Ines baš mi je drago da lijepo napredujete. Drago mi je to čuti da je sve ok jer ni ja svog ne sputavam on hoće stalno sjedit i diže se i sjedi stalno sam iako se nije još sam posjeo i ne puzi. 😊😉
.
Moj je isto jedno 2 dana nekako grintav preko dana neznam što mu je. 🙈🙊🙉
.
Ja sam uvele ciklu za ručak neki dan
1. Dan cikla batat mrkva
2. Dan isto
3. Dan cikla mrkva tikvica i to je sve jako volio.
Imam onaj instant proso koji mi je kety rekla da kupim još ga nisam probala koristit, neznam dali da žlicicu toga za početak umješam u voćnu kašicu ili za ručak? Kako se inače to jede? I pitanje dali vi quinou miksate sa kašicom ili ju samo dodate u smiksanu kasicu i dali ju samo operete u vrućoj vodi prije kuhanja ili ju pustite da se moči??
Mame,
Molim vas za savjer.
Mali mi stalno ima probleme s kašljem i začepljenim nosom za izludit.
Kupila sam i aspirator i inhalator, kako je najbolje s tim raditj? Je li i s jednim i drugim, kojim rasporedom, kako često?
Isprat fizioloskom i spricom. Inhalirati minimalno 10 minuta 4x dnevno. Usisati aspiratorom. Ispirati fizioloskom prije svakog jela isto.
Ines baš mi je drago da lijepo napredujete. Drago mi je to čuti da je sve ok jer ni ja svog ne sputavam on hoće stalno sjedit i diže se i sjedi stalno sam iako se nije još sam posjeo i ne puzi. 😊😉
.
Moj je isto jedno 2 dana nekako grintav preko dana neznam što mu je. 🙈🙊🙉
.
Ja sam uvele ciklu za ručak neki dan
1. Dan cikla batat mrkva
2. Dan isto
3. Dan cikla mrkva tikvica i to je sve jako volio.
Imam onaj instant proso koji mi je kety rekla da kupim još ga nisam probala koristit, neznam dali da žlicicu toga za početak umješam u voćnu kašicu ili za ručak? Kako se inače to jede? I pitanje dali vi quinou miksate sa kašicom ili ju samo dodate u smiksanu kasicu i dali ju samo operete u vrućoj vodi prije kuhanja ili ju pustite da se moči??
Ovisi koju kvinoju imaš. Ja sam imala neku gepufft i tu sam samo stavila u kasicu, malom nisu smetale kuglice toga.
Ružica ja sam kupila one sinomarin ampule sad sto mogu u inhalator. M mi je kasljao 7 dana- ujutro i navecer inhalacija 5ml toga...preko dana ispiranje fizioloskom i izvuc aspiratorom. Kupila sam balm by jela..mazala 3 veceri i jutra na prsa...spavat na povisenom. Mozes naparit kupaonu i bit s njim unutra malo. Narezat luka preko noci pored glave. I najvaznije ako curi nos i kaslje...nikako van na hladan zrak ovaj...al nikako. Imam iskustva i s laringitisom i s prehladama svakakvim i savjet pedijatra al bas nikad van...ako samo curi nosic malo onda ok...al kad je kasalj nikako van jer de moze samo pogorsat .
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Ines super! Nek je mala dobro. Zvuci kao da u svemu taman napreduje kako treba. Sve radi isto sto i moj samo mi nismo poticali sjedenje (ima tek 6.5mj, tvoja je starija puno). Samo se cuvajte i mazite. Ovo za plakanje je koma, meni je tesko dok pikicu dobije tak da razumijem.
.
Netko je pitao a zaboravila sam komentirat, ja sam umorna kao kad sam bila trudna 😂😂 dijete dobro spava, nakon onog skoka ili ima jedno ili nijedno hranjenje, nest se malo meskolji ali spavam po 6,7 sati u komadu i vise, jedem kao malo zdravije, svaki dan 1-2h na zraku i nikak se razbudit 😂😂😂 necu ic radit test jer pazimo i jer sam imala taman ali ne kuzim.. ici cu vadit krv. Da nisam anemicna postala il nest.. nisam nikad bila. Pijem svaki 2.dan vitamine kroz zimu (c, d, cink u jednoj kapsuli), nismo bolesni, nisam depresivna nesto.. nemam pojma. Brine me to. Ima dana kad mi se manta kao da mi tlak padne i to cak u lezecem polozaju. Muz kaze da je nagomilani umor jer smo imali s njim neku poluregresiju + zubice + skok..
EmEn ja taj instant proso nisam jos koristila...velim uvijrk radije skuham ovaj pravi u pomijesam s vocem il povrcem. Kvinoja se ispere samo zbog saponina...isperes u par voda..i stavis kuhat. Ako mu miksas sve smiksaj i nju...a ako mu gnjecis...nju samo pomijesas. 😊 ona gepfut je instant i samo se pomijesa...to je kao ekspandirana.
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Ines, neka si nam baš malo svratila i drago mi je čuti da malena Nea i dalje super napreduje! 💗💗💗💗💗.
.
Pupetta i EmEn09, hvala vam na idejama i receptima.⚘⚘ Kupit ću ciklu u petak, pa ću pokušati.
.
Danas imamo kombinaciju špinat/batat/luk/krompir pa ćemo vidjeti🙂
Hvala kety na pomoći. Stavit ću mu danas žličicu u ručak. 😉
Emmie nema problema uvijek je lakse kad ti netko direktno kaže nego istraživati. 😉 A kako to da uvodiš luk?
EmEn09, Luk je jedna od slađih namirnica, meni ima divan ukus sa špinatom , pa ću skuhati luk, krompir, batat i špinat i onda to sve zajedno staviti u blender. Ja njoj kuham ono što i meni ima lijep ukus u nadi da će bolje prihvatiti.
I ja sam umorna 😔 toliko da sam i ja imala par dana strah da sam nekim čudom uspjela ostati trudna 🤣 jedva sam čekala da dodje menga, sva sreća bila je u dan točna pa nisam bar tad morala panicariti.
Mislim da se meni skupilo svega, em obiteljski problemi, em mala stalno nešto prehlađena- od jučer ja kisem, kasljem, smrcam, danas i ona počela 😔 dakle treći put ovaj mj je njoj krenula prehlada, uzaaaas 😭 taman joj se riješi osip, dva dana bude dobro i eto opet nešto. Ovaj put sam ja nju zarazila, mislim da mi je od umora pao i imunitet iako pijem vitamine svaki dan, ali očito nije dosta...
Planiram jednog dana kad si postanem bitna (bar na trecem mjestu važnih stvari/osoba) otići provjeriti željezo, vidjet ćemo kad ce to biti 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji