Malla - ma ja ne znam kako triba ni hodat po snijegu, di ću još malu izvodit 🤣🙈🙊
Evo i nas u klubu korona, radila sam brzi test i pozitivan je ko test za trudnocu nakon 10 dana kasnjenja menstruacije 😆 cekam jos pcr, muz ide sutra na pcr, mala zasad samo temp (lako smo ju skinuli, aleluja) i blago kasljucanje za koje ne mogu skuziti jel stvarno kasalj ili zeza (inhaliram ju za svaki slucaj). Ja klasika temp i malaksalost, al ok je sve zasad, nek samo sto prije prode 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
2021. M 💗
Ana, želim vam brz oporavak, sa što manje tegoba! Sreća u nesreći je ta što ćemo imati Covid potvrde...😀
👨👩👧👧👭
Toliko zena s koronom najednom, izgleda da bas lude cifre opet... zelim vam brz oporavak. Ja se iskreno nadam da ju necu zakaciti uskoro. Ko god kise kaslje bjezim od njega 🙈
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Auu sta nam je grupu poharala korona 😳 Ana0310 držite se! Svima vam želim mirnu noć a posebno Rio, Magdalena i Ana0310, vama je najpotrebnija!
Vrtić '- moja je u podružnici pa to ide blaže, u smislu ja sam jedina budala koja je prehlađeno dite bez fibre ostavila doma, a kad sam čula kako u vrtiću krljaju (kašlju) reko sama sebi, e budalooo...u centralnom vrtiću vrate ako je baš izrazito kašljanje, slinjenje, fibra.
url=https://lilypie.com]
Uhh, cure držite se...da sto prije svi ozdravite i vi i dječica ❤
Da ja naručujem svakodnevno na amazonu, ali ja sam u DE i imam prime, pa ne plaćam dostavu, a ako je pošiljka i iz druge zemlje ne ne carini...a za hrv nez za carinu i dostavu....jednom sam htjela naručiti kolica za hrv i dostava je bila 10e, ali nešto se oduzilo sa posiljkom pa sam stornirala i kupila onda u zadru u super novoj...
Ali mislim da ne carine pošiljke iz eu ili se varam 🤔 bas ne znam
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Nema veze, kazu da se imunitet razvija do 4e godine 😂
Nego Mallla, gledam nosiljke, imam Manducu al nije mi bas legla. Koju ono ti imas, Fredu Bazzingu ili DracoMom? Znam da je bilo nesto domace. Tila bi nesto sto ce me posluzit duze vrimena ne samo do prve godine, i nesto prilagodljivo (sirina i visina panela). Po mogucnosti da ne umren od vrucine liti. 😁
Bazingu, napravljenu od tkane marame. Podesiva visina i širina panela, naramenica isto. S tim da sam uz nju uzela dotldatno šivani ruksak i gricke (koje mi nisu trebale). Leđa me s njom nikad nisu bolila. Nošenje ugodno i prozračno rekla bih.
url=https://lilypie.com]
Toliko zena s koronom najednom, izgleda da bas lude cifre opet… zelim vam brz oporavak. Ja se iskreno nadam da ju necu zakaciti uskoro. Ko god kise kaslje bjezim od njega 🙈
Nista ti to ne znaci, ljudi od kojih smo mi vjv pokupili nisu imali apsolutno nikakvih simptoma, ni kaslja, ni temp, ni slabost... nist.
Noc je prosla relativno ok, oko 2 sata smo snizavali temp, malo inhalirali, pojela je i do 7 ujutro je bio mir, uz to da sad ujuro nije imala temp visoku i fino je papala.
2021. M 💗
Pozdrav svima,
Kod nas je konačno malo zatišje s bebom i eto ti vraga - ja bolesna.
Curi nos, suhi kašalj i na momente mi se začepi nos skroz, sva sreća pa dojim na boku, onda se to otčepi 🤦♀️
Nemam temp pa se nadam da nije korona, iako znam da ne mora biti da bi se imalo .
Ana je super od skoka s 3 mj, sve se posložilo i sad se konačno u miru posvećujemo drugim stvarima.
Je li normalno da stalno ima jezik vani, kao da se non stop belji? Na prematalici mi stalno gleda unazad, a nema nicega da joj privuce paznju, isto kao u kolicima..
Puno slini i gura sakice u usta, ali izmedu se belji.
Imate li trik za taj jezik i za izvijanje unazad?
Evo procitala sve unatad! :) Rio, Magdalena i Ana, drzite se! Neka prođe sve sa sto blazim simptomima.❤ Magdalena, kazes da su i tvoji koji su se cijepili isto dobili koronu? Ali jesu im blazi simptomi? Doduse, ne znamo koliko bi bili jaki simptomi da se nisu cijepili. Kao sto vidite, jos se hrabrim na to cijepljenje.😊
Sortiraj odgovore
Najstariji