiny love luk...
    Ima te kartice jos otprije i sad sam uzela preko fb, zena je super..  Baby G - sensory pack 👌
    I jos neke stranice koje su mi super:
    Frankolina - razni kompletici, ima za Bozic 
    Veronika book art - albumi
    Bajka - obrt za dizajnerske djelatnosti - pelice

Inace, najvise me iznenadila robica iz Kauflanda - Kuniboo, od koje nisam imala uopce ocekivanja

MariLove12
    22. Listopad 2021. 09:53

Karlu se upalio vrh piše i završio je na Klavocinu 😢 sreća ništa ga ne boli, dokt mu navlaci piska i istisce gnoj, ja sam se htjela onesvijestiti a on gleda i trepce okicama, nije uopće reagirao 🙆
    Lollypop i Supergirl - ako nađete preporuke za nekog dobrog fizijatra u zg plizzz sjetite me se i sherajte info! I mi smo naruceni za kraj 11mj - i to preko veze - a dugo mi je to čekati s obzirom na njegovu dijagnozu, voljela bi to sto prije obaviti. 

It's a boy! 💙

MariLove12
    22. Listopad 2021. 10:01

Mallla kolica su ti bas dobra, volim ovu plavu boju!

Tko ima instagram, ima jedan super profil, zove se Natural Born parenting... Stavljaju zanimljive kratke vjezbice za sve uzraste
    Carina netko je pitao za carinu, Ana dobro si rekla ne placa se carina ukoliko se salje iz skladišta iz europe! 

It's a boy! 💙

• Passiflora
    22. Listopad 2021. 10:06

MariLove12

Karlu se upalio vrh piše i završio je na Klavocinu 😢 sreća ništa ga ne boli, dokt mu navlaci piska i istisce gnoj, ja sam se htjela onesvijestiti a on gleda i trepce okicama, nije uopće reagirao 🙆
    Lollypop i Supergirl - ako nađete preporuke za nekog dobrog fizijatra u zg plizzz sjetite me se i sherajte info! I mi smo naruceni za kraj 11mj - i to preko veze - a dugo mi je to čekati s obzirom na njegovu dijagnozu, voljela bi to sto prije obaviti.

Mi smo bili u poliklinici Helena, dr. Žučko

Bela23
    22. Listopad 2021. 11:07

Hvala Ana B.
    Kiflice sto se tice stolice normalno je da je sluzava, slinava ako je prehladjena jer dosta sline tim putem izlucuju. Moja je isto u teskoj prehladi i stolica bude slinava. 
    Kod nas je tesko zacepljenje nosica i kasalj katastrofa ali dobili smo Efedrin kapi za nos i Fenistil kapi za grlo pa nekako guramo. A najvaznije je sto cesce ciscenje nosica da im se to ne spusti na pluca. Eto tako je meni receno. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.