Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dora2021
    26. Listopad 2021. 21:40

NeverEver

Dora2021

NeverEver

Dora na kolko ste zubica vec? 😂

Ostali smo na 6 😂😂 hvala ti što mislis na nas 🥰

Ajmeeee 🤩🤩🤩 ja sam mislila da imate 5 tak da ste po meni dobile 1 😂 💕💕

😂😂😂 Dora odlucila uz donje jedinice da gore izadju jedinice i dvojke u razmaku 3-4 dana 😂😂 zombi sam 🤣🤣🤣🤣 jos pikica u petak i šou moze početi 😎😎😎 pitaj za me prek vikenda jel sam živa hahahahaha 💋💋💋💋 jel sunce Val dobro?? 

• Bebanomoje
    26. Listopad 2021. 22:52

Da li je koja od vas kupovala robicu u baby centru, marke cool club da mi kaže da li su realne veličine?  Htjela bih naručiti joj zimsku jaknu. Danas smo bili u baby centru, čak joj veličina 74 može, ali naknap sa zakopcavanjem. Ali ne znam da li da uzmem 80 ili 86 jer ju neće odmah nositi. To je bas zimska za hladne zimske dane 😁 znam da je 80 za 9-12 mj, ali ona je sada sa većinom robice na 80, tako da si razmišljam da uzmem jaknu vel 86, jer ispod toga će imati I deblje majce... 
    Opet moje muke sa veličinama ali nisam ja kriva što nisu imali u ducanu da isprobamo 😁

• NeverEver
    27. Listopad 2021. 08:58

Dora, Val je stao na 3 ali je gore sve naoteceno 😭😭😭 i druga jedinica i obje dvojke tak da ne znam, do bozica cemo vas stic 😋
    Bebano, ja ti ne znam za baby centar al znam da sam za svog uzela 80 (sva robica nam je iz: next, h&m, c&a, sinsay) i sad ju nosi. Trenutno ima 70-72cm i 9.5kg. Mislim da najkasnije krajem 12., al vjerojatno prije, prelazimo na 86. Sad vec nosi hlacice 86 al gornji dio smo na 80 tak da nam je i jakna 80 taman. Dok je to doslo u 8.mj. sam mislila da mu bude tek dok krene u skolu dobro, tak mi je veliko izgledalo a sad vec vidim da nece izdrzat cijelu zimu. Moj ti je savjet zato 86 pa ak budu rukavici duzi, bude rucice drzala u njima i bude jos toplije 😂

• Bebanomoje
    27. Listopad 2021. 10:00

NeverEver

Dora, Val je stao na 3 ali je gore sve naoteceno 😭😭😭 i druga jedinica i obje dvojke tak da ne znam, do bozica cemo vas stic 😋
    Bebano, ja ti ne znam za baby centar al znam da sam za svog uzela 80 (sva robica nam je iz: next, h&m, c&a, sinsay) i sad ju nosi. Trenutno ima 70-72cm i 9.5kg. Mislim da najkasnije krajem 12., al vjerojatno prije, prelazimo na 86. Sad vec nosi hlacice 86 al gornji dio smo na 80 tak da nam je i jakna 80 taman. Dok je to doslo u 8.mj. sam mislila da mu bude tek dok krene u skolu dobro, tak mi je veliko izgledalo a sad vec vidim da nece izdrzat cijelu zimu. Moj ti je savjet zato 86 pa ak budu rukavici duzi, bude rucice drzala u njima i bude jos toplije 😂

Mudro zboriš 😁 tnx 😊

• julesica
    27. Listopad 2021. 11:04

Ja isto ludim s brojevima, h&m mu je 68 malo, c&a mu je 74 naknap, sad sam iz nexta naručila pidjame 74/80, neznam hoće li mu biti velike jer tamo piše da je to od 9-12 mjeseci. Ako ništa bit će mu dobre kasnije, a ja lako naručim manje opet. Tako da sam ja uvijek za veći broj, osobito jakne 

pupetta
    27. Listopad 2021. 11:58

Brojevi su koma stvarno, sto je najgore od svega znaju iz iste trgovine isti brojevi biti ultra razliciti. Tako da ja u zadnje vrijeme sve kupujem napamet, ali radije kupim vece pa se to sve malo stisne u susilici. U svakom slucaju bolje da mu je komotnije, nego malo.
    Julesica bas planiram ovih dana naruciti s Nexta skafander i pidzamice, ako ti stigne narudzba ubrzo bi li mi mogla malo usporediti njihov broj 74/80 s nekim 74 sto imas kuci, tipa C&A ili H&M? 
    Btw, jesmo li mi jedini 7+ mj. bez zubica? 

Baby P 03/21 💙

zabica
    27. Listopad 2021. 12:12

pupetta

Brojevi su koma stvarno, sto je najgore od svega znaju iz iste trgovine isti brojevi biti ultra razliciti. Tako da ja u zadnje vrijeme sve kupujem napamet, ali radije kupim vece pa se to sve malo stisne u susilici. U svakom slucaju bolje da mu je komotnije, nego malo.
    Julesicabas planiram ovih dana naruciti s Nexta skafander i pidzamice, ako ti stigne narudzba ubrzo bi li mi mogla malo usporediti njihov broj 74/80 s nekim 74 sto imas kuci, tipa C&A ili H&M?

Pupetta mi smo 8 mj i jedan zubic-tako sam barem jucer mislila dok nisam malo bolje pogledala, ipak je izvirila i druga donja jedinica🥰

• Bebanomoje
    27. Listopad 2021. 12:21

pupetta

Julesicabas planiram ovih dana naruciti s Nexta skafander i pidzamice, ako ti stigne narudzba ubrzo bi li mi mogla malo usporediti njihov broj 74/80 s nekim 74 sto imas kuci, tipa C&A ili H&M?

Mi smo skoro 7 i bez zuba 😁 ali joj je bas nateklo sve pa valjda bude brzo 😏

• julesica
    27. Listopad 2021. 12:57

pupetta

Nema problema, trebalo bi stići u utorak, ako slučajno zaboravim, podsjeti me 

bebolinka
    27. Listopad 2021. 13:09

Curke dojim a prehladila sam se, nos začepljen grlo me grebe za krepat.. recite mi šta mogu piti i da li mogu one pastile neke

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.